HozzászólásSzerző: Seraf » 2019. február 3., vasárnap 21:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 3., vasárnap 21:45
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. február 3., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 3., vasárnap 21:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 3., vasárnap 21:33
A tajekozatlansag veszélyes.BBeno írta:én sem értem soha hogy miért nem lehet ezek ellen felszólalni? hát ölbetett kézzel nézzük ahogy minden héten csalnak ellenünk. mi lehet ennél rosszabb ha asztalra csap perez? tovább csalnak max. tehát ugyanez mint eddig de legalább megszólalunk ezek ellenkiserik írta:Amúgy Perez úr miért nem lép fel az ilyenek ellen? Annó is Mou-nak kellett kijárnia, hogy ne mi legyünk mindig a pöcs szaros végén.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. február 3., vasárnap 21:32
valami hasonló van.BlancoMark írta:Ez mar tobb egy szimpla nyomoreksagnal. Ez az uj technologia es szabalyok SZANDEKOS szabotalasa meccsrol-meccsre.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 3., vasárnap 21:30
én sem értem soha hogy miért nem lehet ezek ellen felszólalni? hát ölbetett kézzel nézzük ahogy minden héten csalnak ellenünk. mi lehet ennél rosszabb ha asztalra csap perez? tovább csalnak max. tehát ugyanez mint eddig de legalább megszólalunk ezek ellenkiserik írta:Amúgy Perez úr miért nem lép fel az ilyenek ellen? Annó is Mou-nak kellett kijárnia, hogy ne mi legyünk mindig a pöcs szaros végén.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. február 3., vasárnap 21:29
Ez mar tobb egy szimpla nyomoreksagnal. Ez az uj technologia es szabalyok SZANDEKOS szabotalasa meccsrol-meccsre.Kercsó írta:Nyomorékok ma is.___Samy___ írta:Erre a játékvezetésre már nincsenek szavak. Bale amúgy a pályán van?
Bale meg 00. Remélem bedobja Asensiot a helyére.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. február 3., vasárnap 21:29
Veeegre valaki latja.poronty írta:
Azt játssza, mint Tóni, csak nem olyan minőséggel, de cserébe nem büdös neki visszafutni és nagyobb trületet fed le.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. február 3., vasárnap 21:28
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. február 3., vasárnap 21:27
Ezért kellett volna megvárni az akció végét. De amúgy meg miről beszélünk, mikor három méterről egy sima faultot nem fúj be?Csabi írta:mégis a varnak mit kellett volna csinálnia. a bíró rossz ítéletet hozott, a játékosok meg megálltak. ha vissza is nézik, mi az ítélet?
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. február 3., vasárnap 21:27
Nyomorékok ma is.___Samy___ írta:Erre a játékvezetésre már nincsenek szavak. Bale amúgy a pályán van?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. február 3., vasárnap 21:26
Vegig engedi, belovik, visszanezik, megadjak.Csabi írta:mégis a varnak mit kellett volna csinálnia. a bíró rossz ítéletet hozott, a játékosok meg megálltak. ha vissza is nézik, mi az ítélet?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 3., vasárnap 21:26
El kene jutni a használatigCsabi írta:mégis a varnak mit kellett volna csinálnia. a bíró rossz ítéletet hozott, a játékosok meg megálltak. ha vissza is nézik, mi az ítélet?
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. február 3., vasárnap 21:26
Szerintem mindenki arra gondolt, hogy engedje végig, aztán nézze vissza ha úgy érzi.Csabi írta:mégis a varnak mit kellett volna csinálnia. a bíró rossz ítéletet hozott, a játékosok meg megálltak. ha vissza is nézik, mi az ítélet?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. február 3., vasárnap 21:26
Es idegenben?Realista24 írta:Rajottem. Lehet nincs telepítve a Bernabeuban. Perez leszedette.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 3., vasárnap 21:25
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. február 3., vasárnap 21:25
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. február 3., vasárnap 21:24
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. február 3., vasárnap 21:24
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem