Én mindenképp meghagynám a korlátlan előfizetést, én a Vodafonenál kötöttem jó időben korlátlan csomagot, azóta a napi ingázások közben is HD-ben nézem a sorozatokat egy 16gb belső tárhelyű készüléken

HozzászólásSzerző: Marky » 2019. május 27., hétfő 10:53
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2019. május 27., hétfő 10:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 27., hétfő 10:41
Tudtommal a Vodafone nem rég indította még csak el az első adótornyát. Szerintem még 2-3 év mire normális lefedettség lesz.Dupla D írta:Ha már a kommentekben előkerült: olyan dilemmában vagyok, hogy van jelenleg egy korlátlan netes Telenoros előfizum korrekt áron (5500), viszont ezt a csomagot már megszüntették, így csak azoknak maradt, akik korábban kötötték a szerződést. Viszont most kapnék cégnél egy 7 gigás netet, ami valószínűleg elég lenne a mindennapokban (netezés, Facebook, Spotify, néha HBO Go), de ha lemondom a korlátlan netemet, akkor nem tudnám újrakötni a szerződést, ha beesik egy 5G, ahol a korlátlanságot sokkal jobban ki lehetne használni.d.gergo írta: 5G sebességtesztek![]()
Szóval ezzel egyáltalán nem vagyok képben. Ez az 5G mikor várható leghamarabb itthon? Szerintetek megérné rá várni és addig meghagyni a telenoros korlátlan netes előfizut?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. május 27., hétfő 10:32
Ha már a kommentekben előkerült: olyan dilemmában vagyok, hogy van jelenleg egy korlátlan netes Telenoros előfizum korrekt áron (5500), viszont ezt a csomagot már megszüntették, így csak azoknak maradt, akik korábban kötötték a szerződést. Viszont most kapnék cégnél egy 7 gigás netet, ami valószínűleg elég lenne a mindennapokban (netezés, Facebook, Spotify, néha HBO Go), de ha lemondom a korlátlan netemet, akkor nem tudnám újrakötni a szerződést, ha beesik egy 5G, ahol a korlátlanságot sokkal jobban ki lehetne használni.d.gergo írta: 5G sebességtesztek![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2019. március 21., csütörtök 9:49
Ennyire voltam kíváncsi, köszönöm!mocsok írta: Hogy érted hogy hogy működik?
Elinditod a filmet telon, gépen vagy tableten HBOgo appal es a szokasos kis chromecast ikonnal a jobb felső sarokban kilovod tvre.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2019. március 20., szerda 23:12
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2019. március 20., szerda 11:49
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. március 20., szerda 10:43
Nekem is voltak Redmi 3s pro-val terero gondjaim. Ha jol emlekszem, akkor egy hard reset, majd miui frissites megoldotta a problemat.BarçaNorbi írta: Xiaomi Redmi 4x
2 Sim-kártyával használtam több, mint egy évet, azonban a garancia lejárta után pár hónappal nem érzékel térerőt. Mindkettő kártya jó másik telefonban, illetve óránként nagyjából 5 percre visszajön, ilyenkor elküldi az üzeneteimet, illetve én is megkapom őket... Valakinek esetleg valami ötlet/tapasztalat? Ma szétszedtem és a "térerő kábel"-nek semmi hibája, illetve rendesen be is volt pattanva a helyére.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. március 20., szerda 7:30
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2019. március 19., kedd 23:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. február 24., vasárnap 13:54
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. február 17., vasárnap 11:37
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. február 13., szerda 17:59
Ugyanannyit tud, mint a fél évvel előtte megjelent Mate 10 Lite. Ha középkategóriás Huaweit akarsz, a Mate 20 lite-ot vedd. Ez a korábbi P és Mate Lite-okkal ellentétben fejlődött érdemben. Új, erősebb rendszerchipet kapott például.Tottinho írta:Huawei P20 Lite-ot használ itt valaki?
Ha igen, mi a véleménye róla, előnyök-hátrányok?
Átlagos felhasználásra lenne.
Vagy ebben az árkategóriában még mit ajánlotok?
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. február 13., szerda 17:51
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. február 13., szerda 17:33
HozzászólásSzerző: nmate » 2019. február 13., szerda 16:32
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. február 13., szerda 15:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. február 13., szerda 15:35
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. február 13., szerda 13:10
Javaslom, hogy vegyel egyet a kezedbe, ha meg nem volt, ott sok minden eldolhet. Ha neked kezre esik, es nem kenyelmetlen a fogasa, nem esik ki a kezedbol, es hasznalni is tudod, az mar fel siker. En kiprobaltam, es azonnal visszatettem, nekem nem jott be mar a fogasa sem.Tottinho írta:Huawei P20 Lite-ot használ itt valaki?
Ha igen, mi a véleménye róla, előnyök-hátrányok?
Átlagos felhasználásra lenne.
Vagy ebben az árkategóriában még mit ajánlotok?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem