de az irány jó, mondom ezt akkor is, ha tegnap monnyuk ikszelünk.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 3., csütörtök 7:55
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 3., csütörtök 7:54
ja, amikor pl szögletnél Iker aláfutott a labdának, de csak felsőléc lett belőle az neki köszönhető, ugye?NEM KAPTUNK GÓÓLT!!!!Ki állt a kapuban?
![]()
tudom-tudom, nincs igazam, López se kapott volna.... HÁT DEHOGYNEM!!!
lopez jelenleg jobb, határozottabb, aki meg nem látja az vak vagy elfogult.
jézusom.
leszögezném hogy amit először írtam azt kitöröltem szóval második nekifutásra:
szerinted ma jól védett? a végén volt 2 vagy inkább 3 nagyon szép védése, de aközé is jutott hiba amikor rosszul jött ki, a kapufánál szintén rosszul jött ki. ez például egy olasz csapat ellen -juve- megfogja magát bosszulni.
Vagy csak teljesen sötét, amint azt a mellékelt ábra is mutatja.
hey-hey-hey!! a különbség az, hogy ők komolyan gondolják, én pedig nem.Boky írta:ez ékes példája, hogy festene ha a sok facebook posztra kommentelő hátrányos helyzetű beszabadulna fórumramiVida írta:NEM KAPTUNK GÓÓLT!!!!Ki állt a kapuban?
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 3., csütörtök 1:50
realbeckham írta:Modric.
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. október 3., csütörtök 1:15
Vagy csak teljesen sötét, amint azt a mellékelt ábra is mutatja.ateeemadrid írta:lopez jelenleg jobb, határozottabb, aki meg nem látja az vak vagy elfogult.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 3., csütörtök 0:40
Én mindkettőt kedvelem, de most inkább Lópeznek szorítok, ha már visszajött, legalább védjen, úgyis hatalmas formában van.Simi írta:És rossz látni, hogy két szimpatikus figurát anyáznak itt gyűlöletből a kedvencük miatt. Egyik se szolgált rá erre. Inkább valaki mellett kéne szurkolni, nem pedig valaki ellen.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. október 3., csütörtök 0:28
Modric.NEM KAPTUNK GÓÓLT!!!ki állt a kapuban?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 2., szerda 23:57
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. október 2., szerda 23:27
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. október 2., szerda 23:24
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. október 2., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: Simi » 2013. október 2., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. október 2., szerda 22:58
ez ékes példája, hogy festene ha a sok facebook posztra kommentelő hátrányos helyzetű beszabadulna fórumramiVida írta:NEM KAPTUNK GÓÓLT!!!!Ki állt a kapuban?
![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 2., szerda 22:56
ja, amikor pl szögletnél Iker aláfutott a labdának, de csak felsőléc lett belőle az neki köszönhető, ugye?miVida írta:NEM KAPTUNK GÓÓLT!!!!Ki állt a kapuban?
![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 2., szerda 22:53
jézusom.miVida írta:NEM KAPTUNK GÓÓLT!!!!Ki állt a kapuban?
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. október 2., szerda 22:52
kezdődik....miVida írta:NEM KAPTUNK GÓÓLT!!!!Ki állt a kapuban?
![]()
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 2., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2013. október 2., szerda 22:48
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. október 2., szerda 18:59
Azért azt figyelembe kell venni, hogy megváltoztak a körülmények. Capello bajnokcsapata 76 pontot szerzett, Schusteré 85 pontot. Mourinho tavalyi bukott Madridja a 85 pontjával simán elvesztette a bajnokságot. Nyilván az is igaz, hogy az olasznak meg a németnek nem állt a rendelkezésére ilyen keret, pontosabban nem volt nekik a csapatban CR...de akkoriban a Barca is gyengébb volt. Az a teljesítmény, ami 5-6 évvel ezelőtt elég volt a bajnoki címhez, ma már nem elég. Az AtMa a múlt szezonban annyi pontot szerzett és kb. ugyanannyi gólt rúgott mint Capello Madridja. Az Atléticónak ez a 76 pont csak bronzérmet ért.meg lehet csinálni az első éves bajnoki címet, sőt van még 2 példám Schuster és Capello... Capellonak történetesen egy friss BL győztes Barcát kellett megverni, amely csúcsra volt járatva akkor. Megtette. Úgyhogy van itt példa bőven, csak általában nem az az edző marad a csapatnál, aki tényleg lerak is valamit az asztalra. Kishitűség idén semmit sem elvárni a csapattól.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 2., szerda 17:51
Évek óta,azt mondomSalgado óta megy a sírás hogy kellene egy normális jhv,erre most itt van Carvajal,akibe megvan a potenciál,aztán pár meccs után jön az itélet hogy mégse jó,hogy Arbeloa jobb,aki támadásban legtöbbször 0,de hát világbajnok...Carvajal meg Illara beépítése nem szükségszerű,
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 2., szerda 17:44
Érdekes módon, amikor Marcelo megsérül, akkor megérezzük a hiányát. Na, ugyanez van a jobboson is. Kell már oda egy minőségi ember.Matt009 írta: Nem hiszem, hogy egy jhv beépítése lenne egy csapat legnagyobb gondja.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem