Jól emlékszel.Tádám írta:Én úgy emlékszem, hogy amikor bizakodva tekintettünk egy Clásico elé, abból általában nagy bukta lett.

1 meccsvolt amikor esélyesek voltunk és akkor meg is lettek répázva.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. február 6., szerda 16:47
Jól emlékszel.Tádám írta:Én úgy emlékszem, hogy amikor bizakodva tekintettünk egy Clásico elé, abból általában nagy bukta lett.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. február 6., szerda 16:41
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. február 6., szerda 15:35
HozzászólásSzerző: Tádám » 2019. február 6., szerda 15:30
Realista24 írta:Nyitott szájjal a fa.zerdőbe, ahogy a tanult kollégám mondanáTádám írta:Én úgy emlékszem, hogy amikor bizakodva tekintettünk egy Clásico elé, abból általában nagy bukta lett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 6., szerda 15:29
Nyitott szájjal a fa.zerdőbe, ahogy a tanult kollégám mondanáTádám írta:Én úgy emlékszem, hogy amikor bizakodva tekintettünk egy Clásico elé, abból általában nagy bukta lett.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2019. február 6., szerda 15:25
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. február 6., szerda 14:27
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. február 6., szerda 14:25
Vini-Bale kettősből előbbi tesz hozzá inkább valamit a védekezéshez. Minden érv Vini mellett szól. Ugyan ez a helyzet Regu-Marcelo kettősnél és Llorente-Case kettősnél is. Meglátjuk.Victorioo írta:Kicsit túlzás azért. Nyertünk öt meccset. Idei évhez mérten ez már tényleg jó forma, még ha kis csapatok voltak is az ellenfelek. Amúgy pont azt az embert vennéd ki akivel stabilabbak lettünk.RealAsensio írta:
Ja es ezzel a csapattal, a mostani formankban elkapnank a Barcat.
Én a spanyolt kezdetném, hiába jobb Marcelo előre játéka ha nem fogja tudni kamatoztatni. A spanyol stabilabb védekezése szerintem hasznosabb lenne a mai meccsen.
Vinicius a másik aki sokat adott a formajavulásnak mai meccsen viszont nem csak támadásban kellene jeleskednie. Én csereként dobnám be.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. február 6., szerda 13:44
Kicsit túlzás azért. Nyertünk öt meccset. Idei évhez mérten ez már tényleg jó forma, még ha kis csapatok voltak is az ellenfelek. Amúgy pont azt az embert vennéd ki akivel stabilabbak lettünk.RealAsensio írta:
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. február 6., szerda 13:42
HozzászólásSzerző: ekissm » 2019. február 6., szerda 13:37
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. február 6., szerda 13:10
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. február 6., szerda 12:59
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. február 6., szerda 12:56
ugyanez, max Marcelo a kérdéses, bár benne is bíznék, hogy előveszi a legjobb formáját katalánék ellen.RealAsensio írta:Vinicius——Benzema——Bale
———————Modric
————Kroos———Llorente
Marcelo-Ramos-Varane-Carvajal
——————Courtois
Ez lenne az en kezdom ma estere.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. február 6., szerda 12:52
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. február 6., szerda 12:50
Hát igen. Ráadásul az sem könnyíti meg az edző dolgát, hogy csak lötyög ha játszik.Ez ment évek óta.Úgy meg nehéz mit kezdeni vele.h3x0r írta:ha nem kerul be a 21-es keretbe -> megalazzaSüti írta:Úgy érzem Isco lesz az egyik, de nem tudom hogy erre a konstans megalázásra mi szükség van. Egyszerűbb lett volna ha nem viszi el. (Aztán ne legyen igazam.)
ha nem kerul be a 18-as keretbe -> megalazza
ha nem csereli be -> megalazza
ha csak par percre csereli be -> megalazza
Ezek kozul az utolsot adom, ha mar valakinek lehetoseget ad, az kapjon legalabb 10 percet. De azert valljuk be, eleg nehez az edzo dolga is.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. február 6., szerda 12:31
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. február 6., szerda 12:29
ha nem kerul be a 21-es keretbe -> megalazzaSüti írta:Úgy érzem Isco lesz az egyik, de nem tudom hogy erre a konstans megalázásra mi szükség van. Egyszerűbb lett volna ha nem viszi el. (Aztán ne legyen igazam.)
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. február 6., szerda 12:27
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. február 6., szerda 11:42
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem