Cristiano Ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Ezért nem érdekel annyira, amikor rosszul játszik, mert ilyenkor is képes villanni. Ezért van ott ahol. Zseniális!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Fődet rá!Nika91127 írta:
16,5
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
RaúlRealMadrid írta:Hány éves a húgod?Nika91127 írta:Húgom ilyet szól a gól után: Persze,ezt is csak bemákolta a zseléhajú,nem is ő lőtte,hanem a védő. Meg amúgy is ők 7et lőttek ennek a szar Levanténak,mi meg csak a bíró miatt(???) nyertünk![]()
![]()
![]()
Na kinek szurkol a leányzó?
Amúgy nagy grat Cének,megint lőtte egy rohadtfontos gólt![]()
16,5
Hát egy védőn megpattanó, kapufás gólt én is "bemákolásnak" nevezek. Ha nem ér bele a Levante védője, akkor nem ment volna be.Nika91127 írta:Húgom ilyet szól a gól után: Persze,ezt is csak bemákolta a zseléhajú,nem is ő lőtte,hanem a védő. Meg amúgy is ők 7et lőttek ennek a szar Levanténak,mi meg csak a bíró miatt(???) nyertünk![]()
![]()
![]()
- Legkisebbtobi
ugy hogy kb. egesz mecsen egy jo pasza nem volt... labdat sem nagyon sikerult atvennie... ma nagyon nem volt ott fejben... engem csak az basz fel amikor fontos lenne a szabadrugasgol (a vegen) akkor ugyanugy oda all. ugy hogy egesz mecsen nem ment a jatek neki raadasul meg senki sem szolt neki hogy nem tud normalisan szabadrugasokat rugni?Nika91127 írta:
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Hány éves a húgod?Nika91127 írta:Húgom ilyet szól a gól után: Persze,ezt is csak bemákolta a zseléhajú,nem is ő lőtte,hanem a védő. Meg amúgy is ők 7et lőttek ennek a szar Levanténak,mi meg csak a bíró miatt(???) nyertünk![]()
![]()
![]()
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Húgom ilyet szól a gól után: Persze,ezt is csak bemákolta a zseléhajú,nem is ő lőtte,hanem a védő. Meg amúgy is ők 7et lőttek ennek a szar Levanténak,mi meg csak a bíró miatt(???) nyertünk
Amúgy nagy grat Cének,megint lőtte egy rohadtfontos gólt
Amúgy nagy grat Cének,megint lőtte egy rohadtfontos gólt
- RaúlRealMadrid
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ki más mentené meg a csapatot, mint ő? elképesztő ez az ember...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
... és ha a statisztikák nem hazudnak:
- 100. európai kupameccse
- 5 gól az első két BL meccsén
- 26 gól a legutóbbi 21 BL meccsén
- második játékos aki 4+ góllal nyitott az első két BL (csoport)meccsen!
A másik elvileg Pippo Inzaghi volt 2002 - 2003-ban, már a Milan játékosaként, Lensnek kettő, Deportivonak 3 gólt lőtt, majd még az utána lévő két meccsen is gólt lőtt: Bayernnek 2 és újra a bajoroknak 1. szóval a lecke feladva CR-nek. Abban az évben BL győztes is lett. Amúgy CR tavaly is 4 góllal kezdett, úgyhogy az a 4es szám lehetne 5ös is.
- 100. európai kupameccse
- 5 gól az első két BL meccsén
- 26 gól a legutóbbi 21 BL meccsén
- második játékos aki 4+ góllal nyitott az első két BL (csoport)meccsen!
A másik elvileg Pippo Inzaghi volt 2002 - 2003-ban, már a Milan játékosaként, Lensnek kettő, Deportivonak 3 gólt lőtt, majd még az utána lévő két meccsen is gólt lőtt: Bayernnek 2 és újra a bajoroknak 1. szóval a lecke feladva CR-nek. Abban az évben BL győztes is lett. Amúgy CR tavaly is 4 góllal kezdett, úgyhogy az a 4es szám lehetne 5ös is.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
sokakkal ellentétben én is úgy gondolom hogy a piros jogos volt a szándékosság miatt, de egyátlalán nem volt durva se kemény, ami miatt ilyet hemperegni kellett volna. amúgy meg én úgy láttam h a kezébe rúgott.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
miért viselkedett patkány módjára?
hátbarúgták. jogos piros. mi ezzel a baj?
hátbarúgták. jogos piros. mi ezzel a baj?

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
tegnap neymar a patkány viselkedése miatt le elküldve, a pirosnál, nem mert elesett. hatalmas különbség. ;)
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ez hülyeség, nincs meg hozzá az altest fizikuma és stabilitása, könnyedén kibillentik az egyensúlyából, ő tipikus villámszélső.Na igen, és pontosan ezért jó, mint csatár.
hozzáteszem, tegnap is produkált egy enyhe lökésre az alapvonalnál egy akkora homorítást, hogy én szégyelltem el magam miatta, tegnapelőtt neymart elküldtétek a halál facára emiatt... na mindegy.

- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Na igen, és pontosan ezért jó, mint csatár. Gólra törekszik egyfolytában, próbálja kitalálni társai gondolatait és nagyon jól helyezkedik. Szerintem nagyon jó társa Benzemának, és akkor mögöttük pedig Bale,DM,Isco..persze nem mindig egyszerre.
OFF:
OFF:
persze, én se úgy gondoltam, hogy mint középpályás (poszton), hanem a középpálya területén védőként nagyon jó támadásokat vezet. (és ott építőbb, mint CR)Marcit nem szabad középpályára tenni, de ez itt off![]()
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Marcit nem szabad középpályára tenni, de ez itt offMarcelo építőbb a középpályán mint CR
Jól látható volt, hogy szinte ő volt az egyedüli, aki képes volt valamit kitalálni a felállt védelemmel szemben. Felfut, belép, megjátszható, megjátssza a labdát, pontosan, látványosan.
Aztán a végén még Isco is megpróbálta színezni, de azt nem tekintem mérvadónak, mert addigra már szétestek a vendégek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Nnna... a tegnapi meccs ékes példája annak, amikor Ronaldo nem középpályást játszik, hanem csatárt.
Rúgtunk tegnap gólt úgy, hogy Ronaldo középpályásként tett volna vmit? az első 2 gólt ugye befejező csatár módjára fejelte, a harmadiknál - szintén befejező csatár módjára - inkább útban volt, de így DMaria mögüle, takarásból lőhette, a 4.hez meg nem volt köze... - nekem ez nagyon csatáros magaviselet és működött is.
Szvsz, Marcelo építőbb a középpályán mint CR (sőt, Marcelo... hát nagyon hiányoltuk. óriási plusz a csapatnak)... Ronaldo pedig csatárként funkcionál hatékonyan jelenleg...
Rúgtunk tegnap gólt úgy, hogy Ronaldo középpályásként tett volna vmit? az első 2 gólt ugye befejező csatár módjára fejelte, a harmadiknál - szintén befejező csatár módjára - inkább útban volt, de így DMaria mögüle, takarásból lőhette, a 4.hez meg nem volt köze... - nekem ez nagyon csatáros magaviselet és működött is.
Szvsz, Marcelo építőbb a középpályán mint CR (sőt, Marcelo... hát nagyon hiányoltuk. óriási plusz a csapatnak)... Ronaldo pedig csatárként funkcionál hatékonyan jelenleg...
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- h3x0r
Legtobb rugott gol egy BL szezonon belul. Jelenleg 14 a rekord. Erre irta Remy hogy egy kis szerencsevel meglehet neki a 15.'shutterisland írta:melyik rekordra gondolsz ?Kis szerencsével idén rekorder lehetne
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
melyik rekordra gondolsz ?Kis szerencsével idén rekorder lehetne