Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 2., szerda 11:55

Anthony írta:
Realista24 írta:

>>>>>>

Szoval, hogy eppen kinek mit jelent a jo eronleti allapot, erosen kerdeses. Mihez kepest? Alapozashoz kepest? Magukhoz kepest? Ahhoz kepest hol kene lenniuk?

Egy biztos, senki egy szoval nem mondta, hogy tökeletes allapotban lennenek.
Ez már szánalmas, ne haragudj. Menjünk át filozófusba, vagy kezdjük el értelmezni mire gondolt a költő? Erre nincs is mit reagálni.
Hat baszod, te jossz itt AI-val, meg szovegertelmezessel, most meg gondolatolvasassal...nem haragszom egyebkent, csak a stilusodon csavarjal, mert felhuztam ra a szemoldokom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. július 2., szerda 11:44

Én régen láttam (majdnem) teljes meccset. Annyira legatyásodtunk már a Carlo időszak végére, hogy nekem teljesen nézhető volt a tegnapi. A többiről csak rövöd összefoglalót láttam.

A torna nyilván felesleges, de vannak műszaki fejlesztések amit érdemes lenne átvenni.
Pl. a játékvezető látószögének mutatása + valamelyik meccsen az ítéletet is elmagyarázták pár szóban a VAR után. Ha már adott a technika, legyen is használva.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 2., szerda 11:19

:mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 2., szerda 11:19

Realista24 írta:
Anthony írta:
“Jól tükrözi ez a mérkőzés, hogy milyen munka folyik. A csapatok felkészültebbek voltak az első félidőben, nem fáradtak el annyira. A második játékrészben megvoltak a helyzeteink. Nagyon jó erőnléti állapotban vagyunk, ami a javunkra válik.”
Fran Garcia meccs utáni nyilatkozat.
>>>>>>
Most nyilatkozta le valamelyik játékos hogy tökéletes fizikai állapotban vannak.
Szoval, hogy eppen kinek mit jelent a jo eronleti allapot, erosen kerdeses. Mihez kepest? Alapozashoz kepest? Magukhoz kepest? Ahhoz kepest hol kene lenniuk?

Ez már szánalmas, ne haragudj. Menjünk át filozófusba, vagy kezdjük el értelmezni mire gondolt a költő? Erre nincs is mit reagálni.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 2., szerda 10:41

A bíztató dolgok tegnapról

Azért szerencsére van bőven.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. július 2., szerda 10:23

Pad'em írta: "Mindig van valami kifogás"

Július, 30 fok. 66.(!) meccsünk volt a szezonban. Új edző.

Te is kérdezd meg AI-t mit mondd erre.
+qva nagy páratartalom, amiben szintén sokkal nehezebb lélegezni, ami természetesen hat a futásra.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 2., szerda 10:10

Tudor azt nyilatkozta,hogy legalább 10 játékosa kért cserét. Es ok szerintem jo ,ha 40 meccset jatszottak iden,es fizikailag masodikra megettuk oket. Es sokan szidjak a csapatunkat,hogy ez nem eleg jo... július elejen :lol:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. július 2., szerda 10:06

Plusz nagyon latvanyos volt, ahogy tobb alkalommal is megallt konkretan mindket csapat, es csak lezengtek. Barmelyik mondhat barmit, a hatuk kozepere sem hianyzik ez az egesz, szerintem levegot alig kaptak. De persze otthonrol/az irodabol a klima alatt kurva konnyu azon porogni, hogy nem hajtanak elegge.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 2., szerda 10:01

Anthony írta:
Ha nem tudtok szöveget értelmezni ott van az AI, összefoglalja nektek 2 mondtban, manapság látom csak így megy az értő olvasás.
Ezt csak most lattom, eleg nagy ongol tesomsz :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. július 2., szerda 9:56

Tipikus sablon nyilatkozat, nyilván nem fogja azt mondani, hogy szar az erőnlétünk és letolt gatyával fogunk kimenni a PSG vagy Bayern ellen, ha eljutunk odáig.

Ez kicsit olyan, mint a politika: az 5% küszöbért küzdő pártban is azt nyilatkozzák, hogy kormányzásra készülnek, mert ha nem, akkor miért szavazzon rájuk bárki is?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 2., szerda 9:51

Anthony írta:
Realista24 írta:Melyik es mit?
“Jól tükrözi ez a mérkőzés, hogy milyen munka folyik. A csapatok felkészültebbek voltak az első félidőben, nem fáradtak el annyira. A második játékrészben megvoltak a helyzeteink. Nagyon jó erőnléti állapotban vagyunk, ami a javunkra válik.”
>>>>>>
Most nyilatkozta le valamelyik játékos hogy tökéletes fizikai állapotban vannak.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 2., szerda 9:37

"Mindig van valami kifogás"

Július, 30 fok. 66.(!) meccsünk volt a szezonban. Új edző.

Te is kérdezd meg AI-t mit mondd erre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 2., szerda 9:30

Whatever.

Én továbbra sem mondtam, hogy szarok voltunk vagy hogy nem tudom milyen elvárásaim voltak, nem tudom mit szívtok, komolyan. Pont itt a meccs után voltak olyan értékelések, hogy hát ez azért nem volt olyan fasza mint a múltkor és arra írtam hogy nem meglepő, mert egy fokkal erősebb ellenfél ellen játszottunk. Ennyit írtam, semmi mást. Leírtam hogy van pár játékos akit nem bírok, aminek semmi köze a meleghez vagy a szezon végi fáradtsághoz.

Ha nem tudtok szöveget értelmezni ott van az AI, összefoglalja nektek 2 mondtban, manapság látom csak így megy az értő olvasás.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. július 2., szerda 9:29

Mit lehet varni negy darab meccs utan Xabitol?
Semmit.
Ugyanugy hulyeseg,mint tapsikolni egy Salzburg elleni meccs utan,hogy itt mekkora brutalis valtozasok vannak. :lol:

Ez egy tok vallalhato meccs volt.
Gondolom Xabi is probalgatja a jatekosok mozgasait,ki,hol erzi jol magat,hol tud veszelyes lenni,hol lehet gyorsitani a jatekon,hol kezdjek a letamadast,de kozben stabilnak maradni stb. + tovabb akar jutni,mert meg is 100millio esik a kasszaba.

Szeptember-oktoberre kiderul,talan akkor mar lesz 5-6 meccs zsinorban,ahol lathato,hogy mi rajzolodott ki a spanyol fejeben.
Addig ez kiserletezes..

Mondjuk a faradtsaggal nem ertek egyet,ha olyan szar allapotban lennenek,akkor nem a 90+ban cserelne a harmadikat. Ez a Salzburg ellen is le lett irva,hogy fu de elfaradt mindenki,kozben meg tegnap sokkal intenzivebb meccset birtak,ellenben a Juventus a 92.percig hatul allt 11 emberrel..
Biztos,hogy nem idealisak a korulmenyek,sot,de Madridban sem 20 fokban jatszanak mindennap.
Ezt a kispadon pontosan latnak,hogy ki milyen allapotban van,de biztos,hagyjak oket szenvedni a palyan.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 2., szerda 9:25

Pad'em írta:
Anthony írta: 0 erőnlét mítosz: lásd fennebb.
Fú van baj a toronyban :lol:

Segítek, minden játékos azzal kezdi az interjúkat hogy borzasztó a meleg és nagyon nehez így edzeni és játszani. Nyilván nincs választásuk, menni kell.

Ez csak mitosz, nem letezik. :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 2., szerda 9:23

Anthony írta: 0 erőnlét mítosz: lásd fennebb.
Fú van baj a toronyban :lol:

Segítek, minden játékos azzal kezdi az interjúkat hogy borzasztó a meleg és nagyon nehez így edzeni és játszani. Nyilván nincs választásuk, menni kell.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 2., szerda 9:22

Észre sem vettem, hogy egy nyáriszünet, egy felkészülés/előszezon, meg egy full rebuild után vagyunk...legalábbis néhány elvárás alapján így kellene lennie. Kíváncsi vagyok a nyilatkozatra melyik játékos mondta azt hogy tökéletes fizikai állapotban vannak.

Látom az idézett részt. A nagyon jó erőnléti állapot és a tökéletes az nem egészen ugyan az. Nagyon jó, a helyzethez képest maximum. Meg mondta az a Fran aki a meccs a végén is kapart. Megkérdezném erről Belit, Rüdigert meg Viniciust is. Olyanok mint akik után még oda kötöttek egy ekét is.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 2., szerda 9:22

Anthony írta:
Realista24 írta:Melyik es mit?
realmadrid95 írta: Ez semmivel sem jobb, amit te csinalsz. Varjuk meg a szezont, varjunk par honapot mielott leirjuk a taktikat, Xabit. Ha szeptember vegefele is ugyan ezt kapjuk, akkor jogosan lehet szidni mindkettot. Kapott egy kizsigerelt keretet, 0 eronlettel. Kell ido mire a kepere tudja formalni a csapatot.
Mit csinálok? Leírtam hogy örülökk Xabi kinevezésének, a kerettel és egyes játékosokkal van bajom. Talán leírthatom a személyes véleményemet? Ez nem fog változni ősszel sem.
0 erőnlét mítosz: lásd fennebb.
Leirod, hogy a forumon itt tapsikoltak az emberek par meccsbol kiindulva, amit te szinten ugyan ugy teszel, csak negativ iranyban, ergo semmivel sem jobb. Egy jatekos nyilatkozatat kiemeled, ahol altalanossagban beszel, de a tobbi meg panaszkodik a hosegre, ez nem mitosz.

Nem tudom, hogy te voltal mar ilyen hosegben utcan, de hidd el nem olyan kellemes ez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2025. július 2., szerda 9:24-kor.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 2., szerda 9:22

Milyen kár hogy csak mi vagyunk a szarok, a többi európai csapat parádézik. :coffee:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. július 2., szerda 9:21

Vannak biztató momentumok szerintem is, pedig én aztán ritkán voltam elégedett az utóbbi években.

Persze ez még nem azt jelenti hogy nem fog megrakni a barca bárhol bármikor, de legalább próbálkozunk mást csinálni.

Ha Vinicius nem lenne még boldogabb lennék, egyszerűen nem tudom nem utálni annyira idegesítő és túlértékelt, sorry.

Vissza: