Valamelyik topikban olvastam hoy újra formába lendült elvileg, gondoljuk át azért.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. január 31., csütörtök 22:53
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. január 31., csütörtök 22:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 31., csütörtök 22:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 31., csütörtök 22:48
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. január 31., csütörtök 22:45
Vagy pont, hogy komolyan vették és csak passzoltak.istimester írta:Lopipapi ennyire tré lett volna? Vagy csak nem vették komolyan? Mert ott csak passzoltunk, passzoltunk és passzoltunk.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. január 31., csütörtök 22:42
Ne elégedetlenkedjél már.pheco írta:Mikor igazoltunk goleros csatart?
Bale szokasos fapofa a padon
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. január 31., csütörtök 22:42
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. január 31., csütörtök 22:32
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 31., csütörtök 22:31
ne vedd készpénznek azért hogy tényleg elégedetlenkedett. cikket kellett írni, valamivel ki kell színezni.Jol kezdi akkor o is az itteni kalandjat.
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. január 31., csütörtök 22:30
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. január 31., csütörtök 22:30
Jol kezdi akkor o is az itteni kalandjat. Kb egy nulkilometers srac a City szertarabol...mire szamitott. Be volt dobva parszor nagyot nem alkotott, gondolom edzesen sem ezert jegeli Solari. Amugy nekem szimpi de ha elkezd picsogni akkor nagy csalodas lesz o is. Egyszeru a dolog tobbet/jobban kell dolgozni s tobb lehetoseget kapsz....vagy picsogj tovabb Isconak is "bejott" ez a strategia....BBeno írta:AS már le is hozta a cikket hogy elégedetlen mert nem erre számított. játszható percek / játszott percek tekintetében arányosan kevesebbet játszott nálunk eddig mint a cityben. ha ez így marad nagy vétel volt. 17+7 ért a lelátóra csak hogy fél évvel előbb itt legyenBrahimon én is morogtam már meccs előtt.Szerintem jó lehet a srác, nyomatni kellene.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. január 31., csütörtök 22:29
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 31., csütörtök 22:28
Komoly stat 3 hét alapján, beszarok.BBeno írta: AS már le is hozta a cikket hogy elégedetlen mert nem erre számított. játszható percek / játszott percek tekintetében arányosan kevesebbet játszott nálunk eddig mint a cityben.
[/color]
Nem az volt az elsődleges oka csak hogy előbb itt legyen.ha ez így marad nagy vétel volt. 17+7 ért a lelátóra csak hogy fél évvel előbb itt legyen
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 31., csütörtök 22:26
AS már le is hozta a cikket hogy elégedetlen mert nem erre számított. játszható percek / játszott percek tekintetében arányosan kevesebbet játszott nálunk eddig mint a cityben. ha ez így marad nagy vétel volt. 17+7 ért a lelátóra csak hogy fél évvel előbb itt legyenBrahimon én is morogtam már meccs előtt.Szerintem jó lehet a srác, nyomatni kellene.
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. január 31., csütörtök 22:25
Lopipapi ennyire tré lett volna? Vagy csak nem vették komolyan? Mert ott csak passzoltunk, passzoltunk és passzoltunk.Professore írta:Amugy tenyleg. Egyre jobb a labdanelkuli mozgas es haromszogeles. Mar csak a kontrakat kell elesiteni kicsit s jo lesz ez....BlancoMark írta:Egyre jobban latszik Solari munkaja.
HozzászólásSzerző: hala real » 2019. január 31., csütörtök 22:20
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. január 31., csütörtök 22:19
Amugy tenyleg. Egyre jobb a labdanelkuli mozgas es haromszogeles. Mar csak a kontrakat kell elesiteni kicsit s jo lesz ez....BlancoMark írta:Egyre jobban latszik Solari munkaja.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. január 31., csütörtök 22:18
Mariano nem 100%-os még ha jól tudom, de javítsatok ki.Csabi írta:nem értem a két diaz miért nincs keretben sem. vazkez meg miért kezd minden kibaszott meccsen. már csak pihentetés miatt is kezdhetne valaki más, de nem.
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. január 31., csütörtök 22:18
amíg ott van, nem megy fel a vérnyomásunkpheco írta: Bale szokasos fapofa a padon
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. január 31., csütörtök 22:17
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem