Most sajnaljunk?tomi_b írta: Sziasztok!
Holnap az Osasuna elleni meccset élőben leszek kénytelen végigszenvedni![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 11., hétfő 15:01
Most sajnaljunk?tomi_b írta: Sziasztok!
Holnap az Osasuna elleni meccset élőben leszek kénytelen végigszenvedni![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. november 8., péntek 8:46
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. november 5., kedd 20:03
Zene füleimnek! A többiek repülős ajánlatát ignoráltamzoli0415 írta: Viszont, ha rászánod az időt, megszervezed az utat akkor olyan élményben lesz részed, olyan tájakat látsz, olyan városokba jutsz el amit életed végéig emlegetni fogsz és órákat fogsz tudni mesélni róla.
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2024. november 5., kedd 17:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 5., kedd 17:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 5., kedd 16:54
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 5., kedd 15:38
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. november 5., kedd 15:27
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 5., kedd 15:08
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. november 5., kedd 14:59
4-6 mg Xanax es minden oke leszM1Ö írta:A meccs az első. Csak azt tárgyaltuk az asszonnyal, hogy ha már halálfélelmem van a repüléstől, akkor majd menjünk ki kocsival. Csak ez ilyen paradox, mert ettől is tartok, hogy a 2000+ km-en mennyi balesetveszély van.Realista24 írta:Azt hittem csak egy meccs miatt gondoltal ra.
Azt hogy oldja meg, hogy nem szállítják ki, mert sakál részeg?Realista24 írta: Amugy üsd ki magad, mint haver szokta, aztan majd keltenek a BarajasonNekem tényleg kiütés kellene, hogy fel merjek lépni a lépcsőkön
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 5., kedd 14:58
Altalaban a duhongo reszegeket dobjak ki, haver komasan baratkozos inkabb. Bar vilagat nem tudja, de nem balhezik.M1Ö írta:A meccs az első. Csak azt tárgyaltuk az asszonnyal, hogy ha már halálfélelmem van a repüléstől, akkor majd menjünk ki kocsival. Csak ez ilyen paradox, mert ettől is tartok, hogy a 2000+ km-en mennyi balesetveszély van.Realista24 írta:Azt hittem csak egy meccs miatt gondoltal ra.
Azt hogy oldja meg, hogy nem szállítják ki, mert sakál részeg?Realista24 írta: Amugy üsd ki magad, mint haver szokta, aztan majd keltenek a BarajasonNekem tényleg kiütés kellene, hogy fel merjek lépni a lépcsőkön
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. november 5., kedd 14:54
A meccs az első. Csak azt tárgyaltuk az asszonnyal, hogy ha már halálfélelmem van a repüléstől, akkor majd menjünk ki kocsival. Csak ez ilyen paradox, mert ettől is tartok, hogy a 2000+ km-en mennyi balesetveszély van.Realista24 írta:Azt hittem csak egy meccs miatt gondoltal ra.
Azt hogy oldja meg, hogy nem szállítják ki, mert sakál részeg?Realista24 írta: Amugy üsd ki magad, mint haver szokta, aztan majd keltenek a Barajason
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 5., kedd 14:46
Ha van ido es energia, na meg love, akkor osszekotve mas latnivalokkal jo tura lehet. Azt hittem csak egy meccs miatt gondoltal ra.M1Ö írta:Nem fejtettem ki, bocsi. Erre gondoltam, a vezetésre. Balesetveszély, fáradtság, ilyesmi.Realista24 írta: Mi az hogy para?
2600 km nagyjabol, 20-30 ora vezetes pihenok nelkul szamolva, attol fuggoen mennyi epitkezesbe rongyolsz bele.
Nekem minden elvesztegetett forintot megér, ha nem kell repülőre ülnöm. Rosszabb vagyok, mint BergkampRealista24 írta:Ar ertek aranyban szerintem nem eri meg.![]()
Köszi! Igen, ez is szempont lenne (majd egyszer) hogy szebbnél szebb tájakon menjünk át.zoli0415 írta: Az első hosszabb, lassabb és izgalmasabb, a második sokkal szebb, látványosabb viszont drágább.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. november 5., kedd 14:45
Nem fejtettem ki, bocsi. Erre gondoltam, a vezetésre. Balesetveszély, fáradtság, ilyesmi.Realista24 írta: Mi az hogy para?
2600 km nagyjabol, 20-30 ora vezetes pihenok nelkul szamolva, attol fuggoen mennyi epitkezesbe rongyolsz bele.
Nekem minden elvesztegetett forintot megér, ha nem kell repülőre ülnöm. Rosszabb vagyok, mint BergkampRealista24 írta:Ar ertek aranyban szerintem nem eri meg.
Köszi! Igen, ez is szempont lenne (majd egyszer) hogy szebbnél szebb tájakon menjünk át.zoli0415 írta: Az első hosszabb, lassabb és izgalmasabb, a második sokkal szebb, látványosabb viszont drágább.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 5., kedd 14:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 5., kedd 14:35
Nalad mar sosem tudom mi vanhehetheoriginal írta: hát de nem pont azt írtam, hogy jobb a röpüllő?![]()
nem tudtok olvasni vagy miafac![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 5., kedd 14:27
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2024. november 5., kedd 14:24
Többször és többféle útvonalon voltam Madridban autóval. Az egyik At-D-F-ES, itt At és D végig pálya, Franciaországba Mulhousénál léptem be és Irunnál ki, itt csak ingyenes pálya és alsóbbrendű utak, Spanyol szinte végig ingyenes pálya.M1Ö írta: Ha már utazás. Autóval nagyon para kimenni Madridba?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 5., kedd 14:13
Gondolom kiszamoltad, hogy 180 ember repulos utazasa tobb labnyomot hagy, mint mondjuk 50 autoe.hehetheoriginal írta: sztem is védd a bolygót, menj repülővel![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 5., kedd 14:05
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem