HozzászólásSzerző: istimester » 2019. január 22., kedd 14:29
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. január 22., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. január 22., kedd 9:20
De Jongról meg állítólag lemondott a City, mert a PSG kétszer akkora fizut ajánlott be,és állítólag még a Barca is képben van.RealAsensio írta:Ezzel az igazolassal eldontottuk, hogy de Ligt nem lesz a Real jatekosa
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2019. január 21., hétfő 20:19
Chelsea star Eden Hazard has once again opened all doors to a move to Real Madrid in an interview with France Football.
"I have always said that I wanted to explore something different after England. But there are also things that might make me stay," says the Belgian.
He went on to say: "After the World Cup, I wanted to leave, but in the end I stayed at Chelsea and I'm playing one of my best seasons so far. So I don't think that I need a different challenge".
And when asked if a move to Real Madrid would please him, the playmaker replied: "You know it very well. You're asking the question, but you know what the answer will be. So, you don't have to ask it".
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 21., hétfő 15:15
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. január 21., hétfő 15:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 21., hétfő 14:35
Mert Raiola az ügynöke.flori írta:Az a furcsa, hogy még egy kósza cikk sem jelent meg vele kapcsolatban. Kicsit biztosan túl van fújva, de amennyit én láttam belőle teljesen meggyőzött. Sajnálom, ha nem itt köt ki, de biztos jó oka van, hogy Militaot választotta a vezetőség.Ezzel az igazolassal eldontottuk, hogy de Ligt nem lesz a Real jatekosa.
Így jövőre négy brazil lenne a keretben. Érdekes.
HozzászólásSzerző: flori » 2019. január 21., hétfő 13:52
Az a furcsa, hogy még egy kósza cikk sem jelent meg vele kapcsolatban. Kicsit biztosan túl van fújva, de amennyit én láttam belőle teljesen meggyőzött. Sajnálom, ha nem itt köt ki, de biztos jó oka van, hogy Militaot választotta a vezetőség.Ezzel az igazolassal eldontottuk, hogy de Ligt nem lesz a Real jatekosa.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. január 21., hétfő 13:51
Aztán majd bejelentik, hogy a Barca leigazolta 32 milláértCsabi írta:szerintem amúgy nem. ilyen 70+ misi lenne. ha megnézed, hogy egy van dijk idősebben váltott csapatot nagyobb összegért, szerintem az 50 nem lenne elég.50 millioert szerintem a hollandot is megszerezhettuk volna.
btw a felvázolt négyes nagyon adós. jobb szélen jók vagyunk. bal szélen regit megtartjuk, és oda kell még valaki. nemhinné, hogy marcelo elfogadná a csere szerepét.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. január 21., hétfő 13:46
szerintem amúgy nem. ilyen 70+ misi lenne. ha megnézed, hogy egy van dijk idősebben váltott csapatot nagyobb összegért, szerintem az 50 nem lenne elég.50 millioert szerintem a hollandot is megszerezhettuk volna.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. január 21., hétfő 12:34
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 21., hétfő 12:24
Vele mondjuk az volt a fo probléma, hogy rettentő gyenge volt ide.lordgabi írta:Hasonló miatt merült fel probléma anno Lucas Silvával, ha jól emlékszem, ment is kölcsönbe folyamatosan, ha jól tudom, még mindig a mi játékosunk, teli igazolás volt...
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. január 21., hétfő 11:21
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. január 20., vasárnap 22:23
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. január 20., vasárnap 22:10
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. január 20., vasárnap 22:04
HozzászólásSzerző: flori » 2019. január 20., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 20., vasárnap 21:52
Általános szokás a nevelőkluboknál, hogy az ígéreteknek adják a karszalagot, árfelverésre és érdeklődés generálásra használják. Persze, hogy nem véletlen.Tottinho írta:
Amit leírtam alább, a legjobb helyettest kéne keresni. Már az sokat elmond, hogy 19! évesen a holland csk az Ajaxban, nem véletlenül, azaz olyan a karizmája amilyen helyettest keresünk.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 20., vasárnap 21:29
BBeno írta:
ami tény hogy van eddig fél éve európában. 4 millióért kukázta a porto de fél évvel később perez már 50-et adna. merül fel a kérdés hogy a scoutok mire vannak és mit csinálnak, theo óta látjuk hogy kb semmit de azért elég beszédes a munkájuk.[/color]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 20., vasárnap 21:28
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem