HozzászólásSzerző: babaking » 2019. február 11., hétfő 13:40
Szerintem továbbra is óvatosan kell fogalmaznunk az Ajax meccsel kapcsolatban. Most sokkal jobb formában vagyunk mint a sorsoláskor, Solari munkája (?) is kezd lassan beérni, de ettöl még sebezhetöek vagyunk hátul.
Ha hozzuk a Classicós meg az Atleticós formát akkor könnyen továbbmehetünk, de azért meglephet minket az Ajax, föleg, hoyg teljesem más stílusban nyomják mint az Atleti v a Barca, ha jól tudom. A sok lendületbö vezetett támadással meg meggyülhet a bajunk á la Alba stb... Föleg a bal oldalunkon ha Marcelo lesz.
Akár a Marcelo Carvajal akár az Odri Regu párossal tuti LV-vel állnék föl, hogy esetenként védekezésben 5 védönk legyen és a szélen a gyors embereket felvegyék. Arról nem is beszélve, hogy ha Marcelo játszik és fennmarad, akkor legyen aki kisegít. Ramos ilyenkor kitolódik, és ha Case nem ér vissza akkor Varane és Carvajal is csúszik be, a másik oldalon meg szabadon jön a gyorsvonat (á la Alba) - ilyenkor jó ha van aki visszazár vele. Bale erre nem hajlnadó, Asensiót még sosem láttam ilyen szerepkörben, nincs is formában, Modric lassú és általában falt a vége - na nem mintha az ö dolga lenne.
Nálam ez lenne: Curtois - Regu - Ramos - Varane - Carvajal* - Kroos - Luka - Case - LV - Vini és Benzema.
*imádom Odriozolát de mind a két szélen nem szeretnék "tapasztalatlan" védöt. Ha Marcelo játszik akkor mehet akár Odri, bár Carvajal is kezdi összeszedni magát.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.