Benővel én nem foglalkozom, nem róla beszéltem, már umcsi.

Mindegy, kedvem sincs már vitába belemenni szakmailag, mert amíg az a válasz, hogy egy fórumozó ne kritizaljon egy edzőt.. Hát ok.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 17., vasárnap 11:48
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. február 17., vasárnap 11:34
Akkor jó, hogy legalább Te értetted.. már kezdtem aggódni, hogy az értelmezhetetlen írással felvittem Ziro vérnyomását itt a vasárnapi ebéd idején.Realista24 írta:Benő, Perezt. Mi van veled?ziro4vr írta:Ki kérte számon? Kicsit azért félre mentek itt a dolgok, ha már észrevétel van leirva, jönnek páran, hogy hogy merészel bárki egy sikeres realt kritizálni.
Ez egy fórum szerintem.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. február 17., vasárnap 11:32
Nem neked ment, de ha gondolod idegeskedj rajta.ziro4vr írta:Ki kérte számon? Kicsit azért félre mentek itt a dolgok, ha már észrevétel van leirva, jönnek páran, hogy hogy merészel bárki egy sikeres realt kritizálni.
Ez egy fórum szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 17., vasárnap 11:32
Benő, Perezt. Mi van veled?ziro4vr írta:Ki kérte számon? Kicsit azért félre mentek itt a dolgok, ha már észrevétel van leirva, jönnek páran, hogy hogy merészel bárki egy sikeres realt kritizálni.
Ez egy fórum szerintem.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. február 17., vasárnap 11:29
Jelenleg Solari legnagyobb hibája LV túlerőltetése. ZZ alatt azért messze nem használtuk ennyit.Hiába haragszunk mind LV-re, de Solari bízik benne és megy a csapatnak. ZZ bízott benne és rommá nyertük magunkat..
HozzászólásSzerző: Pipita » 2019. február 17., vasárnap 11:27
Egyébként nme is az volt a célom hogy Solarit oktassamRealista24 írta:Most beleállni emiatt Solariba, nem hiszem, hogy életszerű.Pipita írta:El is felejtettem hogy ez a fiú létezikMegnézném azért, néha kaphatna valami kis epizód szerepet, ha már ilyen durván pihentetni akar Solari. Nincs olyan sok támadója, és hát Bale meg Vázquez teljesítményével... annyira sok vesztenivalónk nem igazán van.
Na mindegy, Solari knows.
Szerencsétlen átvett egy kupac szart, így is olyan játékosokat épített be és használ, akikre sokan nem is mertek volna gondolni.
Benő meg a szokásos fasságát hozza, már a pulzusom sem megy fel rá, csak röhögök rajta, hogy ő okosabbnak hiszi magát a világ egyik legbefolyásosabb sportvezetőjénél, nem mellesleg ismer minden részletet, ami körülvette az üzletet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 17., vasárnap 11:26
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. február 17., vasárnap 11:26
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. február 17., vasárnap 11:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 17., vasárnap 11:15
Most beleállni emiatt Solariba, nem hiszem, hogy életszerű.Pipita írta:El is felejtettem hogy ez a fiú létezikMegnézném azért, néha kaphatna valami kis epizód szerepet, ha már ilyen durván pihentetni akar Solari. Nincs olyan sok támadója, és hát Bale meg Vázquez teljesítményével... annyira sok vesztenivalónk nem igazán van.
Na mindegy, Solari knows.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 17., vasárnap 11:13
HozzászólásSzerző: Pipita » 2019. február 17., vasárnap 10:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 17., vasárnap 10:46
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. február 17., vasárnap 10:35
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2019. január 10., csütörtök 15:54
Mert fél év múlva lejárt volna a szerződése.miért túl olcsó?![]()
a fiatal brazilokat 30-50 között veszegetjük
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. január 10., csütörtök 15:37
miért túl olcsó?CS0ki írta:Nekem továbbra is csak az árával van bajom
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. január 10., csütörtök 12:49
Csak kapjon is lehetőséget nyárig.CS0ki írta:Nekem továbbra is csak az árával van bajom, de ezt már megénekeltem párszor, szóval hagyjuk.
Szerintem abból nem kell kiindulni, hogy mit alkotott a Citynél. Ennyi idős játékosoknál még bármi lehet, nyilván nem Messi szinten focizgatott az edzésen, de ha szerencsétlen lett volna, akkor azért Guardiola is kevesebbet beszél róla.
Nyárig meglátjuk mit alkot, aztán szerintem ráfér egy év kölcsön a spanyol első ligában.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. január 10., csütörtök 11:08
Vegre nem egy Ozil fele egylabas jatekost igazoltunk.ToniKroos írta:Jól láttam, hogy jobb lábbal adott be itt a végén egy szögletet? Azért ez nem semmi, ritka az olyan, aki így meri mindkét lábát használni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2019. január 10., csütörtök 10:13
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. január 9., szerda 23:41
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem