Hát na, a 2011-es Touranra már csak a hihetetlenül magas magyar startupos programozófizuból futja, már ha kiutalják.hehetheoriginal írta: Máté kurvagazdag programozógyerek.
Van pénz rendes autóra, amiben már eleve 360 fokos kamera és dashcam van.

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. április 15., kedd 13:49
Hát na, a 2011-es Touranra már csak a hihetetlenül magas magyar startupos programozófizuból futja, már ha kiutalják.hehetheoriginal írta: Máté kurvagazdag programozógyerek.
Van pénz rendes autóra, amiben már eleve 360 fokos kamera és dashcam van.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 15., kedd 13:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. április 15., kedd 13:14
Nem kell feltetlenul leszedni a karpitot, valoszinuleg egy kanal vagy villa vegevel is be tudod nyomkodni a kabelt a resekbe.rashidm írta:És van olyan, aminél nem kell szétbontani a kocsit? Vagy ezek mindegyike olyan hogy kábelezni kell, vagy kékfog/wifivel +akksival működnek?h3x0r írta: MiVue J60 kameram van, de mar egy ideje tervezgetem a lecsereleset. Ez csak Full HD, az elottem levo rendszama latszik, 10+ meter tavolsagban mar nem.
Egyik baratomnak 70mai A500S kameraja van, annak eleg szep a kepe. Azt hiszem ugy vette, hogy adtak melle egy hatso kamerat is 70mai RC06, de amikor beszeltem vele, akkor meg nem szerelte be csak az elsot. Gondolom a hatso kamera bekabelezese kicsivel nehezebb.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. április 15., kedd 12:30
És van olyan, aminél nem kell szétbontani a kocsit? Vagy ezek mindegyike olyan hogy kábelezni kell, vagy kékfog/wifivel +akksival működnek?h3x0r írta: MiVue J60 kameram van, de mar egy ideje tervezgetem a lecsereleset. Ez csak Full HD, az elottem levo rendszama latszik, 10+ meter tavolsagban mar nem.
Egyik baratomnak 70mai A500S kameraja van, annak eleg szep a kepe. Azt hiszem ugy vette, hogy adtak melle egy hatso kamerat is 70mai RC06, de amikor beszeltem vele, akkor meg nem szerelte be csak az elsot. Gondolom a hatso kamera bekabelezese kicsivel nehezebb.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. április 15., kedd 12:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. április 15., kedd 10:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 15., kedd 10:12
Ezt követem.rashidm írta: Ahoy!
Már jóideje foglalkoztat a gondolat, hogy kéne venni autóba kis kamerát, ha ne adj isten balesetet szenvedek, legyen képi bizonyíték (vagy mint egy idős vénember, feljelentgetek minden köcsögöt). Használ-e közületek bármi ilyesmit? Mire érdemes figyelni? A használat alatt milyen tapasztalattal gazdagodott?
Köszönöm!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. április 15., kedd 10:11
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 12., szombat 17:51
Az árra gondoltam. Amennyiben nem lesz ilyen lehetőségem két év múlva, hogy hozzá rakják a meglévő előfizetésemhez, hogy megtartsanak, mint ügyfélt, akkor váltok olcsóbbra.h3x0r írta:Android eseten mi valtozna? Ott sincsenek hatalmas kulonbsegek 1-1 ujabb modelnel, kicsit szebb kepernyo meg jobb kamera. (Kiveve persze, ha kozepkategorias telefont veszel, ott erezheto a kulonbseg egy 2 eves telefonhoz kepest) Az akksi ugyanugy degradalodik, siman lehet, hogy jobban megerne csak azt kicserelni.Steve írta: Cseréltem most mobilt. Gondoltam leírom a tapasztalatokat.
Előfizetésemhez hozzácsaptak egy Iphone 16 pro-t..Iphone 14 pro-ról váltottam. Annyi, hogy a az enyémnek az akksija 2év után nem bírt ki egy napot, úgy hogy van céges mobilom is vagyis nincs az enyém agyonhasználva..(elég szégyen ilyen árkategóriás mobiloknál)
De konkrétan semmi különbséget nem érzek a két mobil között. Kicsit szebb kijelző, gyorsabb kicsit.
De ha valaki sok pénzt költene egy 14/15-ről való cserére, azt meggondolnám.
Szeretem az Apple rendszerét és az Apple cuccaim közötti gyors, sima működést. De ismét erőteljesen elgondolkoztam, hogy ki kellene szállni ebből és androidos cuccra váltani. Így az előfizetés miatt maradt az Iphone. Lekgözelebb ha ez nem lesz, nem biztos, hogy marad.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. április 12., szombat 15:58
Android eseten mi valtozna? Ott sincsenek hatalmas kulonbsegek 1-1 ujabb modelnel, kicsit szebb kepernyo meg jobb kamera. (Kiveve persze, ha kozepkategorias telefont veszel, ott erezheto a kulonbseg egy 2 eves telefonhoz kepest) Az akksi ugyanugy degradalodik, siman lehet, hogy jobban megerne csak azt kicserelni.Steve írta: Cseréltem most mobilt. Gondoltam leírom a tapasztalatokat.
Előfizetésemhez hozzácsaptak egy Iphone 16 pro-t..Iphone 14 pro-ról váltottam. Annyi, hogy a az enyémnek az akksija 2év után nem bírt ki egy napot, úgy hogy van céges mobilom is vagyis nincs az enyém agyonhasználva..(elég szégyen ilyen árkategóriás mobiloknál)
De konkrétan semmi különbséget nem érzek a két mobil között. Kicsit szebb kijelző, gyorsabb kicsit.
De ha valaki sok pénzt költene egy 14/15-ről való cserére, azt meggondolnám.
Szeretem az Apple rendszerét és az Apple cuccaim közötti gyors, sima működést. De ismét erőteljesen elgondolkoztam, hogy ki kellene szállni ebből és androidos cuccra váltani. Így az előfizetés miatt maradt az Iphone. Lekgözelebb ha ez nem lesz, nem biztos, hogy marad.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 12., szombat 11:09
https://logout.hu/tema/robotporszivok/f ... l#msg26767Muszi05 írta:Köszi szépen!Nika91127 írta:
Logout blogon egyik "sláger termék".
Sokan dicsérik, tuti vétel elvileg!![]()
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2025. április 12., szombat 11:00
Köszi szépen!Nika91127 írta:Logout blogon egyik "sláger termék".Muszi05 írta: Sziasztok Madridom mindent tudó népe!![]()
Az örök téma: robotporszívók.
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valakinek és ha igen, akkor mi a tapasztalata a Roborock QRevo S-el.
Előre is köszönöm a válaszokat!![]()
Sokan dicsérik, tuti vétel elvileg!
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 12., szombat 10:21
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 11., péntek 18:48
Logout blogon egyik "sláger termék".Muszi05 írta: Sziasztok Madridom mindent tudó népe!![]()
Az örök téma: robotporszívók.
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valakinek és ha igen, akkor mi a tapasztalata a Roborock QRevo S-el.
Előre is köszönöm a válaszokat!![]()
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2025. április 11., péntek 18:35
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 7., hétfő 19:34
Köszi srácokhehetheoriginal írta: 14-15 Zoll kell neked, az elmúlt 3-4 év üzleti laptopjai már mind vékonyak és 1-2 kilosak.
Csakis az számít jelenleg, hogy mennyit vagy hajlandó raaldozni
Márkára Lenovo ThinkPad Pl minőségi cucc
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 7., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 7., hétfő 18:55
A hordozhatóság lenne még szempont, hogy ne legyen 200 kghehetheoriginal írta: Procit nézd meg, vannak újabbak, ez elég régi generacio, 200k körül.
16G ram elég, ssd-t is ha olyan a laptop, akkor töredék áron tudod bővíteni később, felesleges nagy felárat fizetni erte
Én vmi használt üzletit néznék, ott fontos a jó akku és hogy minőségi összeszerelés legyen, sokáig birja
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 7., hétfő 18:45
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. április 7., hétfő 18:42
Ezt konkretan nem tudom, cegben van 10+ eves dell, ami az adott felhasznalonak eleg es eddig problemamentes, de alapvetoen en a hasznalt uzleti laptopot preferalnam.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem