Dean Huijsen - 24

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
miro.

Re: Dean Huijsen - 24

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 25., hétfő 19:34

Realista24 írta: Tudom mi megy az ilyen edzőképzéseken. Hagyjuk kategória, meg is nézheted a mi lett a mai focibol, utánpótlásról (is) beszélek.
Na ha tudod, akkor ha van idod es kedved, akkor meselj majd legyszi.

Egy volt edzom lerakta az A licenszet,a Trapattoni volt aki tartott nekik par kurzust.
Renget erdekesseget mondott az oreg,orakig tudtam volna hallgatni.

Ha ilyen A-B-Pro osztalyoknal ott vagy,akkor majd ird le,imadom egyszeruen,de nagyon nehez odakerulni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 25., hétfő 19:26

Tudom mi megy az ilyen edzőképzéseken. Hagyjuk kategória, meg is nézheted a mi lett a mai focibol, utánpótlásról (is) beszélek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 25., hétfő 19:07

realmadrid95 írta:
Nem, sokszor belecsuszott a szezon elejebe is, foleg uj edzonel.
Hat az meleg,mert az edzesterv egyik alapja a tapering. Ez a formaidozites kulcsa.
Hogy regeneralodik az izom akkor ? Mentalisan hogy lesz egy jatekos akkor a szezon kezdesre friss? Az alapja,hogy egy jatekos nem kerulhet a rajtra faradtan,se fizikalisan,sem mentalisan.
Ha szetrugod oket meg rajt elott,vagy kezdes utani hetkozben is,akkor pedig az lesz,amivel no a serulesveszely.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. augusztus 25., hétfő 18:49

miro. írta:
realmadrid95 írta:
Nem tudom, nekem egeszen mashogy neztek ki az eronleti edzeseim. Konkretan hanytunk az edzeseken, ugy lestrapaltak, vert izzadtunk minden edzesen.( Ez a Realnal sincs maskent, gondoljunk csak Bellinghamre, aki hasonloan jart Pintus edzesein.)

Az eronleti edzonk mindig azt mondta, hogy nem veletlenul eronleti alapozas a neve, mivel szinte az egesz szezonra egy nagyon jo eronletet biztosit. Amikor utanpotlas valogatottba meghivtak szezon kozben mindig az volt az elso kerdesuk, hogy Lajos batol megkaptam e a gladiator kikepzest, ha igen, akkor en masfajta gyakorlatokkal erositsek.

Szezonban sosem edzett minket egyetlen egy edzom sem kemenyebben, mint a nyari felkeszules idejen, mert ennek pont ez a lenyege.

Velhetoen olyan szeptember vegere fordul at a kocka, amikor a test alkalmazkodik mindenhez.
Amit leirtal az elso ket bekezdesben,ez igy is normalis. Egy szoval nem irtam,hogy nem.
De nem az elso bajnokiig volt ugyanolyan intenzitasu szaraz futos,vagy akar labdas hosszabb,magasabb pulzuson tartott edzesed,nem?
Akkor te tudod,hogy a kokemeny " gladiator" fazisnal,ha hetvegen meccs volt,akkor ugy erezted magad,mintha olomlabaid lennenek.
De ez nem az elso bajnoki volt,hanem az elso hetek par edzomeccsei.
Majd a bajnoksag kezdetetere megerosodtel,megszokta a szervezeted a magas intenzitast,es top formaban vartad a szezont.

Top csapatoknal azert ez mashogy mukodik,tobb az angol het,tobb a meccs stb.
De ott is vannak periodusok,ahol erosebb,magasabb a terheles,de nem olyan,mint egy nyari felkeszulesnel,ez teljesen igaz.
Pl ha tudjak,hogy mikor jon 3-4 het angol hetezes,akkor oda nyilvanvaloan kell egy erosebb felkeszules,mert kulonben elfogynak,vagy tobb lesz a serult,viszont a meccsek kozott tobb a regeneracio,biciklizes,technikai edzesek,befejezesek,tamadasepites,ahol finomhangolnak,de ez nem tud anelkul mukodni,ha nem keszulnek elotte fel ra.

+ jon a rengeteg szemelyre szabott edzesterv,kaja stb stb.
Egy vercsepbol tudjak,hogy milyen allaoptban vannak a heten..
Szerintem a futball egyik legerdekesebb pontja lett ez.

de mar tok off ez.
Nem, sokszor belecsuszott a szezon elejebe is, foleg uj edzonel.

Konkretan Xabi elvarja, hogy a csapat sokkal nagyobb intenzitassal jatszon a meccseken is, amit ugy tud elerni, ha edzesen is bitang tempot diktal. Ez nem egy honap, foleg, hogy amerikaban keszultek sokaig, ahol dogmeleg volt.
Ez teljesen normalis, szeptember vegetol varok nagyon jo eronletet, ami meccs vegeig is kitart.

Mas lenne, ha nem lett volna klubvb, mivel az ott kieso ido levet issza a csapat jelenleg.

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 25., hétfő 18:40

realmadrid95 írta:
Nem tudom, nekem egeszen mashogy neztek ki az eronleti edzeseim. Konkretan hanytunk az edzeseken, ugy lestrapaltak, vert izzadtunk minden edzesen.( Ez a Realnal sincs maskent, gondoljunk csak Bellinghamre, aki hasonloan jart Pintus edzesein.)

Az eronleti edzonk mindig azt mondta, hogy nem veletlenul eronleti alapozas a neve, mivel szinte az egesz szezonra egy nagyon jo eronletet biztosit. Amikor utanpotlas valogatottba meghivtak szezon kozben mindig az volt az elso kerdesuk, hogy Lajos batol megkaptam e a gladiator kikepzest, ha igen, akkor en masfajta gyakorlatokkal erositsek.

Szezonban sosem edzett minket egyetlen egy edzom sem kemenyebben, mint a nyari felkeszules idejen, mert ennek pont ez a lenyege.

Velhetoen olyan szeptember vegere fordul at a kocka, amikor a test alkalmazkodik mindenhez.
Amit leirtal az elso ket bekezdesben,ez igy is normalis. Egy szoval nem irtam,hogy nem.
De nem az elso bajnokiig volt ugyanolyan intenzitasu szaraz futos,vagy akar labdas hosszabb,magasabb pulzuson tartott edzesed,nem?
Akkor te tudod,hogy a kokemeny " gladiator" fazisnal,ha hetvegen meccs volt,akkor ugy erezted magad,mintha olomlabaid lennenek.
De ez nem az elso bajnoki volt,hanem az elso hetek par edzomeccsei.
Majd a bajnoksag kezdetetere megerosodtel,megszokta a szervezeted a magas intenzitast,es top formaban vartad a szezont.

Top csapatoknal azert ez mashogy mukodik,tobb az angol het,tobb a meccs stb.
De ott is vannak periodusok,ahol erosebb,magasabb a terheles,de nem olyan,mint egy nyari felkeszulesnel,ez teljesen igaz.
Pl ha tudjak,hogy mikor jon 3-4 het angol hetezes,akkor oda nyilvanvaloan kell egy erosebb felkeszules,mert kulonben elfogynak,vagy tobb lesz a serult,viszont a meccsek kozott tobb a regeneracio,biciklizes,technikai edzesek,befejezesek,tamadasepites,ahol finomhangolnak,de ez nem tud anelkul mukodni,ha nem keszulnek elotte fel ra.

+ jon a rengeteg szemelyre szabott edzesterv,kaja stb stb.
Egy vercsepbol tudjak,hogy milyen allaoptban vannak a heten..
Szerintem a futball egyik legerdekesebb pontja lett ez.

de mar tok off ez.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. augusztus 25., hétfő 18:24

miro. írta:
Realista24 írta:

Inkabb az az erdekes, hogy "focistakent" nem tudod, hogy a milyen hatassal van a nyari alapozas a szezon elejere.
"Focistakent" tudom,hogy egy alapozas ugy van beallitva,hogy a terheles csokken a bajnoksag kezdeteig,mivel ha az intenzitas ott is nagyon magas,akkor az kifejezetten magas kockazatu serulesveszellyel jar.
Illetve az is egyertelmu,hogy mivel alig volt pihenojuk,ezert az alap kondicioja a jatekosoknak elve magasabb volt,igy konnyebben terhelhetobbek,tehat rovidebb alapozas kell.
A mai "modi" az ot hetes "tervezes" magasabb intenzitassal kezdodik,es csokken a meccsek bekapcsolodasa miatt.
De ha te mashogy ismered,engem erdekel minden.

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 25., hétfő 18:17

Halfkey írta: Nézd, lehet tippelgetni mi az oka, de azt szerintem mindenki láthatta hogy elfogyott az erőnlétünk a 60. perc körül. Erre azt írni hogy ‘érdekes, pedig milyen keményen edzettek’ finoman szólva sem túl szakmai észrevétel. Lehet keményen edzeni és még nem késznek lenni a 2. hétre, ami szerintem a kezdő ellenfeleket tekintve nem is biztos hogy elhibázott taktika lenne.
Ja bocs,az ironia volt.
Akkor is leirtam,hogy minden evben jonnek ezek a ” brutalis edzesek,meg pintus megoli oket” stb.
Aztan vegig docogtek a meccseket a 60.percig.
Ami erdekes lesz kesobb,hogy mennyivel futnak tobbet ebben az evben,mint tavaly.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 25., hétfő 18:03

Nézd, lehet tippelgetni mi az oka, de azt szerintem mindenki láthatta hogy elfogyott az erőnlétünk a 60. perc körül. Erre azt írni hogy ‘érdekes, pedig milyen keményen edzettek’ finoman szólva sem túl szakmai észrevétel. Lehet keményen edzeni és még nem késznek lenni a 2. hétre, ami szerintem a kezdő ellenfeleket tekintve nem is biztos hogy elhibázott taktika lenne.

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 25., hétfő 17:58

Halfkey írta: Én mint a szakma nem ilyen magas szintű képviselője akkor megfejteném azzal az egészet hogy ezek szerint ne legyen szezonok között semmi szünet, akkor nem is kell alapozni soha :kalapos:
Pont ezt irtam,aha.
Ez a keves szunet,ha rosszul menedzselik a tovabbiakat,akkor kijohet fixen,kesobb.
De szep trollkodas. :lol:

A szakmatol meg en is nagyon messze vagyok..

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 25., hétfő 17:56

Én mint a szakma nem ilyen magas szintű képviselője akkor megfejteném azzal az egészet hogy ezek szerint ne legyen szezonok között semmi szünet, akkor nem is kell alapozni soha :kalapos:

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 25., hétfő 17:53

Realista24 írta:
miro. írta:
Illetve az is egyertelmu,hogy mivel alig volt pihenojuk,ezert az alap kondicioja a jatekosoknak elve magasabb volt,igy konnyebben terhelhetobbek,tehat rovidebb alapozas kell.
Mar azt hittem komolyan elkezdunk szakmazni, de ezt elolvastam, es inkabb elengedem.
Aha,inkabb, ne menjunk bele.
Ezek a butak "edzoi" kurzuson csak igy tanitjak. :(

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 25., hétfő 17:50

miro. írta:
Realista24 írta:

Inkabb az az erdekes, hogy "focistakent" nem tudod, hogy a milyen hatassal van a nyari alapozas a szezon elejere.
Mar azt hittem komolyan elkezdunk szakmazni, de ezt elolvastam, es inkabb elengedem.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 25., hétfő 17:47

Realista24 írta:
miro. írta:
Ez erdekes,mert par hete meg Padem azt irta,hogy brutalis edzeseket tartanak,aztan a masodik felidore lefott az egesz csapat,a veretes oviedo ellen.
"Focistakent" tudom,hogy egy alapozas ugy van beallitva,hogy a terheles csokken a bajnoksag kezdeteig,mivel ha az intenzitas ott is nagyon magas,akkor az kifejezetten magas kockazatu serulesveszellyel jar.
A mai "modi" az ot hetes "tervezes" magasabb intenzitassal kezdodik,es csokken a meccsek bekapcsolodasa miatt.
De ha te mashogy ismered,engem erdekel minden.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 25., hétfő 17:23

Focista :kalapos:

Szerk. ja latom mar az idezojelet :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 25., hétfő 17:20

miro. írta:
Kerlon írta:

Szerintem az 50. perc után lett vakon. Ott fulra elfáradt mindenki és jöttek is a balfaszkodások. Remélem a kondit rendbe rakják lassan, mert az szemmel látható, hogy mekkorát estünk vissza.
Ez erdekes,mert par hete meg Padem azt irta,hogy brutalis edzeseket tartanak,aztan a masodik felidore lefott az egesz csapat,a veretes oviedo ellen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 25., hétfő 17:04

Kerlon írta:
ziro4vr írta: Nagyon vakon volt tegnap, reméljük csak ritka kivétel lesz ez. Amúgy full adná magát, hogy Rudival kiegészítik egymást, plusz csuhás is besegít, papíron ez jól néz ki, aztán majd kiderül. Militaot fontos meccsen annyira nem szeretném látni.
Szerintem az 50. perc után lett vakon. Ott fulra elfáradt mindenki és jöttek is a balfaszkodások. Remélem a kondit rendbe rakják lassan, mert az szemmel látható, hogy mekkorát estünk vissza.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 25., hétfő 16:59

Meg mondjuk azt se kellene elfelejteni ,hogy senki se fog 50-60 tökéletes meccset lehozni, és mindegyik játékosnál lesznek hullámvölgyek. Egyik se robot.

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 25., hétfő 16:57

doncsontos írta: na itt nem latok a tegnapi utan kommentet, de szerintem nagyon nem az o meccse volt, sok elszort labda, kesoi becsuszasok, volt az a ket kezzel lokese is a 16oson belul, nem is ertettem mi jart a fejben, azt rosszabbik napjukon ugy fujtak volna be a birok tizinek mint a huzat.
Fiatal,uj helyen van,uj rendszerben.
Azert ez a ket fordulo,meg az arabok,salzburg,mexikoi csapat stb. nem mutatta meg igazan,hogy milyen amikor kokemenyen nyomas alatt van.
Remelhetoleg birni fogja a feje.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. augusztus 25., hétfő 15:51

ziro4vr írta: Nagyon vakon volt tegnap, reméljük csak ritka kivétel lesz ez. Amúgy full adná magát, hogy Rudival kiegészítik egymást, plusz csuhás is besegít, papíron ez jól néz ki, aztán majd kiderül. Militaot fontos meccsen annyira nem szeretném látni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. augusztus 25., hétfő 15:32

Nagyon vakon volt tegnap, reméljük csak ritka kivétel lesz ez. Amúgy full adná magát, hogy Rudival kiegészítik egymást, plusz csuhás is besegít, papíron ez jól néz ki, aztán majd kiderül. Militaot fontos meccsen annyira nem szeretném látni.
Nem illik.

Vissza: