Koszikesebydani írta:Tessék Samy.___Samy___ írta:Az oltozos speechet én megnézném, nem láttam még.
Tőlem is jöhetne. Brutál amit most csinál.

Egyre szimpatikusabb a srác. Sztem a nyomás alatt kivirul, itt meg mindig az van.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. február 10., vasárnap 8:26
Koszikesebydani írta:Tessék Samy.___Samy___ írta:Az oltozos speechet én megnézném, nem láttam még.
Tőlem is jöhetne. Brutál amit most csinál.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. február 9., szombat 21:55
Tessék Samy.___Samy___ írta:Az oltozos speechet én megnézném, nem láttam még.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 9., szombat 21:48
Legnagyobb arcok egyike. Bármikor hoznám.Berti írta:Mentalitása miatt?LiamGallagher írta:Mentalitása miatt én nem hoznám.
Az a mentalitása, hogy idén is ezt a statot hozta vagy akár be is linkelhetném a válogatott öltözőbeli speechét.
Belemehetnénk a Mous történetbe, de én ott is neki adok igazat.
Ritka kincs az ilyen és bármely csapatnak tudna pluszt adni.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. február 9., szombat 21:44
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. február 9., szombat 21:33
Mentalitása miatt?LiamGallagher írta:Mentalitása miatt én nem hoznám.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. február 9., szombat 20:47
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. február 9., szombat 20:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 9., szombat 20:25
Ahogy anno is mondtam, az is sokat mond róla, ahogy Mou alatt játszott, ahogy az is, hogy azóta hogyan. Veszélyes pali.Caraway írta:Pogba (is) elkepesztoen jatszik miota Ole az edzo. Iden eddig 30 meccsen 13 golja es 12 golpassza van.![]()
Eleg beteg stat, foleg ha belegondol abba az ember, hogy ezen meccsek felet Mou botranyos szarja alatt jatszotta.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2019. február 9., szombat 19:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 9., szombat 14:56
Csukott?Berti írta: Na jó, de te más szemmel nézed ezt a sportot
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. február 9., szombat 14:35
Na jó, de te más szemmel nézed ezt a sportotwxyz írta:Ez mondjuk nem igaz. Van egy-egy gólja két gálameccsen, ezt leszámítva súlytalan játék, gyenge cselek, ki nem kényszerített hibák, elszórt labdák.Nika91127 írta:Martial ezt szépen csinálta. Kivirágzott a srác, mióta a "Spec.One" eltűnt Angliából.
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. február 9., szombat 14:34
Elég elmeroggyantak ezek a játékosok. Legalább ne rakja ki az instára, ha már megszegi a klub utasításait.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. február 9., szombat 13:59
Ez mondjuk nem igaz. Van egy-egy gólja két gálameccsen, ezt leszámítva súlytalan játék, gyenge cselek, ki nem kényszerített hibák, elszórt labdák.Nika91127 írta:Martial ezt szépen csinálta. Kivirágzott a srác, mióta a "Spec.One" eltűnt Angliából.
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. február 9., szombat 13:56
Meg Pogba es az egesz csapat. PSG sorsolas utani orome tuti folyamatosan apad.Nika91127 írta:Martial ezt szépen csinálta. Kivirágzott a srác, mióta a "Spec.One" eltűnt Angliából. Rashford is feljavult.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2019. február 9., szombat 13:54
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. február 8., péntek 21:27
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. február 8., péntek 12:05
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 7., csütörtök 14:10
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. február 5., kedd 23:41
nem biztos...de a sejk és az amerikaik között a különbség csak a dollár mennyisége...amúgy ugyanazon elv alapján működnek, léteznek a klubjaik. Külső pumpa.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. február 5., kedd 18:41
Matt LawBBeno írta:Eden Hazard already knows for a while what he wants. Club know what he wants too. Speaking in a repo on his career, he tells RMC: “I know what I am going to do. I have made a decision." #cfc
reméljük egyre gondolunk.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem