nmate írta:
Tour de France, szombat.
Szerintetek megfogja Pogit a Visma? Túl egyértelműen mondja most mindenki a szlovént, bennem van egy érzés, hogy lesz itt bőven dráma. Egyénileg a legjobb, ez nem kérdés, de elég egy tömegbukás (ahol akár csak egy segítő esik ki), meg ismét óriási forróság lesz, szóval szerintem nem olyan egyértelmű az, nekem most Vingegaard a megérzésem.
5. szakaz az időfutam, 12. szakasz az első hegyi. Szerintem az elején egyikük sem fog csinálni semmit csak túlélni. Az időfutamon Remco átveszi a sárgát, Pogi kap mind a kettőtől aztán a 12. után indul a buli. Pogi már sokkal jobban bírja a meleget és jelenleg jobb a hegyeken is. Egy helyen fogható Ő és az UAE, ha valahol befúj a szél és szakadás lesz. Jonasra nagyon mondja mindenki, hogy még javul a forma stb., de én ezt nem hiszem. Nem fog akkorát javulni, Pogi meg akkorát romlani. Az ember képes tavasztől őszig csúcsformában versenyezni. A vismanak volt egy kiemelkedően jó éve amikor a patikamérleg adott, de mostmár inkább teret nyernek azok a versenyzők megint akik versenyeznek és nem számolnak ki mindent cm-re pontosan. Nem lehet véletlen, hogy most többen is távozni fognak onnan. A módszereik formabontóak voltak, de csak ideig óráig. Remélem azért jó verseny lesz és nem az lesz, hogy valaki tisztán első, tisztán 2., 3. helyért lesz egy kis verseny 2 ember között aztán jön a futottak még kategória.