HozzászólásSzerző: Ramioli » 2019. február 20., szerda 23:13
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. február 20., szerda 23:11
HozzászólásSzerző: lestat » 2019. február 20., szerda 23:07
istimester írta:Addigra CR még ennél is lassúbb lesz.BBeno írta:nyaron ujra osszeall akkor a marci-zz-
ronci trio. csak a juvenel.
Ja. Most már. A nullig meg jó volt a nulla semmi fikken-fakken időhúzó calcio. Tavaly is ezt játszották. Csak ott összejött két beadás Marcelo mellett és Navas beejtette a kapuba a labdát, közben nulla semmi foci ment végig. Az utolsó harmadban már a háló verte a hátukat. A nemakarás ott is megbosszulta magát.Csabi írta:A juvénak most már nagyon kell a gól. az atma kettőről nem fogja elveszíteni.
Bármilyen is az Atma, ők legalább valami foci féleséget igyekeznek játszani.
CR meg simán egy gyengébb csapatba igazolt, hát ő tudja meg-e érte. Pénzügyileg biztosan.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 20., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. február 20., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 20., szerda 23:01
Keci az már kicsit beteg lenne.Ludasmatyi 3szor adja visszaRealista24 írta:Atma véres Madridban? Wandaban? Édes bosszú lenne a Király kupa miatt.dzsi91 írta:Legszebb öröm a káröröm.pedig,hogy elhitték a juvésok. Matracékat 2gólról kiverni ennek a Juvénak szerintem lehetetlen.
Most lett egy edzőnk.Remélem behúzzuk nyáron Allegrit.
Amúgy nem akarok pánikot kelteni de ha nem kapjuk össze magunkat matracék végigviszik.Más nem tudja megállítani őket.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. február 20., szerda 23:00
Isten ments, ezt a vesztes mentalitást hagyja Torinóban.dzsi91 írta:Legszebb öröm a káröröm.pedig,hogy elhitték a juvésok. Matracékat 2gólról kiverni ennek a Juvénak szerintem lehetetlen.
Amúgy nem akarok pánikot kelteni de ha nem kapjuk össze magunkat matracék végigviszik.Más nem tudja megállítani őket.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. február 20., szerda 23:00
Nem értek egyet most veled, bőven van több csapat is akik hazazavarnák őket. Természetesen mi is benne vagyunk.dzsi91 írta:Legszebb öröm a káröröm.pedig,hogy elhitték a juvésok. Matracékat 2gólról kiverni ennek a Juvénak szerintem lehetetlen.
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. február 20., szerda 23:00
Addigra CR még ennél is lassúbb lesz.BBeno írta:nyaron ujra osszeall akkor a marci-zz-
ronci trio. csak a juvenel.
Ja. Most már. A nullig meg jó volt a nulla semmi fikken-fakken időhúzó calcio. Tavaly is ezt játszották. Csak ott összejött két beadás Marcelo mellett és Navas beejtette a kapuba a labdát, közben nulla semmi foci ment végig. Az utolsó harmadban már a háló verte a hátukat. A nemakarás ott is megbosszulta magát.Csabi írta:A juvénak most már nagyon kell a gól. az atma kettőről nem fogja elveszíteni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 20., szerda 22:59
Atma véres Madridban? Wandaban? Édes bosszú lenne a Király kupa miatt.dzsi91 írta:Legszebb öröm a káröröm.pedig,hogy elhitték a juvésok. Matracékat 2gólról kiverni ennek a Juvénak szerintem lehetetlen.
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. február 20., szerda 22:59
És ezt az Alegrit akarják itt sokan... Ok hogy csak egy meccs de kb azt se tudta a 60 perctől a juve milyen rendezvényen van. Pedig évek óta ugyan azt nyomja a matrac szóval fel lehet készülni ellenük. Kell a bántanak.V. Mester 77 írta:A juve tamadójátéka, mint olyan ma nem is nagyon létezett. Borzasztó nehéz helyzetbe kerültek így.. nem tudom Torinóban lesz- e még visszaút
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 20., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2019. február 20., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. február 20., szerda 22:54
Igen, de így pláne.BBeno írta:ez azert varhato volt. meg 2-1nel isLiamGallagher írta:Akkor a City úgy néz ki tovább is megy.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. február 20., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 20., szerda 22:54
Úgy konnyu hogy én már bemondtam évekkel ezelőtt.sebydani írta:Ezt magyarázom itt egy jó ideje.Realista24 írta:Oblak. Eszméletlen a faszi.Legjobb kapus jelenleg.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 20., szerda 22:53
ez azert varhato volt. meg 2-1nel isLiamGallagher írta:Akkor a City úgy néz ki tovább is megy.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. február 20., szerda 22:53
Ezt magyarázom itt egy jó ideje.Realista24 írta:Oblak. Eszméletlen a faszi.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. február 20., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. február 20., szerda 22:52
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem