Nem a Barca, hanem MessiCsabi írta:rohadt cikinek tartom hogy egy ilyen barca 9 ponttal megy előttün.

HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. február 23., szombat 17:40
Nem a Barca, hanem MessiCsabi írta:rohadt cikinek tartom hogy egy ilyen barca 9 ponttal megy előttün.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. február 23., szombat 17:39
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. február 23., szombat 17:07
Azért volt fájóbb szerintem ez a vereség, mert abszolút kijöttünk a gödörből, illetve simán eldönthettük volna rég a meccset, a többi azért más kategória volt.meg a levante elleni, meg az alaves elleni, meg az eibar elleni stb stb.
Jogos, de én szeretem áltatni magamat. Pedig amúgy úgyis szopunk holnap, ha ma barcáék nem nyernek.Évek óta ez megy. Újabb és újabb esély, mi meg futunk a pontok után és mástól várjuk a megváltást.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 23., szombat 17:05
meg a levante elleni, meg az alaves elleni, meg az eibar elleni stb stb.ateeemadrid írta:Egy esetleges Sevilla győzelem esetén még fájóbb lehet az a Girona elleni botlás, bár így megint kaphatunk egy utolsó utáni esélyt a bajnokságra. Ha nem nyernek katalánék, mi pedig behúzzuk holnap a meccsünket, akkor a bajnoki Clasicon is keményen oda kell tennünk magunkat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 23., szombat 17:03
Évek óta ez megy. Újabb és újabb esély, mi meg futunk a pontok után és mástól várjuk a megváltást.ateeemadrid írta:Egy esetleges Sevilla győzelem esetén még fájóbb lehet az a Girona elleni botlás, bár így megint kaphatunk egy utolsó utáni esélyt a bajnokságra. Ha nem nyernek katalánék, mi pedig behúzzuk holnap a meccsünket, akkor a bajnoki Clasicon is keményen oda kell tennünk magunkat.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. február 23., szombat 17:02
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. február 23., szombat 17:02
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. február 23., szombat 17:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 23., szombat 16:58
Gg folytassa kéremYazid írta:Pedig most ráértem volna mondom belenézek de akkor így nem mert sima lesz
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. február 23., szombat 16:54
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 23., szombat 16:46
Geci énis a kutyának kerestem a dentastixet ez meg visít mint a sakál.Remy írta:Norbi baszki.Pont nem figyeltem oda, majdnem beszartam, akkorát ordított Messi góljánál.
Ember. BL gyozelemnek nincs ekkora orditas.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. február 23., szombat 16:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. február 23., szombat 16:42
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. február 21., csütörtök 17:27
Nettó?Realista24 írta:Oblak hosszabbít, 10-12 millió között lesz az éves fizuja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 21., csütörtök 17:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 21., csütörtök 16:22
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. február 21., csütörtök 14:46
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. február 21., csütörtök 14:33
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. február 21., csütörtök 14:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 21., csütörtök 14:23
Fogd fel úgy, hogy feláldoztukateeemadrid írta:Nem, de azért jól kiforgatjátok a szavait. Akik elégedetlenek a bajnoki teljesítménnyel, azok sem szopkodták körbe a Barcát meg ilyesmi, legalábbis jópáran nem. És nyilván eszembe sem jutna pl. nekem sem elcserélni a BL címeket bajnoki címekre, ettől függetlenül abszolút jogos a kritika szerintem a csapattal szemben, ha a bajnokságról van szó. Ha tudatosan beáldoznánk, hogy a BL-re koncentráljunk védhetőbb lenne a dolog, de rengeteg meccsen bukunk azért, mert nagy arccal megyünk ki a pályára, és ezt bőven lehetne orvosolni. Szerintem legtöbbünknek ennyivel van csak a baja. Meg azért tavasszal még jó lenne a bajnokságban is téttel bíró meccseket nézni.___Samy___ írta:Tehát akkor mindenki hülye, aki nem úgy gondolja, mint te.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem