De azért kösz,hogy aggódsz értem. Rendes tőled.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 2., szerda 19:56
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. október 2., szerda 19:55
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 2., szerda 19:22
Miért nem tudod már felfogni és elfogadni hogy a világ legnagyobb és legsikeresebb csapatának van a legtöbb ellendrukkere tehát a Madridot utálja a legtöbb újságíró és újság olvasó. Ezért van sokkal nagyobb hangja egy negatív esetnek. Sok az irigy ellendrukker mit nem értesz ezen?R.M.C.F írta:Oké, de ezeket azért tolom be ide,hogy mindenki lássa,miről szól ez a móka.....mennyire másképpen ítélnek meg minket,mint másokat.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. október 2., szerda 17:28
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 2., szerda 16:32
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. október 2., szerda 16:25
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 2., szerda 16:22
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 2., szerda 16:18
hát abból kiindulva, hogy "a média mindig hülyeségeket hord össze", tényleg csoda, hogy nem olvastál, mivel nagyjából az összes meccsén az egyik legjobb volt.Arról sem olvastam semmit, hogy az 54(?) milliós Neymar eddig kb. semmit nem mutatott a Barcelonában
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. október 2., szerda 16:09
Ennyi.A hosszabbítás perceiben azonban Van der Hoornt látta szabálytalannak Eriksson játékvezető, büntetőhöz jutott a Milan, a tizenegyest – az azt kiharcoló – Mario Balotelli értékesítette (nem úgy mint legutóbb a Napoli ellen). A Milan ezzel pontot mentett a 90. percig elég unalmas találkozón.
Semmi említés, ezzel szemben a mi meccsünkön:However, Balotelli was brought down inside the penalty area in stoppage time by Mike van der Hoorn and the striker made no mistake from the spot, sending Cillessen the wrong way, to seal a point.
However, the referee made a controversial call to penalise Carlos Sanchez for a tug on Pepe in the penalty area, and Ronaldo fired home from 12 yards to secure the three points in dramatic fashion.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 2., szerda 16:04
talán ha néztél volna Barca meccseket nem írnál ilyet... játékban szerintem nagyszerű, sajnos gyorsabban alkalmazkodott, mint gondoltam, tetszetős a játéka, csak sajnos kezdenek rajta is előjönni a patkányság jelei. pl. tegnapi kiállításnál amit leművelt, fúj.Arról sem olvastam semmit, hogy az 54(?) milliós Neymar eddig kb. semmit nem mutatott a Barcelonában
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. október 2., szerda 15:58
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 2., szerda 14:07
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 2., szerda 13:57
mert hát ugye amikor nem megy a barcának, akkor megy majd úgy, h 2 emberrel többen legyenek (bíró + piros az ellenfélnek)STATISZTIKÁJA 1.: Barcelona
A Barcelona ellenfelei már a 23. piros lapot kapták a BL-ben, ennél többet egyetlen másik együttes meccsein sem mutattak fel. Legutóbb a Juventus tudta úgy legyőzni a katalánokat, hogy kiállítottak belőle játékost.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. október 2., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 2., szerda 12:21
Annyit tudok, hogy az MLSZ kézbe vette az ügyet...R.M.C.F írta:Tudtok bármiről is? Nyilatkoztatták Mert a gól szabálytalan volt,azzal nyertek......csak kérdezem. Valaki?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 2., szerda 12:19
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. október 2., szerda 12:14
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 2., szerda 12:08
Egyebet nem tudok elmondani, kérem kap
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 2., szerda 11:58
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 2., szerda 11:34
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem