Teljesen egyértelmű, hogy beomlik az egész, mert ez a rengeteg közpénzvámpír azt gondolja(legalábbis a megszólalásaik alapján), hogy azt a penzt ők megkeresték tisztességesen (ezért nem lesznek börtönben), és senkinek semmi köze hozzá. Azt gondolják, ők komoly üzletemberek, legyen ez bármilyen abszurd is számunkra....zsuninnyo írta:En nem hiszem, hogy barmi ilyesmit is fenntartananak. Feltik a penzuket, amit osszeszedtek es nem adnak ki ilyesmire. Ha kikapnak akkor elkezd szepen az is leomlani ami meg "egyben" van.Halfkey írta: Azon gondolkodtam egyébként hogy vajon ha a Fidesz elveszti a választást, hogyan fog változni a kommunikációs környezet. Egész konkrétan arra gondolok, hogy a már ellopott vagyonból ami a különböző strómannoknál van, fenntartják-e a propaganda egy részét (pl Megafon), vagy ez a világ lenullázódik. Ez nyilván azért érdekes kérdés mert a pénzük megvan hozzá, kérdés hogy vissza akarják e forgatni hogy majd még több legyen belőle, vagy inkább az Ondikákat finanszírozzák.
Politika
-
Rozsabimbo2019
Re: Politika
-
nuevo_ericco
Én ezekkel a kijelentésekkel először azért megvárnám azt, hogy akikről beszélsz, hogyan fognak viselkedni, majd ha a Tisza kormányra kerül, HA kerül.___Samy___ írta: Az a baj ferni, hogy aki most is megy birka mod a Tisza utan, ugy mint a masik oldalon Orban utan, az semmi javulast nem iger. Mindent elhiszenek, amit a vezerek mondanak, nulla onkritikaval vagy elgondolassal, ebbol loszar nem lesz a jovoben, csak a nev valtozik meg.
Mert jelenleg bizony valid érv, hogy a Fidesz leváltásának érdekében, ekkora ellenszélben, ilyen antidemokratikus körülmények között, valamivel elnézőbbnek kell lenni a kihívóval szemben. Ez viszont a cél teljesítése után már érvényét veszíti. Ha ezek a szavazók mondjuk a ciklus második felében is ugyanígy fognak viselkedni. Persze most is lehet eltartott kisujjal demokráciásdit játszani, és kritizálni a módszereket, eszközöket egy olyan hatalom ellen, amely nem válogat az eszközök között, csak nem igazán érdemes.
Ennek elkerülése érdekében egyértelműen az EU legaránytalanabb választási rendszerének megreformálása kell. Amíg ennyire győztest kompenzáló, addig nagy javulást nem lehet várni, max csak a politikusok önmegtartóztatásában lehet bízni, ami elég naiv dolog.___Samy___ írta: Remeljuk nem veszunk a nyakunkra megint 15 ev teljhatalmat.
En nem hiszem, hogy barmi ilyesmit is fenntartananak. Feltik a penzuket, amit osszeszedtek es nem adnak ki ilyesmire. Ha kikapnak akkor elkezd szepen az is leomlani ami meg "egyben" van.Halfkey írta: Azon gondolkodtam egyébként hogy vajon ha a Fidesz elveszti a választást, hogyan fog változni a kommunikációs környezet. Egész konkrétan arra gondolok, hogy a már ellopott vagyonból ami a különböző strómannoknál van, fenntartják-e a propaganda egy részét (pl Megafon), vagy ez a világ lenullázódik. Ez nyilván azért érdekes kérdés mert a pénzük megvan hozzá, kérdés hogy vissza akarják e forgatni hogy majd még több legyen belőle, vagy inkább az Ondikákat finanszírozzák.
Azon gondolkodtam egyébként hogy vajon ha a Fidesz elveszti a választást, hogyan fog változni a kommunikációs környezet. Egész konkrétan arra gondolok, hogy a már ellopott vagyonból ami a különböző strómannoknál van, fenntartják-e a propaganda egy részét (pl Megafon), vagy ez a világ lenullázódik. Ez nyilván azért érdekes kérdés mert a pénzük megvan hozzá, kérdés hogy vissza akarják e forgatni hogy majd még több legyen belőle, vagy inkább az Ondikákat finanszírozzák.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én úgy gondolom, hogy mivel a TISZA szavazóinak többsége jelenleg, nem feltétlen TISZA/MP szimpatizánsok, hanem FIDESZ ellenesek, nincs esély arra, hogy újabb 15 év teljhatalom legyen a kezébe, ha úgy működik majd, mint a jelenlegi kormány. Ha az folytatódik, mint ami most megy, csak más néven, sokkal előbb utcára megy majd a nép. Aztán jöhet Toro papa.___Samy___ írta: Az a baj ferni, hogy aki most is megy birka mod a Tisza utan, ugy mint a masik oldalon Orban utan, az semmi javulast nem iger. Mindent elhiszenek, amit a vezerek mondanak, nulla onkritikaval vagy elgondolassal, ebbol loszar nem lesz a jovoben, csak a nev valtozik meg.
Abban viszont egyetertek, hogy ez az ellenzek jelenleg egy sarral felrakott teglafal, ami ha kiszarad, szepen osszeborul magatol, mert semmi nem tartja oket egyben hosszu tavon. Remeljuk nem veszunk a nyakunkra megint 15 ev teljhatalmat.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Engem is letiltott, engem is csak azért, mert rátettem a nevetős fejeket a nevetséges posztjára, amiből lássuk be, elég sok volt. Nagyon durva small dick energy amúgy, és ez az ország miniszterelnöke.soadroli írta: mást is tiltott már le vitya a fb-on? ki se adja a keresőben. lehet nem kellett volna annyiszor kiröhögnöm. de kommentet sose írtam![]()
De digitális polgári kör tag is vagyok, ott már hirdetik hogy ők vannak többségben, sikerült legyőzni a tiszás trollokat, kisebbségbe kerültek a röhögő fejek, büszkén hirdették egy időben a győzelmet. Komoly harcokat kell vívni nap mint nap, ilyen ez a béke.
- ___Samy___
Az a baj ferni, hogy aki most is megy birka mod a Tisza utan, ugy mint a masik oldalon Orban utan, az semmi javulast nem iger. Mindent elhiszenek, amit a vezerek mondanak, nulla onkritikaval vagy elgondolassal, ebbol loszar nem lesz a jovoben, csak a nev valtozik meg.
Abban viszont egyetertek, hogy ez az ellenzek jelenleg egy sarral felrakott teglafal, ami ha kiszarad, szepen osszeborul magatol, mert semmi nem tartja oket egyben hosszu tavon. Remeljuk nem veszunk a nyakunkra megint 15 ev teljhatalmat.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
De ezt a problémát mindenki tudja, viszont mivel 20+ éve erre van kondicionálva az egész ország alapból is, majd még pluszban végtelen milliárd forintot el is szórtak erre évről évre, tele van szemetelve az egész ország plakátokkal, fiatalok, idősek is youtube meg Facebook reklámokkal, reggeltől estig megy a propaganda több rádióban, TVn, aki csak le akar ülni egy meccset nézni se tudja elkerülni az M4en pl.___Samy___ írta:Jo reggelt kivanok. Errol szol az egesz, innen erdeztetheto minden problemank. Teljesen egyertertek vele.Köztetek és köztünk az a különbség, hogy mi a pártjainknak, politikusainknak nem vagyunk a szurkolóik.
Múltkor pont megtaláltam Mint a két tojás propaganda reklám 3,7 millió megtekintésen, ennyiszer dobálta fel minimum reklámnak a youtube, ez mennyi pénz lehet és mennyi embert talált meg és mennyi más reklám ment még mekkora megtekintésekkel az elmúlt 15 évben.
Szóval visszatérve egy 20+ éve pszichés terrorban tartott országot, amire ez a szemlélet van ráerőszakolva és amúgyis hajlamos erre az bizony itt fog tartani és 1-2 év meg egy esetleges választás semmin nem fog változtatni.
Ha MP-jelenség nem így működne egy álomvilág, hogy itt tartana a Tisza és lenne esélye a Fidesz ellen.
A Fidesz ezt a dolgot kimaxolta és sajnálatos módon elvitte a létező legnegatívabb irányba.
Én elhiszem, hogy ez egy probléma és rossz hasonló dolgokat látni, de csak abban bízhatunk, hogy ez a jelenség enyhülni fog, ahogy megszűnik ez a mérhetetlen propaganda és az emberek mérgezése, mert ahogy mindenben is elég kicsi arra az esély, hogy ennyire túltolja bárki is a kreténséget 16 évig, ami alatt bármit megtehet mert végtelen hatalma van.
Másik jó előjel, hogy MP szárnyai alatt egy Orbán ellenes réteg gyűlt össze, nem csak akik miatta vannak ott, ez nem egy hosszútávon összetartó tábor, egyszerűen teljesen mások a világnézetek stb.
Gyurcsány már nyugdíjba lett küldve, ha észnél lesz az ország meg 2030 után Orbánt is nyugodtan el lehet majd felejteni.
Szóval ami biztos a létező legrosszabbról minél előbb várni kell, tudatosítani ezt a problémát az emberekkel és bízni benne, hogy ez az egymással gyűlölködő magyar társadalom javuló pályára áll és 10-15 éven belül már lehet látni az eredményét.
Amíg a Fidesz van ez csak rosszabb lesz.
Nem azt mondom ez rohamosan javulni fog a Tisza alatt, de legalább végre az esélyt illene megadni ennek a szerencsétlen országnak, hogy a sofőrje ne szándékosan a szakadékba hajtson végre.
- ___Samy___
Jo reggelt kivanok. Errol szol az egesz, innen erdeztetheto minden problemank. Teljesen egyertertek vele.Köztetek és köztünk az a különbség, hogy mi a pártjainknak, politikusainknak nem vagyunk a szurkolóik.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Az egész működésüket tekintve igazad van Pipita, vicc ahogy a Tisza sakkban tartja a közgyűlést és nem dolgozik.
Ellenben ez az ügy most pont az egyébként az elmúlt évben egész jól dolgozó Karigeri sara, hiába próbál huszárkodni socialon. Egyrészt nem tátott szájjal kell piaci szereplőkkel tárgyalni, másrészt tematizált valamit amit nem is kellett volna.
Ellenben ez az ügy most pont az egyébként az elmúlt évben egész jól dolgozó Karigeri sara, hiába próbál huszárkodni socialon. Egyrészt nem tátott szájjal kell piaci szereplőkkel tárgyalni, másrészt tematizált valamit amit nem is kellett volna.
Értem, szóval egy cég nem tudja megtartani a Szigetet, mert neki veszteséges az elmondása szerint, azért a budapesti közgyűlés a felelős.
Gondolom, hogy "két évtized után a VOLT Fesztivál 2022-ben szűnt meg, a Balaton Soundot 2024-ben tartották meg utoljára" is a Tisza hibája ugye.
Tiszának se lett volna jó, ha nincs Sziget, ez mindenkinek egyértelmű volt.
A nagyon nyálasan megfogalmazva a végeredmény meg az lett másnap, hogy aki kiállt a városért és magyar emberekért és nem dőlt be annak, hogy KariGeri újra blöffölt sokkal jobb és biztonságosabb feltételeket harcolt ki a városnak és a magyar embereknek.
Tűzre velük kajak.
Tényleg mit képzelnek ezek.
Az meg hogy meg van csúszva egy nem állami, nem városi cég rendezvényének az előkészülete, jegyeladása megint nem látom, hogy itt most máglyát kéne rakni bárkinek is, persze nem optimális, de a város nincs olyan helyzetben a Fidesznek hála, hogy nagyvonalú legyen és ilyen száz milliók lógjanak a levegőben, de gondolom BPt is a Tisza csövezte ennyire le ugye.
Itt a város és a magyar emberek érdekeit kellett megvédeni amennyire meg lehetett és a Tisza ezzel, hogy tökös maradt az alap feltételekhez képest elég jó dealt húzott elő a végén a kalapból ez egy tény.
Egyszerűsítve ennyi a kérdés.
Gondolom, hogy "két évtized után a VOLT Fesztivál 2022-ben szűnt meg, a Balaton Soundot 2024-ben tartották meg utoljára" is a Tisza hibája ugye.
Semmit nem rántott vissza, te nyelted be itt egyedül a KariGeri feketefehér képét, hogy most vége mindennek és mentek vele még páran a szapulással meg itt a világvége most. Kovács Gergő is pontosan tudta mi lesz itt, nem véletlenül.Örülök hogy megint az utolsó utáni pillanatban visszarantotta a kormányt MP, de nem örülök, hogy megint el kellett mennie a falig, és nem örülök, hogy ez a kommunikációs színvonal.
Tiszának se lett volna jó, ha nincs Sziget, ez mindenkinek egyértelmű volt.
A nagyon nyálasan megfogalmazva a végeredmény meg az lett másnap, hogy aki kiállt a városért és magyar emberekért és nem dőlt be annak, hogy KariGeri újra blöffölt sokkal jobb és biztonságosabb feltételeket harcolt ki a városnak és a magyar embereknek.
Tűzre velük kajak.
Tényleg mit képzelnek ezek.
Az meg hogy meg van csúszva egy nem állami, nem városi cég rendezvényének az előkészülete, jegyeladása megint nem látom, hogy itt most máglyát kéne rakni bárkinek is, persze nem optimális, de a város nincs olyan helyzetben a Fidesznek hála, hogy nagyvonalú legyen és ilyen száz milliók lógjanak a levegőben, de gondolom BPt is a Tisza csövezte ennyire le ugye.
Itt a város és a magyar emberek érdekeit kellett megvédeni amennyire meg lehetett és a Tisza ezzel, hogy tökös maradt az alap feltételekhez képest elég jó dealt húzott elő a végén a kalapból ez egy tény.
Ezzel sokan így vagyunk, de a Fidesz-féle választási rendszerben, hogy behozták a győztes kompenzációt azt érték el, hogy 2 párt közül kell kb választanod, jelenleg vagy Fidesz vagy Tisza.Amennyire követem a politikát-nagyrészt ez a topik-egy emberre adnám szívesen a szavazatom-MZP.
Egyszerűsítve ennyi a kérdés.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
nyilván nem gondoltam hogy a temus putyko kezeli az oldalthehetheoriginal írta: biztos vitya görnyed meg izzad az fb kommentszekcioban, nem vmi adofizetok penzen taplalt kis buzi nyikhaj faszkalap![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
biztos vitya görnyed meg izzad az fb kommentszekcioban, nem vmi adofizetok penzen taplalt kis buzi nyikhaj faszkalap 
több száz évre vagyunk tole.
ugy hivjak polgari tarsadalom.“ Amikor az idelátogató holland haver mondta. Kb. Így hangzik:
Köztetek és köztünk az a különbség, hogy mi a pártjainknak, politikusainknak nem vagyunk a szurkolóik. Mi a focicsapataink szurkolói vagyunk. A politikusainkat csak kontroláljuk.
Amíg nálatok ez nem változik, addig ne is várjátok, hogy előrébb jussatok!
több száz évre vagyunk tole.
thereisonly1ronaldo
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
mást is tiltott már le vitya a fb-on? ki se adja a keresőben. lehet nem kellett volna annyiszor kiröhögnöm. de kommentet sose írtam

-
magnus666
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
olvastam egy kommentet ami gyönyörűen leírja az elmúlt 60 év hazai mentalitását. ha nem gond, bemásolom.
“ Amikor az idelátogató holland haver mondta. Kb. Így hangzik:
Köztetek és köztünk az a különbség, hogy mi a pártjainknak, politikusainknak nem vagyunk a szurkolóik. Mi a focicsapataink szurkolói vagyunk. A politikusainkat csak kontroláljuk.
Amíg nálatok ez nem változik, addig ne is várjátok, hogy előrébb jussatok! Minden adottságotok megvan, hogy Europa egyik leggazdagabb orszaga legyetek, helyette az egyik legszegényebbek vagytok. Amig q politikusaitok élete (haciendák, ékszerek, sportkocsik, kurvák..) sokba kerül és ez titeket nem zavar, nem is lesztek soha gazdagok!”
semmi nem változott a kiugrott NER-lovag megjelenésével, csak mostmár a társadalom véglegesen két részre szakadt összelopott milliárdos fasszopók miatt akik nagyban szarnak az emberek fejére ameddig náluk a hatalom. Nem, nem vagyok fideszes vérpistike, pont az idézett szurkolói hozzáállás miatt nem megyek haza szavazni. Amennyire követem a politikát-nagyrészt ez a topik-egy emberre adnám szívesen a szavazatom-MZP.
“ Amikor az idelátogató holland haver mondta. Kb. Így hangzik:
Amíg nálatok ez nem változik, addig ne is várjátok, hogy előrébb jussatok! Minden adottságotok megvan, hogy Europa egyik leggazdagabb orszaga legyetek, helyette az egyik legszegényebbek vagytok. Amig q politikusaitok élete (haciendák, ékszerek, sportkocsik, kurvák..) sokba kerül és ez titeket nem zavar, nem is lesztek soha gazdagok!”
semmi nem változott a kiugrott NER-lovag megjelenésével, csak mostmár a társadalom véglegesen két részre szakadt összelopott milliárdos fasszopók miatt akik nagyban szarnak az emberek fejére ameddig náluk a hatalom. Nem, nem vagyok fideszes vérpistike, pont az idézett szurkolói hozzáállás miatt nem megyek haza szavazni. Amennyire követem a politikát-nagyrészt ez a topik-egy emberre adnám szívesen a szavazatom-MZP.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Kajak úgy hogy érdekelnek dolgok és az utolsó utáni percekben vagyunk. Kajak nem hiszem hogy nem látjátok hogy már három hónapja bérleteket kéne értékesíteni és még kajakra nem indult meg semmi. Mar két hete lehetne szervezkedni de a Tisza kajakra blokkolja - a Fidesszel együtt - a főváros működését. Kajak. Megint.ferni írta:Én kajak nem értem hogy tudott tegnap ennyi ember elrepülni erre az ügyre ennyire.Tjacks írta:
Meg basszameg....király vagy Petykó![]()
De biztos megint a Tisza a szemét, hogy kedvezőbb feltételekkel lesz megkötve a szerződés, mert kiálltak azért amit akartak és nem engedtek a nyomásnak.
Na mindegy, azért is érthetetlen, mert ezt már Karácsony meg a többiek eljátszották egyszer ezt a nyilvános sírást meg dramatizálást.
Pluszban benne lehetett vmi figyelemelterelés is MP szerint, de ezt a fürdő ügyet nem követtem eddig.
https://www.facebook.com/share/p/1MRFKuHnHA/
Örülök hogy megint az utolsó utáni pillanatban visszarantotta a kormányt MP, de nem örülök, hogy megint el kellett mennie a falig, és nem örülök, hogy ez a kommunikációs színvonal.
Ráadás, én kajak nem értem mi a gond a Viktorral, hogyha ezt így kajakra meg lehet etetni bárkivel, bármikor, bárhogyan.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Szégyen.hehetheoriginal írta:
meanwhile varga "kegyelem" judit is back, gyermekjogi védnök lesz![]()
![]()
![]()
![]()
Ezeknek olyan vastag bőr van a pofájukon, hogy mindenkit hülyének tudnak nézni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
miota hiszunk barmi politikusnak is?Én kajak nem értem hogy tudott tegnap ennyi ember elrepülni erre az ügyre ennyire.
pipita is elrepult, mint a ziccerben a lyon ellen.
meanwhile varga "kegyelem" judit is back, gyermekjogi védnök lesz
thereisonly1ronaldo
Én kajak nem értem hogy tudott tegnap ennyi ember elrepülni erre az ügyre ennyire.Tjacks írta:Meg basszameg....király vagy Petykóporonty írta:
Most, akkor Petya megcsinálta?![]()
De biztos megint a Tisza a szemét, hogy kedvezőbb feltételekkel lesz megkötve a szerződés, mert kiálltak azért amit akartak és nem engedtek a nyomásnak.
Na mindegy, azért is érthetetlen, mert ezt már Karácsony meg a többiek eljátszották egyszer ezt a nyilvános sírást meg dramatizálást.
Pluszban benne lehetett vmi figyelemelterelés is MP szerint, de ezt a fürdő ügyet nem követtem eddig.
https://www.facebook.com/share/p/1MRFKuHnHA/
-
nuevo_ericco
Legalább lesz egy hét, mikor az átlagos magyar vásárlóerő megközelíti a romántTjacks írta: Az óbudai auchan vezetősége meg fellélegezhet, ismét kurva jó lesz a sziget alatti forgalom!