marcelot én se erőltetném húzódásos sérülés után, ilyen biszembaszom csapat ellen (aztán kikapunk jól

benzema meg pihenjen, morata meg botladozik majd egy jót.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 2., szerda 12:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 2., szerda 12:46
Szerintem ez leszna, ez tetszik. nincs khedira, van morata, modric.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. október 2., szerda 12:45
na, ez tetszik. nincs khedira, van morata, modric.Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Varane, Coentrao; Illarramendi, Modric, Isco, Di María, Cristiano Ronaldo; Morata.
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. október 2., szerda 11:53
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 2., szerda 11:23
ha egy hosszú combú, vékony, karcsú, nagy mellű, jó seggű, gyönyörű arcú, romlott erkölcsű nő lennél, akkor talán folytathatnánk a csevejt. de amúgy nem.pavel írta:Hehe, egyet értek, de miért a balt? És miért nyalja meg?![]()
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. október 2., szerda 10:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 2., szerda 9:55
Az a baj hogy szerintem nem elég erős...és erre sajnos rámehet a madridi karrierje..itt van benzema esete, remélem kellőképp erős fejben a gyerek,
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 2., szerda 9:43
tudod, hogy ezeket nem érdekli, hogy real szint-e vagy sem. nekik annyi számít, hogy spanyol, ráadásul madrid nevelés.morientes írta:Én mindig mondtam,és tartom most is,hogy nem Real Madrid szint...kiegészítőnek esetleg,de Benzema helyett a kezdőbe követelni egy viszonylag jó negyedóra után,marhaság...ha morata nem spanyol meg saját nevelés lenne, nem nyomatná a média ezt a szánalmas szarját, amit persze a világ és itt a fórumozók nagy része is úgy nyal be, mint narkósribanc szombat este a bélyeget
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. október 2., szerda 9:10
Realista24 írta:Jó, válaszolok máshogy.CR 24 évésen a MUban már állat volt? Nem
2007-2008, 49 meccs, 42 gól, a BL döntőben gólt lőtt, igaz a büntetőt kihagyta, de BL győzelemre vezette csapatát, a 11 meccsen szerzett 8 góljával. Valamint a bajnokságban 34 meccsen 31 gólt rúgott, és láss csodát, bajnok lett a MU.
Most akkor hátán vitte a csapatot valamilyen szinten vagy nem?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 2., szerda 9:05
Az a baj ezzel a realmadrid szinttel, hogy egyrészt nehéz lenne megadni a paramétereit, másrészt egyénileg semmit sem ér, ha a csapat nem hozza a "realmadrid szintet."morientes írta:Én mindig mondtam,és tartom most is,hogy nem Real Madrid szint...kiegészítőnek esetleg,de Benzema helyett a kezdőbe követelni egy viszonylag jó negyedóra után,marhaság...ha morata nem spanyol meg saját nevelés lenne, nem nyomatná a média ezt a szánalmas szarját, amit persze a világ és itt a fórumozók nagy része is úgy nyal be, mint narkósribanc szombat este a bélyeget
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 2., szerda 8:49
Jó, válaszolok máshogy.CR 24 évésen a MUban már állat volt? Nem
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. október 2., szerda 8:35
De mivel mint írtam csak pufogtatott az állat jelzővel konkrétum nélkül, és én nem arra gondoltam, hogy mennyire jó játékos volt, hanem, hogy egyedül vitte a hátán a csapatát a góljaival. Azt az MUt nem egyedül vitte CR, a RM-t igen, ott állat volt. Fogalmazás kérdése. Intelligencia.Realista24 írta:CR 22 évesen Aranylabda második helyezett volt, 23 évesen Aranylabdás volt, 29 évesen ismét ezüstérmes. Ezt nagyon mellélőttedCR 24 évésen a MUban már állat volt? Nem. És Zidane? Bale is lehet még, ne hogy már te most meg tudd mondani, hogy mekkora játékos lesz. Mondjuk ez az állazotás elég semmit mondó, csak sejteni tudom mire gondolhatsz...![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 2., szerda 8:30
Én mindig mondtam,és tartom most is,hogy nem Real Madrid szint...kiegészítőnek esetleg,de Benzema helyett a kezdőbe követelni egy viszonylag jó negyedóra után,marhaság...ha morata nem spanyol meg saját nevelés lenne, nem nyomatná a média ezt a szánalmas szarját, amit persze a világ és itt a fórumozók nagy része is úgy nyal be, mint narkósribanc szombat este a bélyeget
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 2., szerda 8:29
CR 22 évesen Aranylabda második helyezett volt, 23 évesen Aranylabdás volt, 29 évesen ismét ezüstérmes. Ezt nagyon mellélőttedCR 24 évésen a MUban már állat volt? Nem. És Zidane? Bale is lehet még, ne hogy már te most meg tudd mondani, hogy mekkora játékos lesz. Mondjuk ez az állazotás elég semmit mondó, csak sejteni tudom mire gondolhatsz...
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. október 2., szerda 8:25
CR 24 évésen a MUban már állat volt? Nem. És Zidane? Bale is lehet még, ne hogy már te most meg tudd mondani, hogy mekkora játékos lesz. Mondjuk ez az állazotás elég semmit mondó, csak sejteni tudom mire gondolhatsz...Csabi írta:Bale már csak azért sem fogja visszahozni az árát mert ő se nem Zidane, se nem C. Ronaldo. És most itt a focitudására gondolok. Cé se hozna annyi pénzt a csapatnak, ha nem lenne egy állat.
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. október 2., szerda 8:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 2., szerda 7:49
A Levantétól mindig félek, náluk kevesebb harapós, rugdalózós, aljasabb csapat van...kumma nehéz lesz.Őket is illene azért ütni idegenben,
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. október 2., szerda 7:46
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 2., szerda 7:36
HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. október 2., szerda 0:39
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem