RealAsensio írta:Elkepesztoen szorakoztat, ha iden is megnyernenk a bl-t, a Fold lakossaga megfelezodne, annyi ongyilkossag lenne.

A Real Madrid a klubfutball Thanosa.
Bejött a tippem:
RealMadridFanatic írta:Nyerünk ma egyel és szerintem el is vesszük a fiatalok kedvét ezzel a visszavágótól.
Nagyot mentek amúgy a hollandok, elképesztő, hogy milyen jó kiválasztás van náluk, a csapat 70-80%-a nagyon erős alapanyag. Ami meggyőző, hogy nagyrészt még szinte gyerekek, de olyan tűz és akarás van bennük, ami előtt le a kalappal. Önbizalom is rendben van, de nem csap át nagyképűségbe, tetszett. Mellette nagyon képzettek, gyorsak és van eszük a focihoz.
Pont ezért nem szabad félvállról venni a visszavágót, mert amíg nem találunk be, addig minden mindegy alapon jönni fognak. Az látszott mindenesetre, hogy rosszul esett nekik, hogy maxon pörögve sem tudtak eredményt elérni egy olyan Madrid ellen, amiben voltak gyengécske egyéni teljesítmények azért bőven. Ezt a rutin döntötte el.
Nem tűnik rossznak ez a De Jong gyerek, de ezen a meccsen nem győzött meg annyira. A Barca tili-toliba illeni fog, de nincs jelentősége, Messi után nem Ő lesz a megváltó (nyilván nem is az a poszt, csak a játékra gyakorolt hatásra gondolok).
Van de Beek játéka jobban tetszett. Jól helyezkedik, tapad hozzá a labda és jókor teszi jó helyre. Amikor kellett hátrafelé is besegített. Eddig nem is hallottam róla, de jó kis spílernek tűnik.
De Ligt meg tényleg komoly, brutál erős, sebesség is rendben, mindig ott lohol a támadó nyakán, de nála is az a meggyőző, hogy már most vezérnek tűnik a képernyőn keresztül is. Nem lennék szomorú, ha mi is rámennénk, de sok esélyt nem látok rá. Most neki sem biztos, hogy a Real lenne a legjobb döntés, mert szerencsére Ramos nem lassít, még 2 szezon top szinten van benne szerintem. Annyit meg sok kivárni.