kiserik írta:hehe írta:egy kérdés: miből gondoljátok, hogy benzema nem hajt és nem tesz meg mindent egy meccsen?
nem trollkodás, tényleg érdekel. beleláttok a fejébe? ismeritek ancelotti elképzeléseit?
és azt bocs de nem fogadom el válasznak, hogy mert az újságíró bebizonyította, meg mert pepe pofázik. pont ő ne.
Ebben van sok igazság. Nagyon sokszor végez kulimunkát CR helyett, rohan vissza a 9-es posztról bal szélre védekezni. Azért az is kivesz az emberből, így mikor már nem a védekezésben, hanem a támadásban figyeli az ember, akkor úgy tűnik, hogy csak lézeng a pályán. Érdemes egy meccsen megfigyelni, hogy mit csinál, mikor az ellenfél támad és CR ugrabugrálmegpuffogmertelbasztamegint...
A védekezésből annyira kiveszi a részét, amennyire egy csatárnak ki kell vennie, sőt ezt még túl is teljesíti. De összességében én nem látom azt, hogy Benzema hatással lenne a játékunkra. Ha megy a csapatnak, akkor ő is benne szokott lenni a bugikban, jól passzol, van egy-két szép csel, jönnek a gólok is. De ha a csapatnak nem megy, akkor neki sem. Özilre is ezért panaszkodtak itt sokan, de ez is érvényes Karimra is. Mivel ő nem az a tipikus befejező, hanem inkább előkészítő csatár, éppen ezért én több labdáért való visszalépést várnék el tőle, több szervezőmunkát, több összjátékban való részvételt. Az ő szerepe kritikus lesz a vadló és a robot kiszolgálásában. De sajnos én úgy érzem, hogy Roncihoz hasonlóan ő is kezd egyre kevesebbet vállalni játékban. Első évében, amikor játszott, a góllövés az nem nagyon ment neki, de legalább a mezőnyben érezni lehetett a jelenlétét. Az évek során ez a jelenléte egyre inkább kezd eltűnni. Ha átalakul poacherré, akkor nekem ezzel nincs gondom, csak akkor legyen gyilkos a kapu előtt, és akkor nyilván el kell gondolkodni, hogy a CR-Benzema-Bale csataártrió középen egy poacherrel életképes-e?
összességében nem volt rossz, nem lógott ki se negatív, se pozitív irányban
Ezt adom. És pont ez a lényege annak, amit leírtam. Ez a leírás általában Karimról elmondtható. Én viszont többször várnám el azt, hogy kiemelkedjen a csapatból. Főleg akkor, amikor CR vagy DM, vagy bárki más középszar.