Amugy ilyenkor miert nem hozol konkretan a hirrol valamit? Engem erdekelne, de nincs kedvem barkobazni a google-al.hehetheoriginal írta: latom fidesz megolte a fovarost is.
nyilvan a krumpligyujtoket videken ez kurvara nem erdekli, johet az ujabb 2/3.

Politika
- ___Samy___
Re: Politika
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
latom fidesz megolte a fovarost is.
thereisonly1ronaldo
- ___Samy___
Ok ulnek a szekben bakker, es elvarjak, hogy egy atlagember elore szoljon nekik? Nagyon nagy a melleny meg magas a lo, elmehet a picsaba az osszes.nuevo_ericco írta:Vagy mint a Telexnek mondták az MNB-vel kapcsolatban (talán Kósa), hogy miért nem szóltak előbb? Utólag könnyű okoskodni. Mintha nem született volna 100+ cikk arról, hogyan veszti el közpénzjellegét a közpénzt Matolcsyék kezei alatthehetheoriginal írta: ez lesz a vegso mondas geci aprilisban, hogy hat de tudtatok, hogy lopunk, tudtatok milyenek vagyunk, de ti 2/3-dal megszavaztatok, akkor most mi a baj?![]()
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem, mert akkor ez mar az o aranyukhehetheoriginal írta: igazabol minden megvan, ha igy nezzuk, valahol, valakinel![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es az aranyunk megvan meg vajon? Az kiderult mar?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Vagy mint a Telexnek mondták az MNB-vel kapcsolatban (talán Kósa), hogy miért nem szóltak előbb? Utólag könnyű okoskodni. Mintha nem született volna 100+ cikk arról, hogyan veszti el közpénzjellegét a közpénzt Matolcsyék kezei alatthehetheoriginal írta: ez lesz a vegso mondas geci aprilisban, hogy hat de tudtatok, hogy lopunk, tudtatok milyenek vagyunk, de ti 2/3-dal megszavaztatok, akkor most mi a baj?

- hehetheoriginal
ez lesz a vegso mondas geci aprilisban, hogy hat de tudtatok, hogy lopunk, tudtatok milyenek vagyunk, de ti 2/3-dal megszavaztatok, akkor most mi a baj?nuevo_ericco írta:Ez az elloptak csak félig igaz. A magyar adófizetők önként és dalolva adták át egy csomó javat. Négyszer szavaztak nekik kétharmadot, miközben a legtöbb dolgot teljesen nyíltan, előbb a törvényi környezetet módosítva tették, azokat pedig a választott képviselők szavazták meg. mindezt a nemzeti tőkésréteg építése címszó alatt. Sőt, még abban sem vagyok biztos, hogy ha ma rendeznék a választást, a szavazók nem újra nekik szavaznának bizalmat.ferni írta: Itt súlyos tízezer milliárdok lettek lenyelve, felfoghatatlan amit ezek elloptak és milyen mennyiségű cég vagy ingatlan meg egyebek lett még az övék a pénz mellett.

thereisonly1ronaldo
-
Ez az elloptak csak félig igaz. A magyar adófizetők önként és dalolva adták át egy csomó javat. Négyszer szavaztak nekik kétharmadot, miközben a legtöbb dolgot teljesen nyíltan, előbb a törvényi környezetet módosítva tették, azokat pedig a választott képviselők szavazták meg. mindezt a nemzeti tőkésréteg építése címszó alatt. Sőt, még abban sem vagyok biztos, hogy ha ma rendeznék a választást, a szavazók nem újra nekik szavaznának bizalmat.ferni írta: Itt súlyos tízezer milliárdok lettek lenyelve, felfoghatatlan amit ezek elloptak és milyen mennyiségű cég vagy ingatlan meg egyebek lett még az övék a pénz mellett.
És ez csak a legális amit bevallanak és egy stróman, azt van még párRealista24 írta: Volt mar, hogy 1422 milliard az uj buvos szam?![]()
Itt súlyos tízezer milliárdok lettek lenyelve, felfoghatatlan amit ezek elloptak és milyen mennyiségű cég vagy ingatlan meg egyebek lett még az övék a pénz mellett.
Világviszonylatban is extrém mennyiség, nem hogy azt nézve, hogy egy 10 milliós ország se vagyunk.
- hehetheoriginal
az a 22 a vegen az pont a maganröpcsi
de nem ertem miert irigykednek az emberek

de nem ertem miert irigykednek az emberek

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Volt mar, hogy 1422 milliard az uj buvos szam?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Schiffer szánalmasabb.soadroli írta: de gáz hogy ez a trollfocis Adrián is beállt propagandistának. gondolom nincs köze hozzá hogy eltűnt 1-2 évre aztán visszatért az Orbán interjú körül.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
A PiS konkrétan már az EP-választáson is jobb eredményt ért el, mint a parlamentin előtte, bár tény, hogy volt egy kis bezuhanás előtte, de szép lassan visszakúsztak. Pedig a PiS nem is uralta le annyira az államapparátust, mint a Fidesz.ferni írta:Igen, ugyanaz a 2 választás...1madridista írta:
old but gold![]()
az igazsag a redditen tor utat maganak![]()
De amúgy ebből annyi látszik, hogy a Tisza is hiába kerül hatalomra, hogyha a Fidesz a kiépített rendszerével olyan szinten tudja akadályozni őket, mint ami lengyelben is megy, beüthet a baj.
Ijesztő példa ez a lengyeleknél el kell ismerni
Itthon szinte garantált, hogy gazdaságilag borzasztó helyzetben fogják átadni a hatalmat, sőt ha bedőlnek Tiborcz és Mészáros cégei, amelyeket a korrupció tart fenn és nem a piac, még fokozódni is fog a válság, hirtelen sok munkanélküli lesz. És ezeket megoldani nem 4 év lesz. Ahogy lesittelni sem fogják tudni Orbánékat ilyen gyorsan. Ott lesznek ők 2030-ban, és valószínűleg még erősebben is, mint jövőre, mert az elégedetlenség a regnáló hatalmon fog lecsapódni leginkább. Illetve még azt a forgatókönyvet is el tudom képzelni, hogy a Mi Hazánk erősödik meg jobban, akár a Fidesz szerepét átvéve a palettán (Putyinnak amúgy is kell egy új ügynök, ha Viktor bukik

Igen, ugyanaz a 2 választás...1madridista írta:old but goldferni írta: Olvastam olyat, hogy a lengyeleknél annyit csináltak, hogy köztévén szimplán ment az igazság, mit is művelt az előző kormány és csúnyán be is esett a népszerűségük.
Most nem találom a forrást hol olvastam ezt pár napja, de ez egy reális forgatókönyv.
Egyszerűen nem fog annyi propaganda eljutni a fideszes szavazókhoz többet és idővel felnyílhatnak a szemek, illetve nem szeretnék az emberek a gyengébbhez se tartozni, felelősséget se vállalnak semmiért, szóval könnyen végleg elbukhat a Fidesz.![]()
az igazsag a redditen tor utat maganak

De amúgy ebből annyi látszik, hogy a Tisza is hiába kerül hatalomra, hogyha a Fidesz a kiépített rendszerével olyan szinten tudja akadályozni őket, mint ami lengyelben is megy, beüthet a baj.
Ijesztő példa ez a lengyeleknél el kell ismerni
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
old but goldferni írta: Olvastam olyat, hogy a lengyeleknél annyit csináltak, hogy köztévén szimplán ment az igazság, mit is művelt az előző kormány és csúnyán be is esett a népszerűségük.
Most nem találom a forrást hol olvastam ezt pár napja, de ez egy reális forgatókönyv.
Egyszerűen nem fog annyi propaganda eljutni a fideszes szavazókhoz többet és idővel felnyílhatnak a szemek, illetve nem szeretnék az emberek a gyengébbhez se tartozni, felelősséget se vállalnak semmiért, szóval könnyen végleg elbukhat a Fidesz.

az igazsag a redditen tor utat maganak
- hehetheoriginal
veszprem tünti, ferenciek tere tünti, juni 10. 6 óra puzser szervez nagytüntit a kossuth terre, jó lesz ez, ez kell.
thereisonly1ronaldo
-
Krími hídnál ismét robbantottak. Pontosabban valamelyik pillérnél:
https://x.com/i/status/1929883377676800326
Az ukrán titkosszolgálat magára is vállalta. Orbán megbuktatására tett kísérletek mellett erre is volt idejük
https://x.com/i/status/1929883377676800326
Az ukrán titkosszolgálat magára is vállalta. Orbán megbuktatására tett kísérletek mellett erre is volt idejük

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jajj... fél percig bírtam nézni, közben beleolvastam a kommentekbe...soadroli írta: de gáz hogy ez a trollfocis Adrián is beállt propagandistának. gondolom nincs köze hozzá hogy eltűnt 1-2 évre aztán visszatért az Orbán interjú körül.