HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. február 13., szerda 14:37
Miért? Mert hülye haja van, szeret bulizni, vagy mert egy rakat pénzt keres? Nekem sem volt szimpatikus, amit például a Barcába való igazolásakor tettek az apjával, volt is ott vaj mindenki füle mögött az biztos, de emiatt nem jelentem ki, hogy emberileg gány.
Az is kérdéses, hogy miért egy PSG-be ment, illetve inkább úgy fogalmazok, hogy miért a pénzt is szem előtt tartva ment a PSG-be és nem egy tradicionális top csapatba, de ez a döntés is sok szempontból védhető (az irgalmatlan pénz társult egy olyan projekttel, ahol azért előzetesen minden esély megvolt (megvan) rá, hogy BL-t nyer, a csapat kulcsembereként - brazil csapattársak grátisz).
Esik-kel sokszor? Én is ezt tenném, ha a tuskó védő úgy védi a klubja becsületét, hogy el akarja törni a lábam.
Flik-flak megy? Futballista, brazil, benne van. Szerintem is van amikor ez már át tud fordulni tiszteletlenségbe, de ha képes rá, akkor csinálja, szabad szabályosan megállítani.
Azon lehet vitatkozni, hogy mennyire profi a mentalitása (bár a tesó szülinapi dolgon kívül nem hallottam olyasmiről, hogy baj lenne a hozzáállásával, vagy edzésmunkájával), de emberileg megítélni látatlanban, ismeretlenül...merész. Nem egy tömeggyilkosról beszélünk, hogy pálcát lehessen törni felette, egyértelmű magabiztossággal. Persze itt a saját játékosaink degradálása is menő.
Szerk.:
Igen, a csillogás, központi szerep. A legnagyobbak mind rivaldafénybe vágytak, vagy oda kerültek előbb-utóbb. Persze, ezt teljesítménnyel kell kiérdemelni, de Neymar a pályán is hajt, éhes a sikerre, ez látszik rajta szerintem. Persze ha az ember próbálja objektíven nézni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)