Az első félidőt csúnyán elszabtuk!
Mou,Khedira,Higu,Dm,Özil(?) out Xabi kispad
majd jövőre..

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. április 30., kedd 22:44
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. április 30., kedd 22:44
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 30., kedd 22:43
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. április 30., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 30., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 30., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. április 30., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 30., kedd 22:40
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. április 30., kedd 22:39
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 30., kedd 22:39
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 30., kedd 22:38
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. április 30., kedd 22:38
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. április 28., vasárnap 19:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 28., vasárnap 16:42
A statjai alapján,amit megmondom őszintén,nem szeretek(már a statisztikát)20 meccsen lépett pályára a nagyok közt,de mondjuk maradandót nem nagyon alkotott.Asszem 3 gólja van a PD-ba,meg még bari meccsen rugott valamennyit,pontosan nem emlékszem.A barca ellen meg olyan szép gólpasszt adott Benzemának, hogy csak néztem. Akkor kezdőbe vele?
Ha a meccset értékeled, akkor persze, lehet mondani, hogy gyenge volt, az első félidőben kifejezetten szánalmas, a másodikban már vállalható. De hogy nem való a nagycsapatba, mert a tegnapi meccsen volt két szar lövése? Lőtt már CR is úgy, hogy belsővel állíthatta meg a kapus.
Szerintem annyit már bőven mutatott, hogy továbbra is lehet vele számolni, aztán majd kiderül, hogy mire lesz jó. Ha még kiegészítő embernek se, akkor el lesz küldve, de arra szerintem bőven jó lesz. Lassan már csak a létszám miatt is kell saját nevelés.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 28., vasárnap 16:08
A barca ellen meg olyan szép gólpasszt adott Benzemának, hogy csak néztem. Akkor kezdőbe vele?Egyébként meg,nem az utánpótlást szapulom,csak Értékeltem a meccset.És kiemeltem Morata teljesítményét,mint negatívumot.
Azért ne haragudjon a világ,akinek két olyan "lövése" is volt,hogy alig vánszorgott el a kapusig,nem való a nagycsapatba.
Mondjuk én nem a gólkirályi cím vagy 20 gól vagy ilyesmi miatt bízom Jesében, hanem mert láttam már játszani. És láttam benne fantáziát, a megoldásai, a technikája, a helyzetfelismerése ígéretesnek tűnik.Viszont a jelenlegi helyzetéből kihozta a maximumot, a Segunda Divisiónban 20 góllal gólkirály jelenleg, számomra ez eléggé meggyőző, szerintem ezzel már bizonyított, hogy lehet rá számítani a nagyoknál is.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 28., vasárnap 15:00
Na maradjunk abba hogy ha Mourinho lelép,akkor játszatják majd az első csapatban,és akkor visszatérünk a témára.De addig nekem akkor se bizonyított,ha önhibájàn kívül nem hívták fel,MERT NEM LÀTTAM A NAGYCSAPATBA TÉTMECCSEN JÁTSZANI.Sierra írta:Az rendben van, de ha megnézed a két játékost, ég és föld..De írjad csak a hülyeséget, jól van. Talán nézni kéne 1-1 Castilla meccset, és aztán írni ilyeneket.
Naná, hogy nem bizonyított, hogyan bizonyított volna, ha nem hívták fel?Nem ugyan az a szint az első,meg a másod osztály szerintem.Azért mondtam hogy nem bizonyított.Nem értelek.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 28., vasárnap 14:50
Naná, hogy nem bizonyított, hogyan bizonyított volna, ha nem hívták fel?Nem ugyan az a szint az első,meg a másod osztály szerintem.Azért mondtam hogy nem bizonyított.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. április 28., vasárnap 14:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 28., vasárnap 14:48
az, hogy a csapatod gólkirálya vagy, vagy a liga gólkirálya, az nem mindegy. Amúgy meg ha folyamatosan a rossz példákból indulunk ki, akkor soha semmi nem lesz jó.cart írta:Callejón is volt gólkirály a Castillában, aztán meg lehet nézni, hogy mire vitte.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 28., vasárnap 14:46
Nem ugyan az a szint az első,meg a másod osztály szerintem.Azért mondtam hogy nem bizonyított.A nagyoknál.Viszont a jelenlegi helyzetéből kihozta a maximumot, a Segunda Divisiónban 20 góllal gólkirály jelenleg, számomra ez eléggé meggyőző, szerintem ezzel már bizonyított, hogy lehet rá számítani a nagyoknál is.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem