Eduardo Camavinga - 6
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
-
Zsobo
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Re: Eduardo Camavinga - 6
Igaz, de 22! éves. Az is igaz, amit tobben irtatok, h megallt a fejlodese, mert 16 evesen is kepes volt neha ilyen teljesítményre.. Kegyetlen megint mit rakott le az asztalra.aztan jon 2 balfaszkodos meccse majd. Sajnos mindig ilyen hullamzo volt.
De mindezek ellenére azért tenyleg jo lenne, ha o is kapna egy fel ev stabil kazdo szerepet középen vmikor ugy, hogy van mellette egy szervező, meg egy cdm vagy box to box-(pl Valverde). Utana jogos lenne palcat torni felrtte, így igazsagtalannak érzem.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ha bevállalja ezt a szerepet nagyon erős 12-13. ember lehetne nekünk évekig Brahimmal. A marokkói előre, a francia középre egy bitang erős csereember lehet nekünk évekig. Azért az elég jól hangzik.ToniKroos írta:Persze, mert mindkettő lassú fejben és semmi kreativítás nincs bennük. Ilyenből sokszor 1 is sok a pályán, nemhogy kettő a tömörülő csapatok ellen. De megint az van, ami az érkezése óta, hogy csereként tud csak hozzátenni a csapathoz.flori írta: Aszaltuk eleget, most parádés volt. Úgy tűnik Tchouval nem működnek csak, remélhetőleg erre is rájönnek lassan.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Persze, mert mindkettő lassú fejben és semmi kreativítás nincs bennük. Ilyenből sokszor 1 is sok a pályán, nemhogy kettő a tömörülő csapatok ellen. De megint az van, ami az érkezése óta, hogy csereként tud csak hozzátenni a csapathoz.flori írta: Aszaltuk eleget, most parádés volt. Úgy tűnik Tchouval nem működnek csak, remélhetőleg erre is rájönnek lassan.
- flori
Aszaltuk eleget, most parádés volt. Úgy tűnik Tchouval nem működnek csak, remélhetőleg erre is rájönnek lassan.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hehe boldog_Bushido_ írta: Szép volt.
Jobb volt.
Tchu + cama egyszerre nem jók ezekszerint.
Külön külön jók, attól függ melyik fajta kell.
Tonight's game has to be one of the most brutal performances of Eduardo Camavinga in a Real Madrid shirt.
In 55 minutes, he made 44 touches, completed 30/31 passes, 100% long balls completed (3/3), won 8 out of 9 duels, made 6 tackles, 2 clearances and 2 interceptions. Hands down, he's the main reason we are Uefa Champions League quarter finalists tonight. Showed up when his teammates were having a bad time. Thank you, Eduardo!
ZIDANE
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Szép volt.
Jobb volt.
Tonight's game has to be one of the most brutal performances of Eduardo Camavinga in a Real Madrid shirt.
In 55 minutes, he made 44 touches, completed 30/31 passes, 100% long balls completed (3/3), won 8 out of 9 duels, made 6 tackles, 2 clearances and 2 interceptions. Hands down, he's the main reason we are Uefa Champions League quarter finalists tonight. Showed up when his teammates were having a bad time. Thank you, Eduardo!
Jobb volt.
Kegyetlen megint mit rakott le az asztalra.
aztan jon 2 balfaszkodos meccse majd. Sajnos mindig ilyen hullamzo volt.
- ateeemadrid
Nagyon el a kaoszban amugy, ma zseni volt.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Nagyon szépen jöttél be ma kicsi!! A védelem sokkal biztosabb volt így! Grat a maiért
szuperliga.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Mondjuk a mi csapatunkban a KP gyengéje pont a tuniszi herceg volt. Hihetetlen mennyire egy szürke ember volt és az is, hogy ennek ellenére VB és BL győztes lett.ferni írta: Khedira tény annyira nem volt rossz, nyertünk vele csak egy BLt, sőt 2017ben még gólt is lőtt a BL Döntőben, szerencsére a Juve színeiben és a saját kapujába pattant be róla Casemiro lövése....
De valami borzasztó ahogy Khedira használva volt itt, kajak rémálmok kerülgetik az embert, ha eszébe jut.
A jó kis KHÖD négyes de szép is volt...![]()
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Khedira tény annyira nem volt rossz, nyertünk vele csak egy BLt, sőt 2017ben még gólt is lőtt a BL Döntőben, szerencsére a Juve színeiben és a saját kapujába pattant be róla Casemiro lövése.... 
De valami borzasztó ahogy Khedira használva volt itt, kajak rémálmok kerülgetik az embert, ha eszébe jut.
A jó kis KHÖD négyes de szép is volt...
A jó kis KHÖD négyes de szép is volt...
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy pl. Modric se 22 évesen hozott konstans jó teljesítményt. Bőven van ideje Camavingának, hogy magába szívja a dolgokat és higgadtabb, megfontoltabb döntéseket hozzon.
Benne egyértelműen ott van a spiritusz, én is nagyon várom már, hogy huzamosabb időre kijöjjön.
Benne egyértelműen ott van a spiritusz, én is nagyon várom már, hogy huzamosabb időre kijöjjön.
-
Impostor
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Örülök hogy feldobtam a napotokat
Lehet rosszul fogalmaztam, jobb játékosnak gondolom egyértelműen mint Khedirát, csak ő jut róla eszembe. Nem tudom miért.
Kicsit olyan színtelen szagtalan nálam ez a Camavinga gyerek, ahogy Csuameni is.... Ott van bennük valami, néha tudnak egy nagyon jó szintet hozni, de utána meccsekre balfékek...valahogy eddig nem tudták a legjobbjukat hozni, de még fiatalok...
Reméljük nem lesznek örök ígéretek mint pl. M. Asensio.
Amúgy lehet szidni Khedirát, én is tudok hasonlatokat hozni, nem nagy cucc...de szaladgáltak itt Gravesenek meg Pablo Garciák is a kp-n...
Lehet rosszul fogalmaztam, jobb játékosnak gondolom egyértelműen mint Khedirát, csak ő jut róla eszembe. Nem tudom miért.
Kicsit olyan színtelen szagtalan nálam ez a Camavinga gyerek, ahogy Csuameni is.... Ott van bennük valami, néha tudnak egy nagyon jó szintet hozni, de utána meccsekre balfékek...valahogy eddig nem tudták a legjobbjukat hozni, de még fiatalok...
Reméljük nem lesznek örök ígéretek mint pl. M. Asensio.
Amúgy lehet szidni Khedirát, én is tudok hasonlatokat hozni, nem nagy cucc...de szaladgáltak itt Gravesenek meg Pablo Garciák is a kp-n...
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Köszi, hogy felemlegetted a régi rémálmaimat.ferni írta:Annyi közük van egymáshoz, mint Antonynak az Aranylabdához.Impostor írta: Nálam ő a feka Khedira, csak gyorsabb kivitelben. Valahogy mindig ő jut eszembe róla.![]()
Sajnos én végigszenvedtem sokakkal együtt a tuniszi herceg teljes pályafutását nálunk.
Mai napig nem értem ki találta ki évekig, hogy neki előre kell mennie támadni folyamat, mikor annyira volt ügyes a labdával, mint Gravesen.
Egyetlen egyszer volt olyan, hogy meg lett neki mondva, hogy maradsz hátul a seggeden, a tag kajak a meccs legjobbja volt akkor![]()
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Pad'em
Hasonlóan effektív taktikai húzás minthogy 5 éve Mendy felrongyol a támadásainkkal, hogy útban legyen a többinekferni írta: Mai napig nem értem ki találta ki évekig, hogy neki előre kell mennie támadni folyamat, mikor annyira volt ügyes a labdával, mint Gravesen.
Egyetlen egyszer volt olyan, hogy meg lett neki mondva, hogy maradsz hátul a seggeden, a tag kajak a meccs legjobbja volt akkor![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Annyi koze van Khedirahoz, mint Benzemanak Higuainhoz. De tudnek meg mondani ilyenfele osszehasonlitastImpostor írta: Nálam ő a feka Khedira, csak gyorsabb kivitelben. Valahogy mindig ő jut eszembe róla, de hogy miért ne kérdezzétek..![]()
Annyi közük van egymáshoz, mint Antonynak az Aranylabdához.Impostor írta: Nálam ő a feka Khedira, csak gyorsabb kivitelben. Valahogy mindig ő jut eszembe róla.![]()
Sajnos én végigszenvedtem sokakkal együtt a tuniszi herceg teljes pályafutását nálunk.
Mai napig nem értem ki találta ki évekig, hogy neki előre kell mennie támadni folyamat, mikor annyira volt ügyes a labdával, mint Gravesen.
Egyetlen egyszer volt olyan, hogy meg lett neki mondva, hogy maradsz hátul a seggeden, a tag kajak a meccs legjobbja volt akkor
- ateeemadrid
Ennél nagyobb faszságot is rég olvastamImpostor írta: Nálam ő a feka Khedira, csak gyorsabb kivitelben. Valahogy mindig ő jut eszembe róla, de hogy miért ne kérdezzétek..![]()
-
Impostor
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Nálam ő a feka Khedira, csak gyorsabb kivitelben. Valahogy mindig ő jut eszembe róla, de hogy miért ne kérdezzétek..