Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. október 28., hétfő 16:21

realmadrid95 írta: Mekkorat szolna, ha kiderulne, hogy ez csak hirveres es Vini 720 ponttal toronymagasan megnyeri.
Mondjuk imadom azt aki mar nem hogy a nyertest,meg a pontokat is “tudta”.. :lol: :lol:

Ez a dij egy semmi volt,matol sem valtozik.
Elbohockodtak az evek alatt,folytatjak.

A real helyebe felelnek,kiadnek akar meg ma gyors egy dijat a vininek,es azon rohogne az internet,hogy azt tobben kedvelik,milyen hszk lennenek stb.

Pereztol en adnam,ha nem is akar ma,de a kovi meccsre,hogy lassa a brazil is,hogy mennyire fontos a real szurkoloknak,es kapja a tapsot eloben a bernabeuban,skandaljak a nevet.
Rodri meg egy teremben 100 bohoc kozott vegye at,aztan ezzel a dijjal meg fel is huzzak egy olyan polcra,ahol nyilvan nincs,es szepen ezzel a teherrel kell futballoznia minden meccsen.
A par dedos meg most dorzsoli a tenyeret,hogy mennyire kibaszott a reallal,kozben meg nem,arcon koptek ujra a szurkolokat.
Ezert irtam honapokkal ezelott,hogy szarjatok inkabb ra,nevetseges semmi.
Ez is mutatja,mert megeri nekik masnak adni,csak hogy hirerteket csinaljanak belole..
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 28., hétfő 16:21

poronty írta:
Szerintem csak kurvara unszimpatikus Vinicius az emberek 90%-nak es most sajnos ez dontott, nem az objektivitas.
Szerintem meg az egész a szuper ligának szól.
Ujsagirok szavaznak, nem? Felhivtak az osszeset, hogy Rodrira szavazzanak, vagy ezt hogy gondolod?

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 28., hétfő 16:18

Szerintem csak kurvara unszimpatikus Vinicius az emberek 90%-nak es most sajnos ez dontott, nem az objektivitas.
Szerintem meg az egész a szuper ligának szól.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 28., hétfő 16:17

realmadrid95 írta:
ELSiete írta: Szóval jól ertem, hogy semmi dijat nem fogunk kapni annak ellenére, hogy tavaly mindent megnyertunk, közben meg az olyan csapatok jatekosai, ahol eljárások vannak dijazva, elismerve lesznek?
Es nem mellesleg ok is szuperligat akarnak, szoval valahogy ez nem akar osszeallni.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. október 28., hétfő 16:17

Nem letezik… nem letezik, hogy nem Vini kapja. Ezt nem akarom elhinni.
:goat:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 28., hétfő 16:16

ELSiete írta: Szóval jól ertem, hogy semmi dijat nem fogunk kapni annak ellenére, hogy tavaly mindent megnyertunk, közben meg az olyan csapatok jatekosai, ahol eljárások vannak dijazva, elismerve lesznek?
Es nem mellesleg ok is szuperligat akarnak, szoval valahogy ez nem akar osszeallni.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 28., hétfő 16:15

Szóval jól ertem, hogy semmi dijat nem fogunk kapni annak ellenére, hogy tavaly mindent megnyertunk, közben meg az olyan csapatok jatekosai, ahol eljárások vannak dijazva, elismerve lesznek?
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. október 28., hétfő 16:13

poronty írta:
Sokkal inkább Bellingham mellett, aki egyértelműen a legjobbja volt a csapatnak, ha az egész évet nézzük.
Abszolút így volt decemberig. Aztán Vini megmutatta a szezon második félidőben miért neki kéne kapnia ezt a szaros díjat.
Meccsek 90%-n meg azt mutatta meg, hogy miért nem.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. október 28., hétfő 16:13

Ha ez komolyan megtörténik, akkor teljesen elvesztem az eddigi hitemet a futball iránt, szerintem bármilyen programom lesz, mostantól előtérbe fogom helyezni, ebből ha nem lesz világra kiterjedő botrány, akkor szerintem én befejeztem. :cens:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 28., hétfő 16:12

Mekkorat szolna, ha kiderulne, hogy ez csak hirveres es Vini 720 ponttal toronymagasan megnyeri.

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 28., hétfő 16:12

Sokkal inkább Bellingham mellett, aki egyértelműen a legjobbja volt a csapatnak, ha az egész évet nézzük.
Abszolút így volt decemberig. Aztán Vini megmutatta a szezon második félidőben miért neki kéne kapnia ezt a szaros díjat.
-----------Courtois
-------------Haaland

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 28., hétfő 16:10

poronty írta:
Kicsit szerintem mi is elrontottuk, nem a félkegyelmű Vini mellett kellett volna kampányolnia Carlonak és a klubnak, akinek van 5 jó meccse egy szezonban. Ráadásul mindenki is utálja.
Így van, ne a legnagyobb sztárod mellett kampányolj, aki évek óta a hátán viszi a csapatot tavasszal a legfontosabb meccseken. Ráadásul kampány se kell, az összes pundit külföldön is arról beszél állandóan, hogy Vini a legjobb játékos a világon, nem kell ide semmilyen kampány.
Meg Carragherek is azt mondtak nincs itt kerdes, Salibat is olvastam par nappal ezelottrol. MINDENKI keszpenznek vette, fel sem merult senkiben Rodri. Egeszen elkepeszto mi tortenhetett itt. A szavazokat megkernem, hogy soroljak fel az 5 kedvenc Rodri es Vini momentumot a szezonbol. Rodrinal menne az erolkodes kemenyen.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. október 28., hétfő 16:10

Iden eloszor UEFA-France Football dij az aranylabda. :)

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. október 28., hétfő 16:10

poronty írta:
Kicsit szerintem mi is elrontottuk, nem a félkegyelmű Vini mellett kellett volna kampányolnia Carlonak és a klubnak, akinek van 5 jó meccse egy szezonban. Ráadásul mindenki is utálja.
Így van, ne a legnagyobb sztárod mellett kampányolj, aki évek óta a hátán viszi a csapatot tavasszal a legfontosabb meccseken. Ráadásul kampány se kell, az összes pundit külföldön is arról beszél állandóan, hogy Vini a legjobb játékos a világon, nem kell ide semmilyen kampány.

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 28., hétfő 16:09

BREAKING: Spain are expected to sweep the Ballon d’Or - UEFA awards:

Ballon d’Or: Rodri
Coach of the Season: Luis de la Fuente. @diarioas

Amúgy az is tök érdekes, hogy egy nyilvánvaló bírói hiba hatására veszíti el Vini az aranylabdát (meg úgy tűnik Carlo a legjobb edző díjat).
-----------Courtois
-------------Haaland

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. október 28., hétfő 16:09

Florentinonak ma kell kiállnia a világ elé és bemondania, 2025ben indul a szuper liga, aki bent van bent van aki nem az maradhat az UEFA maffianal.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. október 28., hétfő 16:09

Babinho írta: Bocsánat...én azt valahol adom, hogy az aranylabda nyertese, valahol képviselője is a futballnak mint fogalomnak, amit az egész világon szeretnek és össze kell kösse az embereket.

Én nem tudom mi zajlik Vini fejében, nagyon sokszor igaza van, de akkor legyen a következményekkel tisztában. Én a gyerekemnek nem szívesen mutogatom a hisztijeit, mert azt látatja hogy a futball háború, hogy agresszívnak kell lenni. Pont azt nagyítja fel, ami ellen ő is "küzd". Nekem visszataszító a viselkedése, és én nem vagyok ezzel elfogadób mert kupákat hoz. Szurkolok neki, kedvelem a játékát, de emberileg nekem totál idegen. Sokan így vannak ezzel.

Hát, aztán ez persze igazságtalan? Már akinek. Tanuljon belőle, fejlődjön. Hátha egyszer kívülről látja majd magát.
Aranylabda: "A legértékesebb díj, amit játékos megkaphat. Minden év végén a France Football sportlap szakemberei megválasztják az adott szezon legjobb Európában futballozó játékosát. "

Aranylabda: "A Ballon d'Or, vagyis az Aranylabda az európai labdarúgás egyéni trófeája, melyet a legjobb teljesítményt nyújtó labdarúgó kaphat meg."

Ezt jelenti "állítólag" az aranylabda. Egyet is értek, meg nem is a hszeddel. Nem példaértékű a viselkedése ez tény, de az elmúlt szezonban a legjobb teljesítményt lerakó játékos volt a sikerek mellett, mint pl. BL győzelem.

Akkor csak azért ne kapja meg, mert olyan a viselkedése, hogy nem szívesen mutatjuk a gyerekeknek? Nem korrekt, és nem objektíven döntenek ez a baj. És ez jellemzi ezt a díjat már évek óta, hogy mindig kitalálnak valamit, ami éppen fontosabb kritérium...nonszensz. :coffee:

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 28., hétfő 16:08

BLevi96 írta: Ezek valódi eredmények?!
Kik szavaznak? Mert minden játékos akit kérdeznek, Vininek adná.
Fix, hogy el van csalva.

Sajnos utalnak minket.

Jövő évi labdát már most adják oda Yamalnak, játszania sem kell.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

gólvonal

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. október 28., hétfő 16:08

BlancoMark írta:
gólvonal írta: Gondolom a klub és az UEFA közötti viszály az oka. Nem létezik hogy egy ilyen szezon után ne Real játékos kapja.

Bekapcsolt tevevel nezted a meccseket tavasszal? :D
Aha, az összeset kivéve az utolsó 3 BL meccset és szuperkupa döntőt.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 28., hétfő 16:07

Nincs megint semmi szempont rendszer mi alapján kaphatná Rodri.

Ha számít az EB is ott van Carvajal, ha vegyesen nézzük az EBt meg a BLt, ott az EB döntős Jude, gólt ollózva mentette meg a csapatát utolsó percben.
Ha meg BL ott van Vini.

Na mindegy, vicces lesz 1 vereséges La Liga győzelem és veretlen BL szezon után, minden 2 Szuperkupa, Klub VB után nem Aranylasztit nyerni :lol:

Vissza: