Teszem azt, szállodai wifi-ről?

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. február 25., hétfő 14:31
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. február 19., kedd 23:44
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. február 16., szombat 23:49
Egyértelműen hiányoztunk neki..mondjuk megértem.Faust írta:Kerdes, hogy a pirosnal allva miert a madridomot kell bongeszni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. február 16., szombat 23:42
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. február 16., szombat 23:39
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. február 16., szombat 23:35
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. február 16., szombat 21:25
Ne írogasssá vezetés közben, mert elcsapsz egy nyugdíjast vagy egy óvodást, vagy egy lovat..KAG írta:Sierra írta:Én már vettem fel, semmi extra. Mire vagy kíváncsi?
Vezetek, ahogy hazaertem irok pu t
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. február 16., szombat 20:56
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2019. február 16., szombat 20:28
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. február 14., csütörtök 17:46
Sierra írta:Én már vettem fel, semmi extra. Mire vagy kíváncsi?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. február 14., csütörtök 17:29
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. február 14., csütörtök 17:27
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. február 13., szerda 10:05
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. február 13., szerda 9:40
AutoDNA_Bushido_ írta:Nem tudom külföldön van-e ilyenre lehetőség.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. február 13., szerda 9:33
Az itthoni vásárlás mellett többek között az is szól jelenleg, hogy már ingyen le lehet kérni a kocsi adatait (sérülés(ek) és egyebek) az adatbázisból. Nem tudom külföldön van-e ilyenre lehetőség.füst írta:Az egykori koleszos lakótársam konkrétan ebből él, hogy kintről hozza be a kocsikat, itthon meg elsüti őket. A kint vásárolt kocsikkal neki az volt idáig a felmerülő macera, hogy nehéz volt a korábbi tulajt elérni, ha bármi gond adódott. Meg ugye azért kint is sumákolnak, gyakori hogy nem mesélnek hibákról, sérülésekről, amik csak a helyszínen derülnek ki, és ugye már az odautazás is pénz, nem szívesen jön haza az ember üres kézzel. De többnyire nem szokott gond lenni, csak ugye benne van a pakliban.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. február 12., kedd 8:29
Az egykori koleszos lakótársam konkrétan ebből él, hogy kintről hozza be a kocsikat, itthon meg elsüti őket. A kint vásárolt kocsikkal neki az volt idáig a felmerülő macera, hogy nehéz volt a korábbi tulajt elérni, ha bármi gond adódott. Meg ugye azért kint is sumákolnak, gyakori hogy nem mesélnek hibákról, sérülésekről, amik csak a helyszínen derülnek ki, és ugye már az odautazás is pénz, nem szívesen jön haza az ember üres kézzel. De többnyire nem szokott gond lenni, csak ugye benne van a pakliban._Bushido_ írta:Külföldön vett és onnan behozott autókkal van valakinek tapasztalta?
Szembeszomszédunk esküszik a kint vett autókra. Konkrétan már a 4. Hyundai kocsit hozza be Németországból, és kíváncsi lennék esetleg más véleményekre is.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. február 12., kedd 0:34
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. február 11., hétfő 18:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. február 10., vasárnap 10:44
Simicska radioja volt, az o szemelye miatt buntettek meg tobbszor is a class fm-et es erre hivatkozva nem hosszabbitottak meg a frekvenciat. Az utolso par honapban ugyan eladta a radiot, de az mar nem osztott, nem szorzott. Az online bohockodast inkabb hagyjuk is.BBeno írta:csak a balazsek 1szer bucsuztak a fidesz miatt. class fm mar a tulajuk miatt huzta le a rolot.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem