BBeno írta:Fu, ott nekem is beugrott, hogy egy Cé-vel elől, ez gól.
hat igen...

Ja, persze.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 7., csütörtök 8:26
BBeno írta:Fu, ott nekem is beugrott, hogy egy Cé-vel elől, ez gól.
hat igen...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 7., csütörtök 8:19
Fu, ott nekem is beugrott, hogy egy Cé-vel elől, ez gól.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. február 7., csütörtök 8:15
BBeno írta:remelem kroos jol leorditotta. vicc hogy nem tette le neki es inkabb belelotte az 1 meterre allo vedobe. centerezese is ha picit pontosabb vagy bezema gyorsabb akkor 0-3mal megyunk szunetre...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 7., csütörtök 8:09
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. február 7., csütörtök 8:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. február 7., csütörtök 7:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 4., hétfő 21:28
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. február 4., hétfő 15:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. február 4., hétfő 15:49
Óó, dehogy klasszis. Viszont napjaink brazil tucat szélsői szintjét le fogja tudni hozni. Lásd: Douglas Costa, Willian. Jelenleg a színtelen támadóinkhoz képest minden hibájával együtt is felüdülés.Faust írta:Kicsit az az érzésem, mint Higuainnal, a fiatal srác eljött ismeretlenként egy színtelen szagtalan, döglődő csapatba, ahol kitűnt az akarásával és a lendületével, és mindenki klasszisként vizionálta. Meglátjuk, mire lesz elég, mindenesetre bíztató, azt nem lehet elvitatni.
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. február 4., hétfő 14:51
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. február 4., hétfő 14:30
Castillaban volt 1-2 nagyobb dugója, szerintem nem lesz gond ezzel. Még szoknia kell, hogy nincs annyi idő és terület.Ott fog eldőlni a dolog, hogy a befejezéseivel, lövőkéjével mit tudnak kezdeni. Abban kell keményen felfejlődnie, és akkor nagy jövője lesz a csapatnál.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2019. február 4., hétfő 14:23
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. február 4., hétfő 13:41
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. február 4., hétfő 13:23
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. február 4., hétfő 13:09
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. február 4., hétfő 13:06
De mi koze a teljesitmenyehez annak hogy le van pukkanva a tamadoreszleg? Attol meg az ellenfelek ugyanolyan jatekerot kepviselnek, mintha ket Messivel es nyolc Ronaldoval allnank fel, es Vini bizony szepen szopatja oket. Ha arra celzol hogy egy erosebb tamadoreszlegben nem tunne ki ennyire, akkor ezzel sem ertek egyet, veszelyes minden megoldasa. Miota Ronaldo megoregedett (relativ), senki nem jatszott ilyen veszelyesen a szelen es senki nem vert meg ennyi embert. A stilusa miatt barmilyen csapatban aranyat erne.RaúlCF írta:tehetséges de a helyén kell kezelni. egy lepukkant, apatikus támadószekcióba hozott egy kis fiatalos lendületet de mi lenne vele ha a támadósor rendesen fel lenne töltve? ebben az esetben szerintem nem játszana ennyit. tehetséges, sokat fejlődött és maradjon is így de egyenlőre kicsit csalóka a kép annyira le volt pukkanva a csapat. szerintem sincs Robinho szinten de ettől még simán lehet belőle akármi. nem kell vele kapkodni szépen lassan majd elválik mi lesz.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. február 4., hétfő 12:34
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. február 4., hétfő 12:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 4., hétfő 12:14
Hát nem tudom hanyatt nem vágtam magam a gyerektől.Az mindenképpen jó,hogy 18 évesen ilyen tapasztalatokat szerez így még akár viheti is valamire.De azért nem az az echte brazil tálentum kategória.Hasznos lehet a közeljövőben de engem még mindig Robinhora emlékeztet(mondjuk ő jobb volt sokkal).Kerlon írta:hehe-nek tartozunk egy bocsánatkéréssel. Kellemes meglepetés lett, van hibája azért bőven, illetve sokszor még nem elég direkt és szórakozik egy kicsit, de az látszik, hogy lehet használni majd bőven. Reméljük, hogy fejlődik tovább és nem ragad le majd, mint Asensio.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. február 4., hétfő 11:50
Már hogyne kéne számonkérni egy játékosmegfigyelőt, ha már ez a munkája.Anthony írta:Milyen bocsánatkéréssel? Először azt mondta, hogy tucatbrazil, aztán meg azt hogy fejlődött. DE sem hehétől sem mástól nem kéne számonkérni, hogy értékeljen egy 17 éves gyereket pár felvételről. A nagy játékosmegfigyelőknek is csak ritkán jön be.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem