Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 18., kedd 15:47

replace him with Viktor Gyökeres
hagyhatod is :lol:

szokásos szőrös spanyol média kavarja a szart.
thereisonly1ronaldo

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 18., kedd 15:36

🚨BREAKING🚨 Real Madrid C.F. is prepared to capitalize on Saudi Arabia's interest in Vinícius Jr. and intends to replace him with Viktor Gyökeres.

—Fichajes

❗️Not a bad plan tbh, If Vinicius refuses to extend his contract then there is a chance Perez cashing up on him. Mbappe on the left Gyokeres ST and Rodrygo on the right.

Ezt csak úgy véletlenül itt hagyom
szuperliga.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 18., kedd 15:29

wZoLee7 írta:
RealMadridFanatic írta:

Nem követtem végig az eszmecserét, de ez kitől, milyen formában valósult meg?

Mindenki tudja, hogy ami megy ellene, az aránytalan, de Ő nem képes felfogni, hogy amit csinál, teljesen kontraproduktív. Szólaljon fel az Őt ért vélt vagy valós sérelmek ellen, de nyugodtan, kulturáltan, akkor talán meghallják.

Azzal, hogy twitter-huszárkodik, folyamatosan gúnyosan vigyorog, mutogat, magyaráz bírónak, ellenfélnek, szurkolóknak, csak olajat önt a tűzre.

Újabban a nagyon beharangozott "mentality" is halványulni látszik, az a munka, megalkuvást nem tűrő akarás, ami eddig volt, átcsapott flegmázásba, beletörődésbe, feladásba.

Azzal sem értek egyet, hogy a klubnak ebbe jobban bele kellene folynia. Mindig kiálltak mellette, minden ügyét támogatták, még egy Aranylabda-gálát is bojkottált intézményi szinten a Real. Utána meg jönnek a hírek a hosszabbítás körüli időhuzásról, mert beesett egy irreális arab ajánlat? Nyilván nem tudjuk ebből mi igaz, de az előjelek nem jók.

Számomra inkább ott tart lassan a történet, hogy le kell ülni vele értelmesen elmagyarázni, hogy vagy megtanul profin viselkedni (és nem kell idekeverni Zidanet, mert mindenkivel előfordulhat intelligenciától kis túlzással függetlenül is, hogy olyan gombot nyomnak meg, amitől lemegy a redőny - alkalmanként), vagy folytassa a szélmalomharcát máshol. Ha valóban itt akar sikeres maradni, akkor azt is el kell neki mondani, hogy innen jó hosszú az az út, amíg normalizálódhat a helyzet, de ahhoz szükséges, hogy a futballra koncentráljon amennyire csak lehet, amit egy profitól elvárni talán nem istenkáromlás.

Borzasztóan kényelmetlen már ez a helyzet, mert amikor koncentrál és fejben egyben van, az egyik legnagyobb erősségünk, aki döntő pillanatokban is vezérré tud válni, de én azt látom, hogy olyan irányba indult, ami hosszú távon mindenkinek ártalmas, neki is.
Az a baj hogy még itt sem értik meg ezt egy csomóan. Nem veszik vagy nem akarják észrevenni, hogy Vinicius is bőven keresi ezeket a lehetőségeket, hol veheti fel az áldozat szerepet. Nem lesz itt sem és máshol sem egyetértés sajnos, amíg a klub és a szurkólok egy része mindent elnéz és védi. Mindenki a 11essel van elfoglalva nem azzal, hogy az ember egy megnyert szituációban megállt, hagyta elgurulni a labdát és széttárt karokkal reklamált a bírónak aki akár a középsú ujját is felmutathatta volna neki azzal sem foglalkozna a liga. Ebből a szempontból Jude-nak is ideje lesz változtatni mert az utóbbi félévben látványosan egyre többet reklamál. Viniciusnal viszont rájön még a kontrollálatlan szimulálás, elesik már olyan szituációkban is amikből simán tovább mehetne. Tényleg csak akkor lesz bármi változás ha a klub változásra kényszeríti, de mivel Perez egyik kedvence így én azt érzem az öreg is ellágyult mostanra. Ez a jelenlegi hosszabbítás körüli tárgyalás lesz a vízválasztó, ha engedünk és megkapja amit akar akkor itt nem lesz semmilyen javulás. Abban én egy percig sem hiszek h egy -megkapod amit akarsz, de a jövőben viselkedsz- dologgal bármit is elérnénk nála.
En vedeni szoktam, de az elso reszevel abszolut egyetertek. Volt nem egy olyan meccse ebben a szezonban, amikor bicskanyitogatoan viselkedett, ha jogos volt, ha nem. Es bar szerintem elkezdett pozitiv iranyba valtozni az elmult par meccsen, meg mindig messze van a szamomra idealistol. Ami engem zavar, az az aranytalansag es a kettosmerce.

Szerintem a vak is latja, hogy egyaltalan nincs jo formaban, de en osszessegeben remenykedem meg benne, hogy a szezon lenyegi reszere, ahogy tavaly is osszeszedi magat. Viszont jobban preferalnam, ha akar egy jobb, akar egy szarabb meccse utan normalisan, eszervekkel meg lehetne itt vitatni a tortenket olyanokkal akikkel mas topikokban semmi problema nincs ezzel. Es itt most nem Hehere gondolok, vagy az elmehaborodott statisztikusokra.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 18., kedd 14:06

RealMadridFanatic írta:
valakinek ez tetszik itt a forumon es tapsol hozza most hogy talan sikerult nekik

Mindenki tudja, hogy ami megy ellene, az aránytalan, de Ő nem képes felfogni, hogy amit csinál, teljesen kontraproduktív. Szólaljon fel az Őt ért vélt vagy valós sérelmek ellen, de nyugodtan, kulturáltan, akkor talán meghallják.

Azzal, hogy twitter-huszárkodik, folyamatosan gúnyosan vigyorog, mutogat, magyaráz bírónak, ellenfélnek, szurkolóknak, csak olajat önt a tűzre.

Újabban a nagyon beharangozott "mentality" is halványulni látszik, az a munka, megalkuvást nem tűrő akarás, ami eddig volt, átcsapott flegmázásba, beletörődésbe, feladásba.

Azzal sem értek egyet, hogy a klubnak ebbe jobban bele kellene folynia. Mindig kiálltak mellette, minden ügyét támogatták, még egy Aranylabda-gálát is bojkottált intézményi szinten a Real. Utána meg jönnek a hírek a hosszabbítás körüli időhuzásról, mert beesett egy irreális arab ajánlat? Nyilván nem tudjuk ebből mi igaz, de az előjelek nem jók.

Számomra inkább ott tart lassan a történet, hogy le kell ülni vele értelmesen elmagyarázni, hogy vagy megtanul profin viselkedni (és nem kell idekeverni Zidanet, mert mindenkivel előfordulhat intelligenciától kis túlzással függetlenül is, hogy olyan gombot nyomnak meg, amitől lemegy a redőny - alkalmanként), vagy folytassa a szélmalomharcát máshol. Ha valóban itt akar sikeres maradni, akkor azt is el kell neki mondani, hogy innen jó hosszú az az út, amíg normalizálódhat a helyzet, de ahhoz szükséges, hogy a futballra koncentráljon amennyire csak lehet, amit egy profitól elvárni talán nem istenkáromlás.

Borzasztóan kényelmetlen már ez a helyzet, mert amikor koncentrál és fejben egyben van, az egyik legnagyobb erősségünk, aki döntő pillanatokban is vezérré tud válni, de én azt látom, hogy olyan irányba indult, ami hosszú távon mindenkinek ártalmas, neki is.
Az a baj hogy még itt sem értik meg ezt egy csomóan. Nem veszik vagy nem akarják észrevenni, hogy Vinicius is bőven keresi ezeket a lehetőségeket, hol veheti fel az áldozat szerepet. Nem lesz itt sem és máshol sem egyetértés sajnos, amíg a klub és a szurkólok egy része mindent elnéz és védi. Mindenki a 11essel van elfoglalva nem azzal, hogy az ember egy megnyert szituációban megállt, hagyta elgurulni a labdát és széttárt karokkal reklamált a bírónak aki akár a középsú ujját is felmutathatta volna neki azzal sem foglalkozna a liga. Ebből a szempontból Jude-nak is ideje lesz változtatni mert az utóbbi félévben látványosan egyre többet reklamál. Viniciusnal viszont rájön még a kontrollálatlan szimulálás, elesik már olyan szituációkban is amikből simán tovább mehetne. Tényleg csak akkor lesz bármi változás ha a klub változásra kényszeríti, de mivel Perez egyik kedvence így én azt érzem az öreg is ellágyult mostanra. Ez a jelenlegi hosszabbítás körüli tárgyalás lesz a vízválasztó, ha engedünk és megkapja amit akar akkor itt nem lesz semmilyen javulás. Abban én egy percig sem hiszek h egy -megkapod amit akarsz, de a jövőben viselkedsz- dologgal bármit is elérnénk nála.

rolandantal

HozzászólásSzerző: rolandantal » 2025. február 18., kedd 12:04

RealMadridFanatic írta:
valakinek ez tetszik itt a forumon es tapsol hozza most hogy talan sikerult nekik

Szenzációs összefoglalása az egésznek. Minden egyes szavaddal egyetértek és így érzek én is, kívülállóként. Nagyon antipatikus, de sokszor, leteszem a hajam, amikor látom mit művel - s itt csak az egyszerű futbal iránti szeretetemből beszélek, s az abszolút sportteljesítményről, amit nyújthat egy játékos.

UI: lájkolnám, de kevés HSZ miatt nem tudom :lol:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 18., kedd 11:55

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 18., kedd 11:55

MarioCirolo írta: Es az egesz brazil iranti gyulolet, mar nem csak rola szol. Miota megerkezett hozzank, a liga, birok, jatekosok, ujsagirok, trollok szisztematikusan utaznak ra es probaljak mentalisan es fizikalisan is megtorni. Latom, hogy valakinek ez tetszik itt a forumon es tapsol hozza most hogy talan sikerult nekik, de nagyon ugy tunik, hogy Jude lesz a kovetkezo, aztan pedig Asencio.
Rodrygoval ugyanonnan jonnek, ugyanolyan szinuek, rengeteg hasonlosag mégsem latom hogy rodrygo kikérné maganak hogy mit muvelnek vele, miert szerinted?
Amikor vinicius idejott az eg vilagon senkinek nem volt vele baja, egy szeleburdi cselgep volt aki ziccerben allandoan szar dontest hozott meg elbotlott a labdaba, de megis rengeteg helyzetet krealt. Ez most is megvan, nem ezzel van a baj.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. február 18., kedd 11:45

Es latom, hogy valakinek ez tetszik itt a forumon es tapsol hozza most hogy talan sikerult nekik, de nagyon ugy tunik, hogy Jude lesz a kovetkezo, aztan pedig Asencio.
Milyen érdekes hogy Modric mindenhol tapsot kap és elismerést ugyebár, ha már mindenkit hasonlítunk mindenkihez...

Pedig ő is csúúúnya, csaló Vardridba játszik

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 18., kedd 11:39

ram8nes írta:
lestat írta: Sorry az lemaradt hogy szerintem inkabb tamogatnunk kene egy ilyen kaliberu jatekost nem pedig nekunk is beleallni.

El lehet olvasni Körte nyilatkozatát hogy nem is halljuk a legtobbet amiket kap idegenben de hogy mennyire brutalis a gyulolet iranta.
en a tamogatast ugy kepzelem el, hogy felhivjuk a figyelmet a javitando hibakra, nem pedig elfedjuk azokat mas emberek hibaira valo mutogatassal.

en amugy nem az intelligencia, hanem a koncentracio es fokuszalas hianyara vezetem vissza a problemait. teljesen igazad van abban, hogy nem azon mulik. nyilvan intelligensebb jatekosoknak szerintem konnyebb jobban a meccsben tartani magukat fejben, de egyaltalan nem csak ezen mulik es sikhulyek is kepesek koncentraltan jatszani. ezert sem ertem, hogy mar kb 5 eve itt van es megsem sikerul bizonyos, intelligenciatol
fuggetlen dolgokat megugrania (pl. hogy nem
tobbedjere is nyakra lok/ut, ha mar fizikailag akar visszavagni, vagy hogy bizonyos helyzetekben nem kene dobnia magat, hanem mehetne labdaval kb ziccerig).
Szerintem felre erted, amit akarunk irni. Senki nem akarja elfedni Vini hibait, nincs jo formaban, nem megfelelo a viselkedese, kihagy helyzeteket stb. de fel lehet hivni a figyelmet a kettsomercere amit itt paran (egy hangos kisebbseg) vele szemben alkalmaz.

Es az egesz brazil iranti gyulolet, mar nem csak rola szol. Miota megerkezett hozzank, a liga, birok, jatekosok, ujsagirok, trollok szisztematikusan utaznak ra es probaljak mentalisan es fizikalisan is megtorni. Latom, hogy valakinek ez tetszik itt a forumon es tapsol hozza most hogy talan sikerult nekik, de nagyon ugy tunik, hogy Jude lesz a kovetkezo, aztan pedig Asencio.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. február 18., kedd 11:26

lestat írta: Sorry az lemaradt hogy szerintem inkabb tamogatnunk kene egy ilyen kaliberu jatekost nem pedig nekunk is beleallni.

El lehet olvasni Körte nyilatkozatát hogy nem is halljuk a legtobbet amiket kap idegenben de hogy mennyire brutalis a gyulolet iranta.
en a tamogatast ugy kepzelem el, hogy felhivjuk a figyelmet a javitando hibakra, nem pedig elfedjuk azokat mas emberek hibaira valo mutogatassal.

en amugy nem az intelligencia, hanem a koncentracio es fokuszalas hianyara vezetem vissza a problemait. teljesen igazad van abban, hogy nem azon mulik. nyilvan intelligensebb jatekosoknak szerintem konnyebb jobban a meccsben tartani magukat fejben, de egyaltalan nem csak ezen mulik es sikhulyek is kepesek koncentraltan jatszani. ezert sem ertem, hogy mar kb 5 eve itt van es megsem sikerul bizonyos, intelligenciatol
fuggetlen dolgokat megugrania (pl. hogy nem
tobbedjere is nyakra lok/ut, ha mar fizikailag akar visszavagni, vagy hogy bizonyos helyzetekben nem kene dobnia magat, hanem mehetne labdaval kb ziccerig).

csapatra gyakorolt hatas alatt pedig nem az eredmenyekre valo hatast ertettem. raadasul pont ezt hozom fel, hogy latjuk, hogy mennyit tud adni a csapatnak es az eredmenyek szempontjabol is, ha a focira koncentral (pl legtobb bl meccs alatt).

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 18., kedd 10:59

Sorry az lemaradt hogy szerintem inkabb tamogatnunk kene egy ilyen kaliberu jatekost nem pedig nekunk is beleallni.

Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 18., kedd 10:58

Csapatra gyakorolt hatasa :lol:

Ja ket bl donton is golt rugott. A rohadek ugye.

De amugy arrol volt szo hogy az alapjan van megitelve a viselkedese/ intelligenciaja amit a palyan mutat.

Erre probaltam ramutatni hogy nem ismerjuk, de eddig azert nincs panasz rá hogy bulizna kokozna stb.
A palyan valo temperamentumat meg kar osszefuzni hogy intelligens vagy sem mert amit ö kap meg amilyen adrenalin van meccs kozbe egyikunk sem tapasztalja es nincs jogunk palcat torni felette.
Nala elvileg papiron intelligensebb jatekosok is fejeltek meg embereket vagy karateztak le nezoket.

Bar mondjuk az elmult par meccsen szerintem latvanyosan fejldott ebben de ugye kit erdekel mert azt nem olyan fontos kiemelni.

Te meg jossz itt a csapatra gyakorolt hatassal. Tudtommal itt vergodott mindenki mikor nem kapta meg az aranylabdat, akkor most hogy is van ez?
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. február 18., kedd 10:45

lestat írta:
Kerlon írta: Szerintem kifejezetten intelligensen kezeli a pályán a szituációkat. :| :lol:

Zidane is mellkason fejelt valakit meg kapott par piros lapot… Milyen intelligensen kezelte ö is a beszolasokat…

Kettos merce megint csak.
megint a whataboutism meg a masikra valo mutogatas meg a korulmenyekkel foglalkozas. :roll: ennyi erovel mentsunk fel mindenkit minden alol, nezzunk el minden hibat, mert van a vilagon masik ember, aki mar olt embert. :D istenem.

onalloan kene megitelni mindenkit sajat magahoz, a kepessegeihez, es a benne rejlo lehetosegekhez kepest.
(utalom ezt mondani, de talan Magyarorszagon is segitene, ha az emberek inkabb igy gondolkodnanak, nem pedig mutogatnanak allandoan masra, ahogy itt csinaljak paran a forumon is)

de ha szerinted Vini es Zidane palyan mutatott viselkedese es a csapatra gyakorolt hatasa ugyanolyan, akkor lelked rajta. :lol:

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 18., kedd 10:37

Kerlon írta: Szerintem kifejezetten intelligensen kezeli a pályán a szituációkat. :| :lol:

Zidane is mellkason fejelt valakit meg kapott par piros lapot… Milyen intelligensen kezelte ö is a beszolasokat…

Kettos merce megint csak.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. február 18., kedd 10:27

„Ha Vini a játékra és a saját futballjára koncentrál, akkor ő a világ legjobbja – méltatta még honfitársát Casemiro. – Ha így tesz, akkor ő a legjobb. Ez azonban nem könnyű, mert folyamatosan megtalálják. Nagyon szomorú vagyok a problémák miatt, amiket el kell szenvednie. Ennek ellenére csak a futballra kell koncentrálnia, mert amikor ezt teszi, akkor messze a legjobb a világon.”
Casemiro Vinirol. Ugyanazt mondja, amit itt tobben. Latjuk, hogy mit csinalnak vele, de csak a sajat dolgaval kene foglalkoznia es konnyebb lenne neki is, meg a csapatnak is.
De biztos o is rosszul latja es olyan, mint egy madridom forumozo, hogy csak "mindig megtalal valakit". :hmmm:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 18., kedd 8:24

Szerintem kifejezetten intelligensen kezeli a pályán a szituációkat. :| :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 17., hétfő 23:46

Azert ahhoz nem kell szemelyesen ismerni hogy rajojj hogy nem o a legélesebb kés a fiokban.
Akkor mar reg felfogta volna hogy a hadjarat amit minden idegenbeli meccsen folytat az rossz hatassal van leginkabb ra es a teljesitmenyere.
Ez egy tok jogos aranylabdajaba kerult hogy nem ertette meg.
Azt amugy en se latom nala hogy hirtelen annyira leeresztene mint nehany korabbi honfitarsa de azert ezek a brutalis penzek amiket szaud arabiabol ajanlgatnak en szerintem a legprofibbaknak is megfordul a fejebe hogy mi lenne a jo dontes. Ertem en hogy most is a vilag penzet keresik csak amikor jon egy ajanlat a vilag penze x10-re arra rohadt nehez lehet nemet mondani.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 17., hétfő 22:35

Faust írta: Vini es az “ertelmes” jelzo egy mondatban, hat, fogadjunk, max nem lesz igazam. :kalapos:
Az hogy heves a temperamentuma es nem hagyja magat es nem csicskul be es igenis kiall az igazaert (ergo rasszizmus rossz) nem lesz ostoba.

Vagy talan beszelgettel vele palyan kivul?

Dani alves annyira okosba tolta hogy böriben ül nem? En erre gondoltam. Palyan mindegyik fazon parades volt persze.

Viniben nem latom ezt a fajta mentalitast. Nincs semmi balhe miota ide igazolt hogy bulizna csajozna vagy akar kokozna.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 17., hétfő 22:30

lestat írta:
Faust írta:Par ev.
Fogadunk hogy nem?

Teljesen mas a mentalitasa mint dinho neymi dani alves vonalnak.

Talan nalunk az ertelmesebb brazilok fordulnak meg nagyobb szamban.
Ruhellem Dani Alvest, de azert 16 szezont letolt eleg magas szinten. Raadasul az egyik (ha nem a legtobb) kupat nyert jatekos, ha Vini annyi kupat fog nyerni nalunk, en mar elegedett leszek.

De ez ugysem szamitana itt a forumon, mert tobbedmagaval volt mersze befektetni egy masodosztalyu protugal csapatba, vagy 2025 februarjaban mellefejelt egy labdat 3 meterrol az Osasuna ellen.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 17., hétfő 22:24

Vini es az “ertelmes” jelzo egy mondatban, hat, fogadjunk, max nem lesz igazam. :kalapos:

Vissza: