"csak" 2 jobb opció van nála...
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. január 3., péntek 23:25
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. január 3., péntek 23:13
Ez már Szaúd-Arábia csakToniKroos írta: Fú kiráz a hideg Mendytől. Rég láttam ilyen szinten nulla embert a Real Madridban. Még eladni se fogjuk tudni, hát kinek kell egy ilyen ügyetlen védő?
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. január 3., péntek 23:12
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. január 3., péntek 23:06
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 3., péntek 21:57
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2024. december 8., vasárnap 12:39
Ahhoz kepest h 13 evesen aztmondtak neki h soha nem lesz profi focista, mar nem emlekszem milyen serules miatt, de kb ujra kellett tanulnia jarni, egesz jol birta.nzooli93 írta: Jol tönkrement szerencsétlen, mind forma,mind sérülések terén. De most ránéztem,lassan 30 lesz o is. Azt hittem fiatalabb még.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. december 8., vasárnap 9:33
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 8., vasárnap 9:19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 8., vasárnap 9:16
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 27., vasárnap 12:37
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 27., vasárnap 9:32
Dadog nála a labda. Csak egyfajta passzt ismer, odaadni a legközelebbi jatekosnak. Tegnap is Mbappe egy sokadik szituban méterekre állt a szélen lesen, Mendynel volt a labda, Kylian volt hozzá a legközelebb és odapasszolta, mert képtelen volt oldalt váltani, vagy visszahuzni. Mbappe meterekre volt a Barca vedok vonalatol, akkor kocogott vissza egy előző tamadasbol, de ez a nem normális odaadja neki, mert neki így a legkönnyebb és legmegoldhatóbb. Mbappe be sem indult rá és jelezte egyből, hogy hát, tök egyedül álldogál fent, minek kap ilyenkor passzt. Aztán egy másik szitunal úgy jött ki a labda, hogy pont sarkaznia kellett, de nem ám ez a fineszes sarkazas vagy valami, mert ott allt szintén Mbappe a seggébe, elég lett volna csak picit beleguritania, de persze azt is bedobasra sarkazta, ugy hogy előtte a teljes vedosor sokkal nehezebb szituban, hozta kifele a labdát es ha az az utolsó sarkazas megvan, akkor mehetett volna a gyorskontra Mbappeval. Labdavezetéseit, illetve hogy hogyan tud felpattano labdát a földön tartani már nem is említem, masodperceket veszitettunk el, amíg nála volt a labda. Persze osszessegeben szerintem is Mbappe helyezkedesein ment el a tegnapi meccs, de skillekben egyértelműen, hogy a két szélső vedonk volt a legkevesebb.Süti írta: Lehet hogy erős a kontraszt az elodok miatt, de nem Real Madrid szint. Nekem kevés egy Real Madrid kezdő bekknek hogy a játék 1 elemében erős, 5 másikban meg néha megye 2.
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. október 27., vasárnap 9:12
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2024. október 27., vasárnap 8:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 27., vasárnap 7:33
Rüdiger ugyanazt csinálja szinkrónban.miro. írta:Na,lathatod,hogy militao meg meg is torpan,mert beszarik,hogy terulet lesz mogotte.ferni írta: Itt a gól
https://x.com/world_fcb1/status/1850269729216151726
Lucas tökéletes ütemben indult el vissza, ahogy látta, hogy jön a passz.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 27., vasárnap 7:13
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 27., vasárnap 0:34
Ez mondjuk bullshit. Amikor elindul nem torpan meg, csak ,akkor, amikor látta, hogy a passz nem raphinának meg és Casado tolt még egyet rajta. Utána torpant meg, mert már nem volt hova feljebb lépni és próbált befelé zárni, ahonnan kilépett.Latszik,hogy amikor elindul,megtorpan,mert o is bizonytalan volt.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. október 27., vasárnap 0:22
Nem tudom neked megmagyarazni,mert nem erted ugysem.ferni írta:Te meg láthatod, hogy Mendy feleslegesen lóg be.miro. írta:
Na,lathatod,hogy militao meg meg is torpan,mert beszarik,hogy terulet lesz mogotte.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 27., vasárnap 0:07
Te meg láthatod, hogy Mendy feleslegesen lóg be.miro. írta:Na,lathatod,hogy militao meg meg is torpan,mert beszarik,hogy terulet lesz mogotte.ferni írta: Itt a gól
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. október 27., vasárnap 0:07
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. október 27., vasárnap 0:07
Na,lathatod,hogy militao meg meg is torpan,mert beszarik,hogy terulet lesz mogotte.ferni írta: Itt a gól
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem