Nem tudom, hogy a kor, vagy a jóllakottság...de így van.
Regelátornak játékperc kell, a lehető legtöbb idén. Én bízom benne is és Odriozolában is.

HozzászólásSzerző: Steve » 2019. február 3., vasárnap 22:51
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. február 3., vasárnap 22:43
Engem az se erdekel ha nagy minusszal jovunk ki. Oriasi minosegi javulas lenne.BlancoMark írta:És a legszebb, hogy ebből a cseréből valószínűleg pozitívan jönnénk ki anyagilag. Csak adja az ég hogy eladjuk a kerékkötőt.Bale helyezz Hazard az tiszta sor, kicsit még alakítjuk a keretet, aztán jön a szipiszopi piszi paszi
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. február 3., vasárnap 22:42
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2019. február 3., vasárnap 22:40
Anthony írta:Ma nagyon ígéretesen mozogtak a fiatalok: Odri, Ceba, Regulion, Vini, tiszta u21-el állunk fel![]()
Mariano jó régen játszott, szerintem tökre ideges lehetett, én nem röhögtem ki, jó hogy ő is játékra kész!
Az odavágón megvert minket az Alavés ha jól emlékszem, most kaptak egy hármast, gratula!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 3., vasárnap 22:39
Meg sajnos.. Ott voltamAnthony írta:Ma nagyon ígéretesen mozogtak a fiatalok: Odri, Ceba, Regulion, Vini, tiszta u21-el állunk fel![]()
Mariano jó régen játszott, szerintem tökre ideges lehetett, én nem röhögtem ki, jó hogy ő is játékra kész!
Az odavágón megvert minket az Alavés ha jól emlékszem, most kaptak egy hármast, gratula!
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. február 3., vasárnap 22:38
És a legszebb, hogy ebből a cseréből valószínűleg pozitívan jönnénk ki anyagilag. Csak adja az ég hogy eladjuk a kerékkötőt.Bale helyezz Hazard az tiszta sor, kicsit még alakítjuk a keretet, aztán jön a szipiszopi piszi paszi
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 3., vasárnap 22:37
Kupakat erhetnek.tcskhun írta:Két szélsővéfő egy-egy gólpassz![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. február 3., vasárnap 22:37
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2019. február 3., vasárnap 22:36
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. február 1., péntek 18:53
én is ettől félekpheco írta:3 eve ezt mondjuk, hogy utolso szezonja
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. február 1., péntek 18:21
Tegnap pl a beállása után emlékszel valamire vele kapcsolatban? Bale és az alázatRemy írta:Egyrészt, másrészt Bale remélhetőleg magába néz egy kicsit, és arra a pár meccsre, (kupa és BL) felszívja magát és alázatos lesz, hogy ne úgy távozzon, hogy az utolsó szezonjában lényegében beledől a saját kardjába.dannen írta:a vinicius - benzema duot nyomatni kell egesz szezonban mostmar, brutal jok. a vegen meg lesz eselyunk kupara iden.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. február 1., péntek 18:16
Egyszer tényleg az lesz.pheco írta:3 eve ezt mondjuk, hogy utolso szezonja
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. február 1., péntek 18:07
3 eve ezt mondjuk, hogy utolso szezonjaRemy írta: Egyrészt, másrészt Bale remélhetőleg magába néz egy kicsit, és arra a pár meccsre, (kupa és BL) felszívja magát és alázatos lesz, hogy ne úgy távozzon, hogy az utolsó szezonjában lényegében beledől a saját kardjába.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. február 1., péntek 18:06
Egyrészt, másrészt Bale remélhetőleg magába néz egy kicsit, és arra a pár meccsre, (kupa és BL) felszívja magát és alázatos lesz, hogy ne úgy távozzon, hogy az utolsó szezonjában lényegében beledől a saját kardjába.dannen írta:a vinicius - benzema duot nyomatni kell egesz szezonban mostmar, brutal jok. a vegen meg lesz eselyunk kupara iden.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. január 28., hétfő 12:29
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 28., hétfő 12:16
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. január 28., hétfő 12:00
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. január 28., hétfő 11:50
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. január 28., hétfő 11:48
Volt kontakt (a lehető legminimálisabb, még direkt szökkent is egyet Varane, hogy ne akadjanak össze a lábaik), csak nem ettől esett el a támadó, hanem láthatóan feldobta magát. Nálam sárga műesésért. De ha ennyire különbözőek a vélemények már Real szurkolók közt is, akkor nem csodálom, hogy azok a marhák össze-vissza fújnakBBeno írta:emlékeim szerint csak a 16-oson belül történtek szabálymódosítások a dupla büntetés miatt. gólratörő játékos volt, egyértelműen volt kontakt, szerintem teljesen jogos piros.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 28., hétfő 11:33
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem