mert a spanyolt lerakják a padra pár meccsre, ha gyenge
de a walesit nem lehet
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. január 27., vasárnap 17:42
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. január 27., vasárnap 17:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 27., vasárnap 17:09
The club and Solari 100% believe that when Bale is fit, he will be a starter. They are certain that the player is the right one to lead the team to trophies this season. Bale has February on mind with the Copa del Rey semifinal and the fixture against Ajax. [marca]Yazid írta:Ha bale egészséges akkor garanciába ma bale-benz-lucas
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. január 27., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 27., vasárnap 11:39
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. január 27., vasárnap 11:18
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 27., vasárnap 11:13
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. január 27., vasárnap 10:41
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. január 25., péntek 15:24
Azert az kemeny, hogy a vegosszeg akar 75 millio is lehet.SzB írta:Ez azért talán már több mint "talán":
https://www.marca.com/en/football/real- ... b457c.html
- és ő szélsőhátvéd is.
HozzászólásSzerző: SzB » 2019. január 25., péntek 15:15
HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2019. január 25., péntek 11:55
Bocsánat, igazad van Süti! Én vettem annakSüti írta:Militao hol hivatalos?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. január 25., péntek 11:53
És 3-4 évig Viniék mit csinálnak? Szotyiznak a padon semmit sem fejlődve? Látjuk rajta, hogy meccsről meccsre fejlődik, ami előtte nem volt, míg padon ült. Vagy ott van Mbappe: addig ember számba se vették nagyon, míg le nem sérült a fél Monaco és nem volt kit betenni. Sima ifista volt a kispadon. Aztán kényszerből elkezdték játszatni és láss csodát. Teher alatt nőtt a pálma. Vagy elmennek ide-oda (kölcsönbe kis csapathoz nem fognak, bakker, hát 50-50 millát fizettünk értük), és utána meg remegve álmodozunk majd róluk, meg vesszük vissza nagy pénzért?Remy írta:Pont ez az. 3-4 év van Hazardban. Addig Viniék 21-22 évesek lesznek, az még mindig lutri korosztaly.
Bőven ráérnek. Kell a rutin és a tapasztalat előre, mert anélkül azért nehéz komolyabb eredményeket elerni.
A masik oldal meg, hogy nem tehetsz fel mindent arra, h majd a két brazil bevalik, és tényezők lesznek hosszútávon. Mi van, ha nem? Ha lecsuszunk Hazardrol, nehéz lesz elhozni majd mast ertelmes összegért.
Azért Asensio más tészta. Tipikus spanyol. Mindenki kiröhögött, mikor megemlítettem, hogy nem gyors, erre láttuk, hogyan tud kapura menni kiugratás utánKerlon írta: Az van, ami idén. Lásd Asensio.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. január 25., péntek 11:49
HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2019. január 25., péntek 11:46
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. január 25., péntek 11:36
Mikor tegnap LV átment párszor a baloldalra, vártam hogy majd Vini fog jobbszélsőt játszani... kíváncsi vagyok én is rá a másik oldalon.sebydani írta:Nem lenne érdemes jobboson is kipróbálni Viniciust, hogy érzi ott magát? Ha jönne Hazard övé lesz a bal úgyis, Vini meg - még - nem annyira veszélyes a kapura, inkább összjátékban, tempóban van ott.
HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2019. január 25., péntek 11:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 25., péntek 10:34
Az van, ami idén. Lásd Asensio.Remy írta:Pont ez az. 3-4 év van Hazardban. Addig Viniék 21-22 évesek lesznek, az még mindig lutri korosztaly.
Bőven ráérnek. Kell a rutin és a tapasztalat előre, mert anélkül azért nehéz komolyabb eredményeket elerni.
A masik oldal meg, hogy nem tehetsz fel mindent arra, h majd a két brazil bevalik, és tényezők lesznek hosszútávon. Mi van, ha nem? Ha lecsuszunk Hazardrol, nehéz lesz elhozni majd mast ertelmes összegért.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. január 25., péntek 10:33
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. január 25., péntek 10:15
Nem tudom. Nekem nem lenne ilyen egyértelmű. Alap feltevés volt, hogy Vini szintet lép. Dobjunk el megint 2 tehetséget (akikre amúgy 100 milliót költöttünk), akik közül az egyik bizonyított és megállta a helyét a kezdőben folyamatos fejlődés mellett? Jobb oldal, csatár kérdés? Gyökkettő Asensiókkal hagyjatokRealista24 írta:Szerintem van, az egyik legfőbb indokom az, hogy egy olyan játékosról beszélünk, akinek a vágya a Real Madrid, aki jó, és aki címeket akar nyerni. Növeli a versenyszellemet.kiserik írta:Költői kérdés, okfejtés:
Ha Vini az elkövetkező fél évben folyamatosan tudna fejlődni és esetleg szintet lépni, mellé nyáron jön Rodrygo, akit néhányan jobbnak tartanak, nem merülhet fel a kérdés, hogy van e szüksége a csapatnak egy újabb balszélsőre? Mire is van inkább szüksége a keretnek? Jobb oldal? Csatár? Biztos, hogy egy 29 éves balszélső legyen a nyári sztárigazolás?Érdekes fél év elé nézünk...
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. január 25., péntek 10:05
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem