Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 26., hétfő 23:24

Nehéz így a beszélgetés, hogy Te a játékról beszélsz, én meg a sorozatról.
Sorozatban ezekből nem derül ki sok minden, én hiányolom, aztán ennyi.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Nem azt kérdőjelezem meg, hogy ha tudja Joel, akkor nem így dönt, szerintem is kinyírt volna mindenkit, de így kérdés sincs, mert ki az a hülye, aki nulla infó alapján máshogy döntene? Ez a bajom, hogy nem volt igazából választás elé állítva a sorozatban.
Megöljük a lányod és kész szituáció volt, nyilván nem fogja engedni.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De nem vitatkozom, nálam ez hiba, engem érdekelnek a sztorikban a háttérinfók, pl eddig a Seraphites-okról se tudunk semmit, csak hogy szeretnek belezni, fütyülni, meg íjazni, és imádnak valakit mint egy istent. Engem ez is érdekelne, hogy mi ez, kik ezek, miben hisznek stb. Aztán, hogy a játékban se bontották ki, full nem érdekel.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 26., hétfő 23:15

csababarca írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De pont az a bajom, hogy nekem sorozatnézőnek ez nem derül ki, hogy az emberiség sorsa múlik ezen.
Egy kb 1 perces jelenetben elmagyarázhatták volna ezt Joelnek, hogy ez fix komolyan beválik, stb, és mondhatta volna Joel hogy leszarom, és ugyanúgy leöl mindenkit.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A játékban sem rágják az ember szájába. Következtetni lehet beszélgetésekből, feljegyzésekből, hangfeltételekből, amit találsz. Ugyanez a helyzet Joel tettével is, tisztában van vele végig, hogy lehet az emberiség sorsát pecsételi meg. Sőt, ott van az is, hogy Ellie is elmondta neki, mennyire fontos számára, hogy így az életének van értelme, de ő ezt leszarja, mert közben megszereti, saját lányaként tekint rá. Ha 100%-ra biztos lett volna abban, hogy így meglesz a gyógymód, akkor is ugyanezt cselekedte volna, nem akarta a másik lányát is elveszteni. Végig ezen van a hangsúly, a kettejük kapcsolatán, na meg hogy Joel újra megtalálta a fényt (visszatérő motívum az egész játékban, sokszor a pályarész megoldása is, hogy a fényt kell keresni a sötétségben). Minden a fantáziánkra van bízva, és a játék végén mindenki saját maga hoz ítéletet Joel tettéről.
Ez egy történet az apokalipszisban, nem egy történet az apokalipiszisról. Pár ember szemszögén keresztül nehéz is lenne mindent megtudni, az összes háttérinfót a világról. Persze segítene a konklúzió meghozásában, a motivációk megértésében, más filmekben, sorozatokban, játékokban ehhez hozzá is vagyunk szokva, de itt nincs a szájba rágva semmi. Párbeszédeket, érzelmeket kapunk. Első játékban egyre pozitívabbakat, a másodikban pedig szinte végig nyomasztást, depressziót, mert a bosszút és a spirált, ahova vezet, így akarták érzékeltetni (több-kevesebb sikerrel).

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 26., hétfő 22:44

TheBull6 írta:

Az meg nem tudom h csak engem vagy más játékot játszott embert is bosszantott, h egy cseszett leletet vagy gyűjtögetős kártyát nem lehetett belerakni a sorozatba. Nem azt gondolom h hu minden házba menjenek keresgélni de valahol igazán belebotolhattak volna egy jegyzetbe valakitől vagy egy kártyába. Ne adj isten egy munkapadba. Mondom nekem az ilyenek egy 25-30 másodperces jelenettel hiányoztak, de lehet egyedül vagyok vele. :D
Nem sok eastereggs volt azoknak akik toltak a jatekot igen, kepregeny sem volt egy sem ha jol emlekszem...de mar ezen baszodtam fel a legkevesbe mert oke sorozat nincs ra ido, de hogy a storyban azokat a reszeket is kepesek voltak elbaszni ami a jatekban tokeletesen mukodott, muveszet. :(

Amugy az elso reszben a jatekban volt egy Ish nevu csavo akinek gyujtottuk a levelet egy darabig, na azt megneztem volna a sorozatban kibontva mellek storynak.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. május 26., hétfő 22:18

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy korty pia, nope, mert terhes. Bezzeg Ellie a retkes kezével megujjazhatta. :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 26., hétfő 21:59

nuevo_ericco írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Joelnek ehhez semmi köze. Teljes önérdekből döntött így, emberiséget leszarva.
Csak marra utaltam, hogy az nem a sorozat logikai bükfence, hogy ennyire rá vannak/voltak kattanva az ellenszerre, hanem tényleg az emberiség sorsa múlik ezen.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De pont az a bajom, hogy nekem sorozatnézőnek ez nem derül ki, hogy az emberiség sorsa múlik ezen.
Egy kb 1 perces jelenetben elmagyarázhatták volna ezt Joelnek, hogy ez fix komolyan beválik, stb, és mondhatta volna Joel hogy leszarom, és ugyanúgy leöl mindenkit.

És azért nem derül ki, mert egyáltalán nincs szó róla, hogy milyen gyógyszerről van szó, kiken segít, hogyan segít, egyáltalán hol akarják létrehozni, mert az a firefly bázis mindennek tűnt csak nem egy laboratóriumnak a sorozatban.

Pl pont befért volna olyan érdektelen jelenetek helyett, mint hogy Dinának kihúzzák a nyilat a combjából, aminek annyi értelme volt, hogy Jesse megtudja, hogy Dina terhes, tőle. Ok. Kit érdekel ez? Sorozatnézőként fél mondatban említették meg korábban, hogy ők együtt volna, semmit nem változtatott, hogy ő tudja ezt, vagy sem. De 2 mp-ben is elintézhették volna ezt, ha Dina mond annyit, hogy Jesse, terhes vagyok baszod.

De ez én vagyok, sorozatnéző, játékokkal nem játszottam, ne kelljen már tudnom (főleg, hogy a sorozatkészítők is ezzel érvelnek), hogy ez meg az hogy volt a játékban.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 26., hétfő 21:26

Nálam ez a No, no, no azzal a könyörgöm ne lőjj le fejjel volt a kedvencem :lol: Játék Ellie is pont így viselkedett hasonló szitukban. :fpalm:

Kritikán aluli záró rész volt sajnos egy nagyon gyenge évadnak. Szoktam nézni a rész mögötti tartalmas 10-13 perces videókat, amit lenyomnak ott a fejesek mindig és próbálják igazolni h ezt meg azt miért módosítják.. Huu.. Néha bedobnám őket Clickerek közé inkább.

"Hiába 19 éves Ellie, még mindig egy gyerek". Jah de az nem számít hogy kb 16 évesen már kib*szott Bloatereket ölt. Meg hogy lényegében fél Seattlet legyakja, de egy gyereket kell belőle csinálni aki kb bepisil mert lőtt egyet a fegyverével.

Az meg nem tudom h csak engem vagy más játékot játszott embert is bosszantott, h egy cseszett leletet vagy gyűjtögetős kártyát nem lehetett belerakni a sorozatba. Nem azt gondolom h hu minden házba menjenek keresgélni de valahol igazán belebotolhattak volna egy jegyzetbe valakitől vagy egy kártyába. Ne adj isten egy munkapadba. Mondom nekem az ilyenek egy 25-30 másodperces jelenettel hiányoztak, de lehet egyedül vagyok vele. :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 26., hétfő 21:09

realbeckham írta: Utolag belegondolva és függetlenül minden szartol, propaganda, politika, trigger stb.....bevallom kissé nehez ezt beismerni, de a helyzet az, hogy
A bill es frank epizod volt a sorozatban iroi, tartalmi, szineszi jatekban az egyik, hanem a legjobban összerakott rész. Nekem.

Sokat elarul, ha egy LAST OF US cimben, abban láttam az igazi fantáziát. Kurva nagy szégyen ez minden egyes résztvevőnek, alkalmazottnak, milliomos faszfejnek, hogy erre telt a világ osszes pénzéből es az egyik S tier jatekbol ever.

De semmi baj. Következik a hbo harry potter papával, meg a többi kreténnel. Hajrá.
Ezt meg adom bizonyos szempontból, ott volt a bizonyíték, hogy lehet változtatni a játékon és kibontani pár karaktert jobban.

Az egy gyönyörű rész volt, ami fantasztikus volt minden téren.
Persze ahogy birkózkat egymással arra a fene volt kíváncsi, de azért ilyenektől el lehet vonatkoztatni, mert a mélyebb tartalma sokkal komolyabb volt, mint a felszíne.
Csak ott is elment ezzel egy rész és nem maradt elég idő a lényegre.

Idei szezonban is voltak jó változtatások, Jacksont megtámadták 10/10 volt meg mikor lement Bella a spórába is tele volt jó jelenettel az a rész, de nagyon bugyuta dialógusok voltak és nem is egyszer és tele volt értelmetlen változtatásokkal.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 26., hétfő 20:45

The last of us 2. évad

Gyenge... Kifejezetten gyenge évad volt, talán 2 emlékezetes résszel. (az a bizonyos második és hatodik). Hogy e kettő rész között mi történt azt inkább hagyjuk. Most nem mennék bele a hibákba, a többiek már leírták. Bella szerintem remek volt az első évadban, szerintem ez vitán felül van. A másodikban viszont valami rendesen elfogyott nála. Isabella Mercedes mellett rendesen másodrangú volt. Mondjuk mellette nem szégyen alul maradni, eddig bármiben láttam a csajt, vitte az adott filmet, remélem a TLOUS most már végleg beindítja a karrierjét. A legemlékezetesebb jeleneteket talán még igy is Ellie szállította. A pszichológustól elköszönő, folyosón végig sétáló és az érzelmeit folyamatosan változtató Ellie fantasztikus volt, ahogy a sírkőre kávészemeket rakó Ellie is megért pár zsebkendőt. Vagy az a bizonyos verandás jelenet. Ez az évad nem von le a tehetségéből, de ez most összességében nem működött. Üres volt és fáradt. Van ez így. De ki kell javítani a hibákat. Kaitlyn Dever szerintem nagyon oda fogja tenni a harmadik évadot, mert remek színésznő és mert tanulva az idei évad hiányosságaiból, az írok jól felfogják építeni őt. Ez az évad egy csodás időhúzás volt, némi felvezetővel, de ha jól sejtem a kövi évad egy az egyben Abby szál lesz és talán a 4. vagy 5. évadra kaphatunk végleges lezárást, ami az elsődleges hírek alapján más lesz, mint ami a játékban volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 26., hétfő 20:14

Utolag belegondolva és függetlenül minden szartol, propaganda, politika, trigger stb.....bevallom kissé nehez ezt beismerni, de a helyzet az, hogy
A bill es frank epizod volt a sorozatban iroi, tartalmi, szineszi jatekban az egyik, hanem a legjobban összerakott rész. Nekem.

Sokat elarul, ha egy LAST OF US cimben, abban láttam az igazi fantáziát. Kurva nagy szégyen ez minden egyes résztvevőnek, alkalmazottnak, milliomos faszfejnek, hogy erre telt a világ osszes pénzéből es az egyik S tier jatekbol ever.

De semmi baj. Következik a hbo harry potter papával, meg a többi kreténnel. Hajrá.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 26., hétfő 20:04

lestat írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy "tényleg csináltak volna egy gyógymódot"
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem a bűntudat beszélt belőle. Úgy kezdi a beszélgetést Tommyval, hogy Ellienek sokat jelentett az, hogy az immunitása különlegessé teszi őt, és mellette kezdett ő is hinni az egész gyógymód storyban.
De Druckmann egója nem hagyta annyiban, és utólag, a sok kritika hatására mondta azt egy interjúban, hogy a gyógymód elkészült volna, ha feláldozzák Elliet.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 26., hétfő 19:48

nuevo_ericco írta:
lestat írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sorozat már csak erre épül sajnos. A legnagyobb erényét a játéknak kivették azzal, hogy Joelből csináltak egy főgonoszt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én nem éreztem úgy, hogy a játék főgonoszt csinált volna Joelből. Sima szemet-szemét szituba került az első játék vége miatt, majd ez magával rántotta Elliet is. Az egész második játék hangulatában, játékmenetében, történetében arról szólt, hogy ez milyen (ön)pusztító spirálba vezet, mindkét oldalon (az első játék egyensúlya nyomokban sem volt, szándékosan, mert teljesen más volt az üzenet). Nem voltak se jók, se rosszak, csak két ember, akik gyűlölték egymást, miközben egymásról alig tudtak valamit.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezzel egyetértek, maga a játék az èrtelmetlen bosszúról szól...De amikor a játékban Joel bevallja, mit tett, Tommynak úgy fogalmaz kb., hogy "tényleg csináltak volna egy gyógymódot"... Miközben, ha körbejársz az első játék végén a kórházban, van pár hangfelvétel meg levél, amit elolvashatsz, és kb. fogalmuk sincs róla, hogy működni fog-e, ha meglesz nekik Ellie.

Nekem olyan érzésem volt, hogy ezzel akarták bizonyítani, hogy Abby jól döntött amúgy is, mert Joel megölte az apját ÉS az emberiségtől is elvett egy esélyt. Plusz az sehol nincs tárgyalva a második játékban, hogy amúgy fingjuk sincs, hogy működni fog-e egyáltalán.

Abby apja simán felnyitotta volna egy 13 éves lány agyát, mert a lánya azt mondja.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 26., hétfő 19:36

lestat írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sorozat már csak erre épül sajnos. A legnagyobb erényét a játéknak kivették azzal, hogy Joelből csináltak egy főgonoszt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én nem éreztem úgy, hogy a játék főgonoszt csinált volna Joelből. Sima szemet-szemét szituba került az első játék vége miatt, majd ez magával rántotta Elliet is. Az egész második játék hangulatában, játékmenetében, történetében arról szólt, hogy ez milyen (ön)pusztító spirálba vezet, mindkét oldalon (az első játék egyensúlya nyomokban sem volt, szándékosan, mert teljesen más volt az üzenet). Nem voltak se jók, se rosszak, csak két ember, akik gyűlölték egymást, miközben egymásról alig tudtak valamit.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 26., hétfő 18:32

The Last of Us

Rakás szar lett az egész. :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Alapból ez a vakcina-kérdés még az első játékban úgy volt, hogy nem biztos, hogy működik. Ezért volt gecijó a játék, mert Joel tettét is lehetett védeni ilyen tekintetben. A Fireflies úgy akarta felvágni az agyát egy ártatlan gyereknek, hogy:

1.Meg sem kérdezték róla.
2.Nem voltak benne biztosak, hogy működni fog.
3.Húsz évvel a fertőzés után, logikusan nézve, kicsit nehéz lett volna egy ilyen elbaszott világban gyógymódot hozni.
De mindegy, ezt az írók kb. eldöntötték, hogy leszarják, és célszerűen csak Joelt fogják hibáztatni, ő lesz a főgonosz. Már a második játék is erre épült. Szóba sem jött egyszer sem, hogy amúgy a Fireflies mit is gondolt...

A sorozat már csak erre épül sajnos. A legnagyobb erényét a játéknak kivették azzal, hogy Joelből csináltak egy főgonoszt. A többit hagyjuk is. Ellie-t kb. "kiherélték" — volt egy fasza, tökös csaj, aki ledarált mindenkit, voltak skilljei a játékban, itt meg veszélyt jelent még önmagára is. Egy embert nem gyilkolt le szándékosan a sorozatban, amíg a játék arra épül, hogy lekaszabol mindenkit a cél érdekében. Gyenge minden tekintetben: az írás, a párbeszédek, és sajnos Bella játéka sem érkezett meg. Az első évadban még meg tudtam védeni, itt fizikailag és színészileg is elmarad.

A többi színész amúgy adja. Abbyt itt jobban csípem, mint a játékban — elhihetőbb ez az alkat, mint a szét-szteroidozott verzió a játékban.

Sajnálatos, mert egy kincs volt az HBO kezében, de elbaszták.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 26., hétfő 18:08

csababarca írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen, a sorozat első nyitó jelenetében ezt pedzegetik, de lehetett volna valami utalás rá, nem csoda hogy Joel bekattant. Persze ha tudja, akkor is dönthet így, de elfogadom, hogy Joel látta azt a tv műsort.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Joelnek ehhez semmi köze. Teljes önérdekből döntött így, emberiséget leszarva.
Csak marra utaltam, hogy az nem a sorozat logikai bükfence, hogy ennyire rá vannak/voltak kattanva az ellenszerre, hanem tényleg az emberiség sorsa múlik ezen.

csababarca írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát most én értem, hogy erre a jelenetre vették elő, és többet nem akarják. De akkor is kb első dolgom lett volna elmondani, főleg, hogy utána random ismeretlen épületekben barangoltak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is aggodalomként fogalmaztam meg. A játékban elejétől fogva ott vannak a spórák, tk. a fertőzötteknél is nagyobb veszélyt jelentenek. Ott nem kellett ezt elújságolnia Ellinek külön, a sorozatban pedig nem tudom, mi a tervük ezzel, remélem, ne csak úgy elővették egy cool jelenet miatt.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 26., hétfő 18:00

nuevo_ericco írta:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez mondjuk a játékban, de a sorozat legelső jelenetében is ki van fejtve. Vakcina nélkül az emberiségnek vége, a gomba győz, csak idő kérdése. Nem arról van szó, hogy a még nem fertőzöttek élete megmenekülne, hanem a kihalásról.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami a spórákat illeti, van egy gyanúm, hogy csak arra az egy jelenetre lettek elővéve, bár még lesznek abban a kórházban játszódó jelenetek.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen, a sorozat első nyitó jelenetében ezt pedzegetik, de lehetett volna valami utalás rá, nem csoda hogy Joel bekattant. Persze ha tudja, akkor is dönthet így, de elfogadom, hogy Joel látta azt a tv műsort.

Hát most én értem, hogy erre a jelenetre vették elő, és többet nem akarják. De akkor is kb első dolgom lett volna elmondani, főleg, hogy utána random ismeretlen épületekben barangoltak.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 26., hétfő 17:34

csababarca írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Milyen gyógyszert? Meggyógyít, vagy védelmet nyújt? Mit ér a védelem amikor egy horda rád jön és széttép?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez mondjuk a játékban, de a sorozat legelső jelenetében is ki van fejtve. Vakcina nélkül az emberiségnek vége, a gomba győz, csak idő kérdése. Nem arról van szó, hogy a még nem fertőzöttek élete megmenekülne, hanem a kihalásról.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami a spórákat illeti, van egy gyanúm, hogy csak arra az egy jelenetre lettek elővéve, bár még lesznek abban a kórházban játszódó jelenetek.

A részről pedig:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem volt ez annyira rossz amúgy, a képi világot most is eltalálták, a hangulat is szinte végig megvan. Bella sem lóg ki az összes jelenetből. A történetet is kb. ott vágták ketté, ahol a játék. Bár itt nem történt utalás arra, hogy Abby hogy akadt a nyomukra ilyen gyorsan.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 26., hétfő 16:40

Kiakaszt ez a sorozat....

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- eltelik 10 perc úgy, hogy a leglényegesebb infot, hogy spórák vannak a levegőben amik fertőznek, nem mondja el.
- de azon vekengenek, hogy Joel mit tett...öcsém, hát én értem, hogy Joel viselkedése nem kóser (sorozat alapján), de abszolút érthető. Lószart se mondtak neki, csak hogy gyógyszert csinálunk a legyilkolt lányodból. Milyen gyógyszert? Meggyógyít, vagy védelmet nyújt? Mit ér a védelem amikor egy horda rád jön és széttép?
Lehet ezeket a sorozatban elmondták, de itt nem emlékszem, hogy említették volna, hogy éppen mennyire tuti a dolog, egyáltalán milyen gyógyszert akarnak csinálni.
- folyamatosan a nyílt utcán mászkálnak, én értem, hogy a fertőzöttek csak biodíszlet vagy az sem, de itt épp két frakció/szekta háborúzik egymással...
- mi volt ez a csónakos jelenetes pusztító alpáriság?
- még egy két sötét szűrőt rátettem volna a kamerára, biztos ami biztos

- a vége tetszett egyedül, Abbyt játszó színésznő legalább tud játszani.

Rémgyenge évad volt, a második részt kivéve kuka.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 26., hétfő 13:03

Azért ez nálam majdnem verte a "legjobb" záró rész ever díjat (ami a GoT utolsó része :lol:) :D

Megint indokolatlan, idióta változtatások, az hogy a badass Ellieből meg csináltak egy ilyet a végére az már szóra sem érdemes.... Egyrészt persze Bella képességbeli hiányai miatt is, de ugyanúgy a sz*r írás miatt is jutottunk ide.

Egyedül abban bízok hogy sz*r írás ide vagy oda, egyszerűen Kaitlyn annyira extrának tűnik, hogy már csak az ő alakítása miatt a kövi évad jó lesz.

De előre látom, hogy tényleg nem fogják lenyomni egy évadban a maradékot, hanem még lesz két évad, aztán talán 2030-ban befejezzük.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. május 26., hétfő 12:03

https://www.youtube.com/watch?v=Bi1c3O90OfQ :mrgreen: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 26., hétfő 11:36

tlou s02e07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!we are stuck in a war zone - utana nyilvan az utca kozepen kell setalni barmi fedezek nelkul, ahol kilometerekrol latni :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: