Mondjuk a PSG, City, Barca által diktált átigazolási összegek mellett, a legszebb a fizu amit egy-egy ilyen tejföles szájú suhanc kap, és ebbe még a MU is partner...
És ebbe a licitháborúba sajnos Pereznek is lassan be kell állnia.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. január 26., szombat 18:58
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. január 26., szombat 18:44
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. január 26., szombat 18:38
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. január 26., szombat 9:47
Te figyelj mar, komolyan kerdezem, minden rossz szandek nelkul, hany MU meccset lattal csak az elmult fel evben? Mert ha lattal is parat, hogy lehet ilyet irni? A velemeny a tied, azt gondolsz, amit akarsz, de azert azt irni, hogy nem igaz, arra a felvetesre, hogy most sokkal jobban jatszik, mint Mourinho ideje alatt, enyhen szolva is blodseg. Szintekkel jobban futballozik, nem csak a csapat, hanem o is.wxyz írta:Ez nem igaz. Nyilván a jobban működő csapat dob a játékán, de ő Mourinho alatt is jól játszott. Akkor látszott igazán, amikor hiányzott a pályáról.sebydani írta: Pogba különben teljesen másik játékos lett, amióta elküldték a speciálist, ugyanaz a baszó középpályás akit anno mi is nagyon akartunk elhozni a Juveból.
Divat volt köpködni az ára, a Juventusos hypeja és a haja miatt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 26., szombat 8:57
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 26., szombat 6:59
Ez nem igaz. Nyilván a jobban működő csapat dob a játékán, de ő Mourinho alatt is jól játszott. Akkor látszott igazán, amikor hiányzott a pályáról.sebydani írta: Pogba különben teljesen másik játékos lett, amióta elküldték a speciálist, ugyanaz a baszó középpályás akit anno mi is nagyon akartunk elhozni a Juveból.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 26., szombat 0:53
HozzászólásSzerző: Petr » 2019. január 26., szombat 0:16
Viccelsz? Hát ő készítette elő a terepet a sikereknek.dzsi91 írta:Azért josé megfordulna a sírjában ha a United is rögtön megnyerné a bl-t a távozása után
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. január 26., szombat 0:09
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. január 25., péntek 23:18
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. január 25., péntek 22:50
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. január 25., péntek 22:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 25., péntek 21:50
Azért remélem nem gond ha én ezekre emlékszem mint maradandó pillanat.Pipita írta:A száz+ gólon kívül*Realista24 írta:Ő is egy olyan játékos volt aki azt hitte hogy a klub rendeli alá magát és nem fordítva kell.
A golon kívül az eligazolasa és a kapufaja emlékezetes.Mondjuk én az eligazolásra nem emlékszem, a kapufázás meg már 10 éve is nevetséges volt szerintem.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2019. január 25., péntek 21:25
A száz+ gólon kívül*Realista24 írta:Ő is egy olyan játékos volt aki azt hitte hogy a klub rendeli alá magát és nem fordítva kell.
A golon kívül az eligazolasa és a kapufaja emlékezetes.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 25., péntek 20:39
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. január 25., péntek 18:37
azt hittem Moratáról van szóKerlon írta:Ez az egyik pillanat, amiért én sokakkal ellentétben nem tudok rá haragudni. Vannak hibái, elszállt, de amikor idejött és ahogy fejlődött azt jó volt látni.
Plusz mégis csak adtunk Európának vele egy kiemelkedő csatárt (nem klasszis meg stb).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 25., péntek 17:11
HahaSüti írta:Pipita írta:
![]()
![]()
![]()
nézz utána kik viselték
Rossz topik, ránk gondolt mikor írta.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 25., péntek 17:07
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. január 24., csütörtök 11:35
Pipita írta:
![]()
![]()
![]()
nézz utána kik viselték
HozzászólásSzerző: Pipita » 2019. január 24., csütörtök 9:12
Realista24 írta:A kilences mez meg lett alazva.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem