Faust írta:
Hany szazalekert adsz tippet?
Babonabol nem szoktam teljes szelvenytippet adni, de egy ket meccsrol szivesen elmondom a velemenyem, megerzesem.
Kar, hogy videot nem tudok feltolteni, cseh pingpongbol zsinorban 29 meccsem jott. Csak hatalmas gyomorideggel jar azert, mert ott tenyleg minden megtortenik. Volt, hogy az egyik 60+os oreg 2-0 as hatranyba kerulve elajult, nem is apoltak, csak ratettek egy torolkozot a fejere, 2 perc mulva felkelt es 3 szettet nyert zsinorban.
Hehe, megertem, nekem sincs meg sokszor az ingerem hozza, csakhat ha mar megrakja az ember akkor muszaj, hogy meg a szemem is kifolyjon. Termeszetesen nincs rahatasom a szurkolasommal, de megis azt hiszi az ember, hogy na majd kiszurkolja. Egyebkent Guler jateka annyira megtetszett mar a szezonban, hogy miatta tenyleg sokszor beultem torok meccseket nezni es az az igazsag, hogy sokszor jobb meccset hoztak, mint a la ligaban. Nincs magasan a merce persze, de franciaktol is jobbak szerintem. Ahogy szoktad mondani sokszor, hogy a mai fociban nincs annyi extra klasszis, ezt szinten meg tudom erositeni, mivel tenyleg ezer egy meccset megnezunk a baratnommel. Van, hogy ugy nezek meccset, hogy egyszerre lemenjen a harom.(Laptop, tv, telo) Ezt a szivesseget honoralhatom, hogy elmegyek vele megnezni neha egy Barbiet, vagy Miutant, amitol szinten kifolyik a szemem.
De mar kezdek leszokoban lenni a mixrol, tobbet er az egeszsege az embernek, csak sokszor a hirtelen jott nagy osszegek megbolonditjak az embert.
Sry a hosszu szovegert, offbol ki!