Luka Modrić

A Real Madrid egykori nagyjai.

Megtartanád Modricot vagy nem?

A szavazás 2025. május 9., péntek 16:07-kor befejeződött.

Igen, bármi áron.
9
11%
Igen, de csak kevesebb fizetéssel.
27
33%
Nem, kapjon méltó búcsút és zárjuk le.
46
56%

Szavazatok száma: 82

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Luka Modrić - 10

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 23., péntek 12:58

Galacticos írta: Egyebkent a horvatok szempontjabol mindegy hogy hova megy, a gyirmotbol is bevalogatnak.
Ne adj otleteket Viktornak, meg a vegen a Groupamaba igazol.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 23., péntek 12:35

21 ramos, varane
22 marcelo, casemiro
23 karim
24 kroos
25 modric
Pont a legnagyobb egyenesegeink es vezerek, nem csak tudasra mindenhogy. Ki adja majd at a vezerszerepet a fiataloknak vinicius meg mendy? Elkeserito, ha igaz hogy maradt volna aproert meg keves jatekpercert akkor ez jo szar huzas volt.
Evekig fizetunk koloncokat, evek ota rehabon levo jatekosokat, elkuldjuk a vilag legnagyobb flop igazolasat ever ugyhogy inkabb fizetunk neki csak tiplizzen erre modricnak huzzuk meg a nadragszijat. Ha mas nem az oltozobe betoltott szerepe miatt maradhatott volna.
Egyebkent a horvatok szempontjabol mindegy hogy hova megy, a gyirmotbol is bevalogatnak.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 23., péntek 12:08

Hamid meme, ahogy a csapatbusz otthagyja modricot :lol: :lol: :lol:

Jovanaz, nem halt meg senki, mindenkinek jobb lesz igy.
thereisonly1ronaldo

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. május 23., péntek 12:07

Pad'em írta: Luka Modric really wanted to stay. He accepted to reduce his salary and even have less minutes. He gave the club enough time to think about it and offer him a renewal, but the answer was negative — @diarioas

:(
Nagyon nem értem ezt a döntést.
Veszem a szakmai oldalát, hat állítom, hogy a szezonban simán rendben volt, amikor beállt, sőt, nem egyszer változott a játék képe. Most ha elosztom hárommal a jatekperceit, annyi bőven kijonne jövőre is úgy, hogy semmilyen fiatal kárára nem megy. VBre meg akkor is kivinnek a horvátok, ha szalmakalapban hesszelne a padon.

Pénzügyileg az újabb csokkentessel meg azt nekem ne mondja itt senki, hogy nem fért volna bele, ez nem lehetett indok.

És akkor mondok egy morálisat is, az tök oke, hogy kemények vagyunk, amikor Ronaldo vagy Ramos a klub fölé akar nőni, es nem engedünk. De amikor egy ilyen szintű legendánk ilyen alázattal, lemondassal közelíti meg a dolgot, akkor nekem nem eszi meg a gyomrom, hogy nem mutatunk pozitív példát és mondjuk azt, hogy tettél annyit, hogy ez az év még férjen bele.

Ezek már csak pletykák, de annak fényében meg külön fura, hogy ezzel elvileg Xabi kereset is leszartuk.

Nekem ez most egy tüske, es kurvara sajnalom Lukat, hogy ki lett kenyszeritve igy a távozása.
:( :sziv:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára J. Dee 2025. május 23., péntek 12:11-kor.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. május 23., péntek 10:56

Sierra írta:
Faust írta: Senki nem marad lassan a keretben, kb Fedén kívül, akit tiszta szívből lehetne kedvelni. Óriási, csodálatos játékos, hálásak lehetünk, hogy 10+ évig láttuk futballozni habfehérben.

:-(
Carvajal + Korte meg idefer, de amugy azon kivul valoban gatya.
Oszinten, en Carvajallal mar nem annyira szamolok, persze cafoljon ram. Kurvaelet.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 23., péntek 10:54

Luka Modric really wanted to stay. He accepted to reduce his salary and even have less minutes. He gave the club enough time to think about it and offer him a renewal, but the answer was negative — @diarioas

:(
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. május 23., péntek 9:21

mentamas írta:
Nika91127 írta: Csak azt nem értem.
Hogy ha vele tudunk keménykedni.
Alaba, Mendy páros miért nincs még kibaszva?
LV mit keresett itt eddig?
Ahogy anno egy Hazard, Mariano, stb.
Egyszerű a válasz ezekre a kérdésekre: szerződés.
Ha valakinek van szerződése és nem akar elmenni, akkor azt nem lehet csak úgy elküldeni.
minimum fizut oda lehet dobni, de valószínűleg az lehet amit Kerlon is írt, hogy kapott ajánlatot de ~ 0 perces játékos lett volna,kvázi xabi segédje, úgy meg szintén nehéz lett volna a 26-os vb, amit mindenképp szeretett volna elérni. átgondoltam mégegyszer :mrgreen:

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 23., péntek 9:16

mentamas írta: Egyszerű a válasz ezekre a kérdésekre: szerződés.
Ha valakinek van szerződése és nem akar elmenni, akkor azt nem lehet csak úgy elküldeni.
A Betonnal mostanában lett hosszabbítva, eleve csak emiatt van szerződése.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 23., péntek 9:03

Egyszerű a válasz ezekre a kérdésekre: szerződés.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 23., péntek 8:53

Pad'em írta:
schranzer írta:

ugyanez jutott az eszembe nekem is, nemhiszem hogy teljesen atgondolatlanul ugymond kiraktuk…
Ismerve az elmúlt évek injury recordját nem hinném, hogy ez eltántorította volna attól, hogy innen vonuljon vissza..

Nagyon remélem, hogy nem BL csapatba megy.
biztosra veszem hogy a zagrabba megy
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 23., péntek 8:48

ertem en , hogy focizni akar meg, hisz tud - nyilvan nem a legmagasabb szinten -, de vissza kene vonulni, mielott egy sulyos serules pl odabasz... ezt fejben kell elrendeznie magaban
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 23., péntek 8:35

schranzer írta:
Kerlon írta: Én azt is el tudom képzelni, hogy hosszabbítottak volna vele, de egy az egybe megmondták már neki, hogy jövőre kb. semmit se játszana, aminek a mérlegelése után az jött ki, hogy de hát ő még VB-t akar játszani.
ugyanez jutott az eszembe nekem is, nemhiszem hogy teljesen atgondolatlanul ugymond kiraktuk…
Ismerve az elmúlt évek injury recordját nem hinném, hogy ez eltántorította volna attól, hogy innen vonuljon vissza..

Nagyon remélem, hogy nem BL csapatba megy.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 23., péntek 8:34

Este 3x néztem meg a tv-n 😍❤️

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. május 23., péntek 8:31

Ahhoz kepest, hogy a fenti szavazason 56%-al nyert a kapjon melto bucsut es zarjuk le, most szinte minden komment arrol szol, hogy miert nem maradt meg egy evet.

Ertem en, hogy ragaszkodunk a legendainkhoz, meg kicsit ezzel a fiatalsagunkhoz is (azert mikor Luka erkezett, a forumon a nagy tobbseg a 20-as evei elejen vagy kozepen jart most meg mar alig vannak 30 alattiak), de ha oszintek akarunk lenni, egy idealis vilagban Modric mar tavaly nyaron visszavonult volna, most pedig Kroos topicjaban beszelnenk.

Nem tudom elovenni a klubot, hogy egy 40 eves jatekossal mar nem akarnak hosszabbitani es ha mar uj edzo jon, akkor (remeljuk) fiataloknak adnak eselyt. En orulok neki, hogy nem nyar kozepen kell bucsuzkodnia egy ures sajtoteremben, hanem az utolso bajnokin a telt hazas Bernabeuban. Remeljuk ez egy uj szokas a klub reszerol, sokkal meltobb ez a befejezes, meg ha talan picit varatlanul is ert minket.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 23., péntek 8:28

https://www.youtube.com/watch?v=ZXvBhPE5rvs
thereisonly1ronaldo

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2025. május 23., péntek 8:24

Kerlon írta: Én azt is el tudom képzelni, hogy hosszabbítottak volna vele, de egy az egybe megmondták már neki, hogy jövőre kb. semmit se játszana, aminek a mérlegelése után az jött ki, hogy de hát ő még VB-t akar játszani.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 23., péntek 8:17

Én azt is el tudom képzelni, hogy hosszabbítottak volna vele, de egy az egybe megmondták már neki, hogy jövőre kb. semmit se játszana, aminek a mérlegelése után az jött ki, hogy de hát ő még VB-t akar játszani.

Én is sajnálom, szeretem, de már tavaly is azt mondtam, hogy neki nem kéne folytatnia, mert nincs miért. Abban se hiszek, hogy jövőre a VB-n olyan jó szájíze lesz a hazájával visszavonulnia.

És itt jön az, hogy Kroos milyen jól tette tavaly, amit tett, mert nem került ilyen helyzetbe, mégha Luka is meg fog kapni minden elismerést.

És, ami még szebb, hogy a nem visszavonuló játékosokat is, hogy üdvözülik a régi társak. :'(
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 23., péntek 8:12

Pénteki koltoi kerdesek :lol:
Rendkívül expert az egesz klub, ujra látszik.
thereisonly1ronaldo

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 23., péntek 8:10

Csak azt nem értem.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 23., péntek 8:08

Faust írta: Senki nem marad lassan a keretben, kb Fedén kívül, akit tiszta szívből lehetne kedvelni. Óriási, csodálatos játékos, hálásak lehetünk, hogy 10+ évig láttuk futballozni habfehérben.

:-(
Carvajal + Korte meg idefer, de amugy azon kivul valoban gatya.

Vissza: