Majd a dollártízmillióival megtörölgeti a szemecskéit, mert a csúnya gonosz hehe beszólt nekihehetheoriginal írta: Nacsosz![]()
Helyere kerul![]()

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 23., vasárnap 7:32
Majd a dollártízmillióival megtörölgeti a szemecskéit, mert a csúnya gonosz hehe beszólt nekihehetheoriginal írta: Nacsosz![]()
Helyere kerul![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 23., vasárnap 7:01
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. június 22., szombat 19:59
Most jutottak fel és amúgy voltak kezdetleges tárgyalások az Al-Ittihaddal._Bushido_ írta:Ráadásul ezek arab2ben játszanak.Remy írta:
Gratulálok haver... kaphattál volna egy fasza búcsút, de hát minek...![]()
(lehet feljutottak, passz)
Vietto, 2 spanyol játékos, egykori UTE csatár diagne vannak még ott például. De Nacho nem talált arab első osztályú csapatot? Benz mellé pl?!
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. június 22., szombat 19:16
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 22., szombat 18:58
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. június 22., szombat 18:52
Ráadásul ezek arab2ben játszanak.Remy írta:Gratulálok haver... kaphattál volna egy fasza búcsút, de hát minek...CONFIRMED: Nacho is about to leave Real Madrid for Al-Qadsiah. Negotiations between the parties are advanced.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 22., szombat 15:58
Mi van ha nem akar, ha nincs ra szuksege? Csk kent volt jelen minden unneplesen. Szerintem egy bucsu sem tudja uberelni azt ami a cibelesen voltRemy írta:Gratulálok haver... kaphattál volna egy fasza búcsút, de hát minek...CONFIRMED: Nacho is about to leave Real Madrid for Al-Qadsiah. Negotiations between the parties are advanced.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 22., szombat 15:52
Gratulálok haver... kaphattál volna egy fasza búcsút, de hát minek...CONFIRMED: Nacho is about to leave Real Madrid for Al-Qadsiah. Negotiations between the parties are advanced.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 15., szombat 12:59
@FabrizioRomano: Doubts on Nacho's move to Al Ittihad are serious, as reported yesterday. Both player and club have still not proceeded with green light despite advanced talks on two-year deal.Realista24 írta:Al-Ittihad.
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. június 14., péntek 11:18
Kölcsönben volt, de folyamat sérülten, nem játszott sztem fél órát összesen egész szezonban. Ellenben Rafa Marín is kölcsön volt adva, aki viszont végigjátszotta a szezont az Alavesnél, bár azt nem tudom milyen teljesítménnyel, de 4. sz. kh-nak még mindig inkább őt hoznám vissza, Vallejót már elengedném.R. Carlos írta:Nem vicc, úgy tudom kölcsönben van.Berti írta:
Mondok jobbat, Vallejot hozzuk vissza a helyére![]()
![]()
Szerintem is amúgy most van a megfelelő pillanat távozni, így a csúcson. Kezdőként, csapatkapitányként nyert BL-t és bajnokságot. Felért tényleg a csúcsra. Szerettem mint játékost és úgy vélem ilyen jellemű, alázatos emberekre lenne még szükségünk, akik példát mutathatnak az új érkezőknek. Ezzel szemben viszont azt is gondolom már akad ebből is egy pár játékos a csapatban, ő volt az elsők között, de azóta már van utánpótlás. Most már csak Vinit kellene megnevelnünk.![]()
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. június 14., péntek 6:22
Nem vicc, úgy tudom kölcsönben van.Berti írta:Mondok jobbat, Vallejot hozzuk vissza a helyérehehetheoriginal írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nacsosz![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 14., péntek 5:20
Mostanában írsz jókat. Mi van veled?ferni írta: Annál hová kell szebb búcsú, hogy a Cibeles-téren kétszer díszítette fel a szobrot csapatkapitányként...![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. június 14., péntek 0:34
így van, nem mindenki egyforma karakter, valaki szeret a háttérben lenni, nem szereti a felhajtást stb..ferni írta: Annál hová kell szebb búcsú, hogy a Cibeles-téren kétszer díszítette fel a szobrot csapatkapitányként...![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. június 13., csütörtök 23:24
Ennyi...Kicsit túl van pörgetve ez a búcsúzás is. Szép dolog persze a pályán integetni, de az ünnepléseken épp eléggé meg volt tapsolva ő is.ferni írta: Annál hová kell szebb búcsú, hogy a Cibeles-téren kétszer díszítette fel a szobrot csapatkapitányként...![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. június 13., csütörtök 22:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 22:00
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. június 13., csütörtök 21:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 13., csütörtök 21:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 13., csütörtök 21:32
Most akkor jobb lett volna, ha visszavonul vagy Al Nassr vagy arab top3?_Bushido_ írta:Ahogy mondod.BLevi96 írta:
Ennél még az is jobb lett volna ha visszavonul.
Normális búcsú nélkül távozik, ráadásul az arabokhoz, neki tényleg jobban állt volna amerika.
Ez így dicstelen búcsú. Saját nevelésű "cantera" legendáként távozhatott volna, méltó bucsuval Kroosszal együtt. Miért nem inkább Al Nassr, (Laporte helyett keresnek épp mást) top2, ittihad semmire se megy. Abszolút érthetetlen döntés és váltás ez így.
Nagyon nagy kár érte.
Nyilván visszavonulni még korai volt,
többször mondta, hogy megprobálná külföldön.
De ez.....
A lehető legrosszabb választás.
Arab top3ba kellett volna, ha már odamegy.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 13., csütörtök 21:31
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem