HozzászólásSzerző: Remy » 2019. január 29., kedd 12:05
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. január 29., kedd 11:59
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. január 29., kedd 11:09
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. január 27., vasárnap 0:38
Kit érdekel.Realista24 írta:AS: Despite becoming a free agent in 2020, Real Madrid have decided to drop interest in Eriksen. They had hoped to secure his services for a fee ranging from €56-84m but fear any asking price from Tottenham would be grossly inflated after Barca paid €86m for De Jong.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. január 26., szombat 16:44
Realista24 írta:AS: Despite becoming a free agent in 2020, Real Madrid have decided to drop interest in Eriksen. They had hoped to secure his services for a fee ranging from €56-84m but fear any asking price from Tottenham would be grossly inflated after Barca paid €86m for De Jong.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 26., szombat 16:33
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. január 24., csütörtök 21:55
Lassan bernabeu kupa.kodo írta:A BL, vajon mi?Yazid írta:Mi van gyerekek? Meccsnap! Kb a spa kupa az egyetlen esélyünk idén
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 24., csütörtök 20:24
A BL, vajon mi?Yazid írta:Mi van gyerekek? Meccsnap! Kb a spa kupa az egyetlen esélyünk idén
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. január 24., csütörtök 20:10
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 24., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. január 24., csütörtök 10:15
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. január 23., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: Impostor » 2019. január 23., szerda 21:27
Köszönöm, valaki megértette mit akarok kihozni belőle...tudom hogy félmegoldás, vagyis sejtem...de télen nem lesz épkézláb csatár hozva, így fél évre próbálnám ki...Kercsó írta:wZoLee7 írta:nem rossz kombinatív játékban? Borzasztóan lassú, és ahogy mindent a bal lábával akar csinálni...a csatár poszton, a 16-oson belül védőkkel körülötte nem fér bele, hogy úgy próbáljon fordulni, hogy a balossal rúgjon bele. Elegem van a fél megoldásokból, pontosan azok juttattak oda ahol vagyunk jelenleg.
Mondjuk Cristonál mindenki jobb lenne
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. január 23., szerda 21:06
wZoLee7 írta:nem rossz kombinatív játékban? Borzasztóan lassú, és ahogy mindent a bal lábával akar csinálni...a csatár poszton, a 16-oson belül védőkkel körülötte nem fér bele, hogy úgy próbáljon fordulni, hogy a balossal rúgjon bele. Elegem van a fél megoldásokból, pontosan azok juttattak oda ahol vagyunk jelenleg.Impostor írta:Kövezzenek meg érte, de én az elnök helyében visszahoznám Jamest még januárban...nem tudom van-e záradék a szerződésében, de a bajorokkal biztos meg lehetne egyezni valahogy(kölcsönszerződés felbontása stb.)
Mielőtt lehurrognátok, nem vagyok nagy James fan, de a mostani ínséges időszakban én bepróbálnám akár csatárposzton is. Ha jól emlékszem a válogatottban is játszott csatárt és hamis 9-est is...
Kombinatív játékban nem rossz, és r*hadt jó bal lába van, ha kell, tudna távolabbról is puffogtatni lehet több beakadna mint Benzema ziccereiből..(bocsi Benz. fan-ok)
Továbbá, lehet most hajtaná a vágy, hogy megmutassa méltatlanul tették kispadra és zavarták el kölcsönbe...
Persze ha nem működne, nyáron még mindig el lehetne csereberélni vagy passzolni, sokat nem vesztenénk vele...
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. január 23., szerda 20:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 23., szerda 20:46
Ja, mert ha belerúgnak és motiválatlan lesz, akkor többre mennek vele.kodo írta:Kerlon írta: Most beleálltak Hazardba és én már azon se lepődnék meg, ha 1 hét alatt még lezsíroznák.
Ki van zárva. Nélküle az El-hely is karcos lenne nekik jelenleg.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 23., szerda 20:37
Kerlon írta: Most beleálltak Hazardba és én már azon se lepődnék meg, ha 1 hét alatt még lezsíroznák.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. január 23., szerda 20:35
nem rossz kombinatív játékban? Borzasztóan lassú, és ahogy mindent a bal lábával akar csinálni...a csatár poszton, a 16-oson belül védőkkel körülötte nem fér bele, hogy úgy próbáljon fordulni, hogy a balossal rúgjon bele. Elegem van a fél megoldásokból, pontosan azok juttattak oda ahol vagyunk jelenleg.Impostor írta:Kövezzenek meg érte, de én az elnök helyében visszahoznám Jamest még januárban...nem tudom van-e záradék a szerződésében, de a bajorokkal biztos meg lehetne egyezni valahogy(kölcsönszerződés felbontása stb.)
Mielőtt lehurrognátok, nem vagyok nagy James fan, de a mostani ínséges időszakban én bepróbálnám akár csatárposzton is. Ha jól emlékszem a válogatottban is játszott csatárt és hamis 9-est is...
Kombinatív játékban nem rossz, és r*hadt jó bal lába van, ha kell, tudna távolabbról is puffogtatni lehet több beakadna mint Benzema ziccereiből..(bocsi Benz. fan-ok)
Továbbá, lehet most hajtaná a vágy, hogy megmutassa méltatlanul tették kispadra és zavarták el kölcsönbe...
Persze ha nem működne, nyáron még mindig el lehetne csereberélni vagy passzolni, sokat nem vesztenénk vele...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 23., szerda 20:21
Most beleálltak Hazardba és én már azon se lepődnék meg, ha 1 hét alatt még lezsíroznák.Remy írta:Ezek a Hazardos hírek... most már ott tartunk, hogy mindenkinek egyszerűbb lenne már, ha itt lenne.És még várhatunk fél évet....
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. január 23., szerda 19:36
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem