ezt a vergödést matracéktól

HozzászólásSzerző: babaking » 2019. február 21., csütörtök 17:26
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. február 21., csütörtök 14:14
HozzászólásSzerző: Mekk Elek » 2019. február 21., csütörtök 14:10
Az senkinek nem jutott még az eszében, hogy a közösségi oldalakon lévő megnyilvánulásai arra szolgálnak, hogy biztassa a csapattársait, erősítse őket és a csapatszellemet, hogy megpróbálja azt a pozitív, győztes mentalitást elültetni bennük, ami őt annyira erőssé és elpusztíthatatlanná teszi?Kerlon írta:Az egész tolom a Juves haverokat meg a Juve témát a közösségi oldalakon pont arra utal, hogy mennyire jó neki és ezt meg akarja mutatni. Ilyet a sértődött exek szoktak csinálni. "Nesze, jó nekem mással is" Közben mivel foglalkozol? Hát az exszeddel még mindig...dzsi91 írta:Továbbra sem érzem a kémiát a juventus és ronaldo között. Mindenki végzi a saját dolgát és ennyi.Ronaldo úgy mozog,úgy játszik mintha a Realban lenne a juventus meg ugyanúgy mozog és játszik mintha higuain lenne a csatár.
Céronaldo maga volt a Real Madrid.Azt a mezt neki találták ki. Ez a juve story nekem egy erőltetett érdek házasságnak tűnik.Ti tegyetek mégnagyobbá és én naggyá teszlek benneteket.
Nem azt mondom,hogy nem nyerhetnek bl-t és nem lesz ott is legenda de én nem hiszem,hogy jól érzi magát ott akár mi is van lekomunikálva. Ő akkor él igazán ha feszkó van körülötte és mutathatja a fakkot meg az 5ösöket a wandában. Tegnap a meccs utáni arckifejezése inkáb volt nekem ilyen “ezt nem hiszem el” dolog mint amit nálunk csinált 1-1 rossz eredménynél.
Megfogom nézni a wolfsburg elleni visszavágónkat csak hogy összehasonlítsam ennek a meccsnek a visszavágójával. Emlékszem,hogy akkor teljesen önkívületi állapotban volt már a bl himnusznál. Kiváncsi vagyok itt milyen lesz ahhoz képest.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. február 21., csütörtök 13:48
Az egész tolom a Juves haverokat meg a Juve témát a közösségi oldalakon pont arra utal, hogy mennyire jó neki és ezt meg akarja mutatni. Ilyet a sértődött exek szoktak csinálni. "Nesze, jó nekem mással is" Közben mivel foglalkozol? Hát az exszeddel még mindig...dzsi91 írta:Továbbra sem érzem a kémiát a juventus és ronaldo között. Mindenki végzi a saját dolgát és ennyi.Ronaldo úgy mozog,úgy játszik mintha a Realban lenne a juventus meg ugyanúgy mozog és játszik mintha higuain lenne a csatár.
Céronaldo maga volt a Real Madrid.Azt a mezt neki találták ki. Ez a juve story nekem egy erőltetett érdek házasságnak tűnik.Ti tegyetek mégnagyobbá és én naggyá teszlek benneteket.
Nem azt mondom,hogy nem nyerhetnek bl-t és nem lesz ott is legenda de én nem hiszem,hogy jól érzi magát ott akár mi is van lekomunikálva. Ő akkor él igazán ha feszkó van körülötte és mutathatja a fakkot meg az 5ösöket a wandában. Tegnap a meccs utáni arckifejezése inkáb volt nekem ilyen “ezt nem hiszem el” dolog mint amit nálunk csinált 1-1 rossz eredménynél.
Megfogom nézni a wolfsburg elleni visszavágónkat csak hogy összehasonlítsam ennek a meccsnek a visszavágójával. Emlékszem,hogy akkor teljesen önkívületi állapotban volt már a bl himnusznál. Kiváncsi vagyok itt milyen lesz ahhoz képest.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 21., csütörtök 13:15
Pont azt néztem én is...olyan feje volt, hogy te jó ég, kikkel vagyok körülvéve?dzsi91 írta: Tegnap a meccs utáni arckifejezése inkáb volt nekem ilyen “ezt nem hiszem el” dolog mint amit nálunk csinált 1-1 rossz eredménynél.
Életem egyik legjobb élménye, amit élőben láttam.dzsi91 írta: Megfogom nézni a wolfsburg elleni visszavágónkat csak hogy összehasonlítsam ennek a meccsnek a visszavágójával. Emlékszem,hogy akkor teljesen önkívületi állapotban volt már a bl himnusznál. Kiváncsi vagyok itt milyen lesz ahhoz képest.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 21., csütörtök 13:09
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. február 21., csütörtök 12:19
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 21., csütörtök 11:54
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 21., csütörtök 11:46
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. február 21., csütörtök 11:37
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 21., csütörtök 11:32
még akkor sem keresett volna többet nála.hogy elmondhassa jobban keres Messinél. 34 éves.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. február 21., csütörtök 11:12
Igen ez így van.Realista24 írta:Legalább van mire, ott meg még a Cé hatás sem hozta meg az eredményét.p.csabi1 írta:Ez a tegnapi meccs annyiból jó volt,hogy még a Real mostani keretét is odamerném állítani a Juventusé mellé.
Itt kéremszépen olyan játékosok vannak még mindig, hogy a Juventus csak álmodhat ilyenekről.
Csak sajnos nálunk nagy lett az arc,meg lusták lettek a fiúk a sok BL cím után.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 21., csütörtök 11:06
Legalább van mire, ott meg még a Cé hatás sem hozta meg az eredményét.p.csabi1 írta:Ez a tegnapi meccs annyiból jó volt,hogy még a Real mostani keretét is odamerném állítani a Juventusé mellé.
Itt kéremszépen olyan játékosok vannak még mindig, hogy a Juventus csak álmodhat ilyenekről.
Csak sajnos nálunk nagy lett az arc,meg lusták lettek a fiúk a sok BL cím után.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. február 21., csütörtök 11:03
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. február 21., csütörtök 11:03
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. február 21., csütörtök 11:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 21., csütörtök 10:35
Ahogy párszor már említettem, nem Pérez a döntéshozó, bármennyire is rá akarjátok húzni a vizes lepedőtpheco írta:Csak Perez miatt lepett ZZ is. Ha meg igaz a fizuemeleses sztori is, akkor plane hibas Perez is.Kerlon írta:Pff mennyire haragudhatott meg Perezre a kis egója, ha R24 felvázolt helyzete mellett bevállalta a Juve-t ahelyett, hogy elfogadta volna a kifutó szerepét Madridban.
Rettentő szánalmas szerintem egy ennyire profi embertől az a viselkedés, amit a BL döntő óta művel. Mindig is el fogom ismerni, amit értünk tett, de erre most mondhatni rászolgált.
Real Madrid > Cristiano
Iden egyebkent valoszinuleg meg nem jar rosszul Ce, fixen bajnok lesz, a Real meg lehet kupa nelkul marad. Raadasul sok hater szemeben jofiu es jo jatekos lett, miota eligazolt![]()
Tul kell lepni ezen, de en Perezre jobban haragszom ebben a sztoriban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 21., csütörtök 10:34
Ez még itt oké volt, de hogy meccs után is ezt nyomta, civilben...az már gáz.lestat írta:https://mobile.twitter.com/RM_Pictures/ ... 64/photo/1
Ment a fricska a matraceknak(5bl cime van btw)
De imadom ezt a kecsket
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. február 21., csütörtök 10:32
Csak Perez miatt lepett ZZ is. Ha meg igaz a fizuemeleses sztori is, akkor plane hibas Perez is.Kerlon írta:Pff mennyire haragudhatott meg Perezre a kis egója, ha R24 felvázolt helyzete mellett bevállalta a Juve-t ahelyett, hogy elfogadta volna a kifutó szerepét Madridban.
Rettentő szánalmas szerintem egy ennyire profi embertől az a viselkedés, amit a BL döntő óta művel. Mindig is el fogom ismerni, amit értünk tett, de erre most mondhatni rászolgált.
Real Madrid > Cristiano
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. február 21., csütörtök 10:26
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem