(senna, thiago, most ez a majom is

mindegy, a vébén megint megalázzuk őket.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 3., csütörtök 20:05
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. október 3., csütörtök 20:03
Pontosan, ez a helyzet.ferni írta:2 barátságos meccsen játszott csak, azok nem hiszem, hogy számítanánakhehe írta:ez mi?
http://www.goal.com/en/news/468/interna ... ID=HP_BN_4
tisztán emlékszem, hogy játszott felnőtt válogatott meccsen a braziloknál. hát láttam.
egyre szimpatikusabb a spanyol válogatott mindenesetre![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. október 3., csütörtök 19:59
2 barátságos meccsen játszott csak, azok nem hiszem, hogy számítanánakhehe írta:ez mi?
http://www.goal.com/en/news/468/interna ... ID=HP_BN_4
tisztán emlékszem, hogy játszott felnőtt válogatott meccsen a braziloknál. hát láttam.
egyre szimpatikusabb a spanyol válogatott mindenesetre![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 3., csütörtök 19:54
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. október 3., csütörtök 15:43
Nem is fogsz! Az nem téma, arra nem harap a sok, kis antimadridista csicska, a provokátor enesóval az élen...h3x0r írta:Modric menteserol mar kinn is van a video, bezzeg arrol egy szot se olvastam, hogy a 47. perc kornyeken DM lovesenel egy szin tiszta tizi elmaradt..pavel írta:A nyomorult nso (sic!) szerint a nap mázlija a Realé!! Értitek?! 4:0, de miénk a nap mázlija!!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 3., csütörtök 14:17
Modric menteserol mar kinn is van a video, bezzeg arrol egy szot se olvastam, hogy a 47. perc kornyeken DM lovesenel egy szin tiszta tizi elmaradt..pavel írta:A nyomorult nso (sic!) szerint a nap mázlija a Realé!! Értitek?! 4:0, de miénk a nap mázlija!!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 3., csütörtök 12:49
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 3., csütörtök 11:53
A másik a 442 a magyarosított nevekkel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 3., csütörtök 11:16
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 3., csütörtök 11:14
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. október 3., csütörtök 11:08
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 2., szerda 20:23
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. október 2., szerda 20:14
Casemiro elvileg a padon sincs... Ez is felkúrja az agyamat amúgy. Úgy látszik a Khedira fan club nem egy főből áll...ateeemadrid írta:a senkiházi megint kezdőben, hihetetlen. isco meg padon. lehet citybayern lesz ebből...
habár varane és marcelo játszatása legalább kis pozitívum.
ha sima lesz a meccs, és casemiro meg jesé megint nem kapnak lehetőséget, nagyon felfogom kúrni magam.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. október 2., szerda 20:06
egyszerűen felfoghatatlan, h ezt a mod nem lehet kihagyni a kezdőből.Real Madrid: Casillas; Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo; Khedira, Illarramendi, Modric; Di María, Benzema, Cristiano Ronaldo
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 2., szerda 19:57
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 2., szerda 13:11
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 2., szerda 13:03
igen, varane is valszeg topon lesz térdszalagszakadás utánpepével van csak gond
miért? nem?Persze ha most figyelmeztetlek, a személyeskedésért, akkor visszaélek a jogommal.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. október 2., szerda 12:59
Ehhez is intelligencia kell persze, hogy megértsd amit mondtam. Na meg az is nagyon magas szintűre vall, hogy ezen a szón rugózol reggeltől.De oké, akkor ebben igazad van. Tehát az eredeti Bale témához visszatérve ebből az következik, hogy Bale nem fog beválni, mert nem állat.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. október 2., szerda 12:58
Szerintem Marcelo nem fog kezdeni ennyi kihagyás után, nehogy rásérüljön megint.Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; Illarramendi, Modric, Isco, Di María, Cristiano Ronaldo; Benzema.
szerintem azt, amit mostanában benzema, ő is lehozza.benzema meg pihenjen, morata meg botladozik majd egy jót.
pepével van csak gondaz a pepe-varane középen![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 2., szerda 12:55
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem