Szerintem is jól nyomom. Mióta zöld vagyok még senki nem került kalitkába. Mindenki visszacsippantott.istimester írta:Semmi baj sincs a teljesítményével.
Nekem sincs bajom a belgával, bár #teamnavas-ban vagyok.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. február 18., hétfő 15:43
Szerintem is jól nyomom. Mióta zöld vagyok még senki nem került kalitkába. Mindenki visszacsippantott.istimester írta:Semmi baj sincs a teljesítményével.
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. február 18., hétfő 15:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 17., vasárnap 19:02
Féltékeny a kicsiziro4vr írta:Igen, pont úgy cseréltél le Kerlonra, mint Perez Navast.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 17., vasárnap 18:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 17., vasárnap 18:40
Pont mint teziro4vr írta:Ezzel egyetértek. Ugyanakkor azt is megértem aki Navast sajnálja, mert iszonyat szimpatikus ember, az utóbbi 10 év egyik legszimpibb és szerethetőbb figurája.Torquemada írta:Nem tudom, ma mit kellett volna még kivédenie. Megfogott mindent, amit lehetett. Még olyanokat is, ami másnak bement volna.
Én is kedvelem Navast, jobban is, mint a belgát, de szakmailag (és ez a fontos) nagyon jó döntés, hogy ő véd többet. Top hármas kapusról beszélünk.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 17., vasárnap 18:35
Ezzel egyetértek. Ugyanakkor azt is megértem aki Navast sajnálja, mert iszonyat szimpatikus ember, az utóbbi 10 év egyik legszimpibb és szerethetőbb figurája.Torquemada írta:Nem tudom, ma mit kellett volna még kivédenie. Megfogott mindent, amit lehetett. Még olyanokat is, ami másnak bement volna.
Én is kedvelem Navast, jobban is, mint a belgát, de szakmailag (és ez a fontos) nagyon jó döntés, hogy ő véd többet. Top hármas kapusról beszélünk.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 17., vasárnap 18:33
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2019. február 17., vasárnap 18:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. február 17., vasárnap 18:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 17., vasárnap 18:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 17., vasárnap 18:12
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. február 17., vasárnap 17:52
Nem is kifejezetten a mai nap után.Realista24 írta:Úgy érzed?Berti írta:Navas az ilyen meccseket megmentette..
Mostmár eltelt egy fél szezon és lehet következtetéseket levonni. Jó üzlet volt, amit nem volt szabad kihagyni, de visszalépés Navashoz képest.
Kell neki idő beilleszkedni..talán. De ebben a szezonban még jobban kellett volna őket rotálni.
Valami hasonló van bennem is de pont ma nem. Az a büntető... Ramos hulyesege miatt, ott fordult meg minden.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 17., vasárnap 16:16
Úgy érzed?Berti írta:Navas az ilyen meccseket megmentette..
Mostmár eltelt egy fél szezon és lehet következtetéseket levonni. Jó üzlet volt, amit nem volt szabad kihagyni, de visszalépés Navashoz képest.
Kell neki idő beilleszkedni..talán. De ebben a szezonban még jobban kellett volna őket rotálni.
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. február 17., vasárnap 16:09
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. február 13., szerda 23:09
Csunya volt de duplan megszolgalta. Van meg hova fejlodni, de nyugodt vagyok, ha o ved___Samy___ írta:Hát az a potya elég csúnya volt.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. február 13., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: poronty » 2019. február 13., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. február 10., vasárnap 9:16
Egy szó: tisztelet. Ahol megvan, esetleg hosszú évekig sokat adnak egymásnak (játékos-szurkoló) ott ez alapból jön.poronty írta:Én meg sose értettem, hogy egy játékosnak miért ne szabadna látványosan örülnie az ex-csapata ellen. Ezek profi játékosok és azért kapják a fizetést, hogy az aktuális klubjuknál a legjobb teljesítményt nyújtsák. Szerintem, ha egy csatár gólt lő a volt csapata ellen, akkor nyugodtan örüljön neki, ugráljon, menjen örülni a társakkal. Amíg nem valami kretén módon örvend a góljának, mint anno Abidal, vagy nem hecceli a közönséget, szerintem semmi probléma nincs a dologgal.
Szerintem Courtois nyugodtan boxolhatja a levegőt örömében, meg ugrálhat, ahogy akar, függetlenül attól, hogy esetleg patkányokkal dobálják vagy, ha egyébként a legnagyobb szeretetben és tisztességben vált volna el a klubtól és a szurkolóktól. Ahogy nekem azzal se volt bajom, hogy Morata ment volna örömködni a les góljánál.
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. február 10., vasárnap 9:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 10., vasárnap 8:56
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem