Azt' lesz belőle Kane-Dybalapetiamadridista írta:Ez a hír nagyon kamuszagúnak tűnik.
Jó ha ebből a sorból 1 jön a nyáron. Ha 2 jönne, az már álomszerű lenne.
Hazard- Mbappé megteszi.

HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. február 26., kedd 18:05
Azt' lesz belőle Kane-Dybalapetiamadridista írta:Ez a hír nagyon kamuszagúnak tűnik.
Jó ha ebből a sorból 1 jön a nyáron. Ha 2 jönne, az már álomszerű lenne.
Hazard- Mbappé megteszi.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. február 26., kedd 17:23
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. február 26., kedd 17:10
De Ligt Neymarnak vagy Mbappénak az alternatívája?Realista24 írta:Sportmediaset: Florentino is willing to spend €400m on a squad rebuild with Neymar, Mbappé & Hazard as primary targets and alternatives like Harry Kane, Matthijs de Ligt & Dybala.
2019 az új 2009.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 26., kedd 16:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 24., vasárnap 11:23
HozzászólásSzerző: Seraf » 2019. február 24., vasárnap 10:17
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 24., vasárnap 10:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 23., szombat 14:53
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. február 23., szombat 14:45
Hogy mi?G. V.tinho írta:mivel az egy nemes eszme volt, és egyébként valós megtérülés, ez jó hírBBeno írta:az a 600 milliós stadionfelújítás pont annyira lesz megtérülő mint a budapesti olimpia.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2019. február 23., szombat 13:08
mivel az egy nemes eszme volt, és egyébként valós megtérülés, ez jó hírBBeno írta:az a 600 milliós stadionfelújítás pont annyira lesz megtérülő mint a budapesti olimpia.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. február 23., szombat 10:23
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. február 23., szombat 10:09
Nyilván minden,az egész világ Magyarország,OV, a migránsok, a stadionok, kisvasutak,olimpia meg minden egyéb körül forog. És ezen pörög ki-ki a maga pártállása szerint..BBeno írta:az a 600 milliós stadionfelújítás pont annyira lesz megtérülő mint a budapesti olimpia.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. február 23., szombat 10:01
Egy szóval nem mondtam, hogy te kritizálj, vagy ne valakit. Nekem se veled Beno, se mással nincs bajom, ezt jó ha letisztázzuk most. Sőt jó ha van eszmecsere.BBeno írta:ne menjen at megint abba hogy aki forumozo az ne merjen kritizalni semmit stb. calderon leszerepelt de attol meg ha kerdezik mondja el a velemenyet. a mindenkori ellenzek dolga is az hogy kritizaljon ez igy normalis. raadasul most calderon kb azokat mondta ki amiket en is mondok nyar ota perez megalomaniajarol.Engem csak arról győzött meg Caldeton, hogy nem kompetens a feladatra, akkor meg ne szövegeljen utólag
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. február 23., szombat 9:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 23., szombat 9:50
Már ehhez is értesz.BBeno írta:az a 600 milliós stadionfelújítás pont annyira lesz megtérülő mint a budapesti olimpia.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 23., szombat 9:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 23., szombat 9:47
Nem is ez a lényeg, hanem, hogy eleve csúsztatás az egész. Egyébként a stadionos résszel részben egyetértek, főleg, hogy ekkora átalakításra nincs szükség szerintem sem, mert miénk a legszebb stadion egyike a világon.Süti írta:Azt áruld már el, hogy a megtérülő befektetést a stadionba miért megalomán faszság, ahelyett, hogy nagynevű flop játékosokat veszünk abból az 5-600 millióból? (PSG is sokra vitte ebből az összegből, kijönne 2,5 bohócnejmár.)
Nézd meg hogy azok, akik olyanok akarnak lenni mint mi, a MU, a PSG, a Barca mennyit locsolt el ész nélkül, és mire mentek vele.
Ja, és nézd meg hogy náluk hogy épül a jövő csapata hozzánk képest. Nem értem miért kell úgy csinálni, mintha a stadion miatt már évek óta és még évekig középszer játékosokat vennénk, és a bajnokság 5. helyén bohóckodnánk.
De valóban 10/10 amit ez a szerencsétlen magába forrongva mond, tekintve hogy alatta aztán annyiszor kukiztuk meg Európát.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. február 23., szombat 9:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 23., szombat 9:32
Másért nem is írhattad volna, hogy 10/10, logikus.BBeno írta:ne menjen at megint abba hogy aki forumozo az ne merjen kritizalni semmit stb. calderon leszerepelt de attol meg ha kerdezik mondja el a velemenyet. a mindenkori ellenzek dolga is az hogy kritizaljon ez igy normalis. raadasul most calderon kb azokat mondta ki amiket en is mondok nyar ota perez megalomaniajarol.Engem csak arról győzött meg Caldeton, hogy nem kompetens a feladatra, akkor meg ne szövegeljen utólag
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 23., szombat 9:31
ne menjen at megint abba hogy aki forumozo az ne merjen kritizalni semmit stb. calderon leszerepelt de attol meg ha kerdezik mondja el a velemenyet. a mindenkori ellenzek dolga is az hogy kritizaljon ez igy normalis. raadasul most calderon kb azokat mondta ki amiket en is mondok nyar ota perez megalomaniajarol.Engem csak arról győzött meg Caldeton, hogy nem kompetens a feladatra, akkor meg ne szövegeljen utólag
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem