.If they win, then fail to beat Talavera, he will be fired. If they win both games, then fail to beat Sevilla, he will be fired
https://youtube.com/shorts/RheoLY-EFJg? ... h_R_nzZG1Q
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. december 11., csütörtök 23:04
.If they win, then fail to beat Talavera, he will be fired. If they win both games, then fail to beat Sevilla, he will be fired
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 11., csütörtök 23:03
Hát igen, 2 hét előszezonnal jól fel lehetett készülni az idényre. Úgy, hogy július elején még az USA-ban bohóckodtunk augusztus közepén meg már kezdődött a bajnokság. Garantált volt, hogy tönkre is cseszi a szezonunkat.RaúlCF írta: abban viszont tűpontos, hogy a fizikális állapot csapnivaló. tegnap is lehetett érezni olyan 55-60 körül esett egy szint. egyszerűen nincs meg a megszokott Pintus time ami a sikereket hozta. már tavaly sem volt de idén még annyira sincs.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 11., csütörtök 22:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 11., csütörtök 22:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 11., csütörtök 22:41
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 11., csütörtök 22:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 11., csütörtök 22:28
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. december 11., csütörtök 22:25
hehetheoriginal írta: The problem is when you don't accept that there's a guy in front of you that scores more goals than you. Those problems happen when you have a lot of stars together.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 11., csütörtök 22:23
Pedig a régi szép időkben nem finomkodott velehehetheoriginal írta: Enyhe szurasok biniciusnak![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 11., csütörtök 22:21
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 11., csütörtök 22:14
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 11., csütörtök 20:49
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. december 11., csütörtök 19:19
Csak Petur András kárörvendő köcsög fejét ne kellene nézni közben.tcskhun írta: Jo ez most a sport tv-n ez a műsor… szerintem érdemes nézni vagy visszanézni
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. december 11., csütörtök 19:12
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 11., csütörtök 19:08
Xabi Alonso is expected to be given at least the match on Sunday in Alaves. In the event of a dismissal (which Real Madrid are keen to avoid), Jürgen Klopp is among the candidates — @PlettigoalPad'em írta: BREAKING: Xabi Alonso will be sacked if Real Madrid do not beat Alaves on Sunday — @JLSanchez78
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 11., csütörtök 19:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. december 11., csütörtök 17:58
Ezentul ez az uj irany? Minden meccs elott, ha nem nyerunk, kirugjak az edzot? City elott is ugyanez ment.Pad'em írta: BREAKING: Xabi Alonso will be sacked if Real Madrid do not beat Alaves on Sunday — @JLSanchez78
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. december 11., csütörtök 17:40
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. december 11., csütörtök 17:19
Ezért nem értem én sem az egészet.wZoLee7 írta:Igen ezt tudom, de jelenleg abban sem vagyok biztos mi a mi rendszerünk, ezért érdekel mit tolnak a kicsik. Egyébként nem is értem a vezetőséget, nyáron áldásukat adták, sőt akarták ezt a fajta változást, de ennek idő kell, nem is kevés. Plusz a rendszerben sehogy nem illő, vagy nem akaró játékosokat elkell távolítani. Ez az egész kulcs kérdés is lenne az átigazolási piac miatt, mindenki drágább, nyílik az olló.whitemadrid írta:
Ugyanaz lenne mint amit Xabi szeretne.
Több hír is volt, hogy ezt szeretnék felépíteni, hogy legyen egy rendszer.
Csak ipyen Viniciusokkal nem lehet...
Engem főleg Alvaro barátunk miatt érdekelne, eredményeken annyit látok h minden meccsen 442 van, de mivel pl Pitarch sokszor más más poszton van, ez lehet bármilyen verziója a 442-nek.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 11., csütörtök 16:55
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem