Végre!!!

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. október 17., csütörtök 15:50
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 7., hétfő 8:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 6., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 6., vasárnap 22:23
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 6., vasárnap 22:21
sőőt egyenesen fantasztikus!GT37 írta:Diego Costa csékáként 66 pont.Jó ez a forduló.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 6., vasárnap 13:54
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 6., vasárnap 0:13
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 5., szombat 14:05
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 4., péntek 16:26
Az a PL, most a BL-ről beszéltem.NathanBarley írta:Hehe, pár posttal lejjebb azt írtad, hogy folyamatos pech széria, katasztrófa, feladod, stb..., és 4-ik vagy??? LOL![]()
Nekem a múltkori forduló volt PL-ben az első, amikor átléptem a "mágikus" 40 pontot. Török fel mint a gejzír, mondjuk rám is fér:Đ
HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. október 4., péntek 16:20
Hehe, pár posttal lejjebb azt írtad, hogy folyamatos pech széria, katasztrófa, feladod, stb..., és 4-ik vagy??? LOLGT37 írta:Visszaestem az ötödik helyre, de így is csak öt ponttal vagyok lemaradva az elsőtől.![]()
Most viszont ellőttem a wildcardot, alakítottam kicsit a csapaton (annak ellenére, hogy nyertes csapaton nem szabad változtatni elvileg), kicsit kiegyenlítettebb lett a team, már nem az van, hogy 3,5-be kerülő megyekettes emberek ülnek a padon, hanem lehet szépen variálni, cserélgetni őket, jó lesz ez.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 3., csütörtök 12:14
HozzászólásSzerző: francois » 2013. október 2., szerda 11:20
szia!Tádám írta:francois írta:nem tudja valaki véletlenül h a BL fantasyban "appearance" jelzővel mire adnak 1 pontot? a rulesban semmi ilyet nem látok leírva, viszont most a második fordulóban 2 játékosom (kapus+védő) is kapott ilyet
Hát az alap, ha pályára lép, ez a "díja".
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. október 2., szerda 0:18
Csak annak a pontjait számolja, aki a két meccsnap végéig ott van a csapatban, tehát nem a padon, ahogy fentebb is leírtam, nekem pl ezért: "Courtois 4-et hozott, de lecseréltem, Mangala - Callejón 2-2-t, de őket is lecseréltem, meg Lucho 3-at, de ő is ment a padra.. ezeket a pontokat így nem kapom meg.Anis írta:Ha a holnapi nap miatt ki akarok szedni a mai napon játszó játékosokat akkor miért akar levonni tőlem a kezdőből kitett játékosok ma megszerzett pontjait? (amikor elvileg ezt lehet csinálni)
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 2., szerda 0:12
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. október 1., kedd 23:51
francois írta:nem tudja valaki véletlenül h a BL fantasyban "appearance" jelzővel mire adnak 1 pontot? a rulesban semmi ilyet nem látok leírva, viszont most a második fordulóban 2 játékosom (kapus+védő) is kapott ilyet
HozzászólásSzerző: francois » 2013. október 1., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 1., kedd 19:30
Én most is alakítottam rajta egy kicsit, előző heti free-t elhasználtam Giroudra, majd a mostanival betettem Lukakut is, így összeállt a brutális Benteke-Giroud-Lukaku trió előre! Egy laza 50 gólt tuti lőni fognak 3an. Mögöttük pedig van egy Yaya Touré, Ramsey, Ben Arfa trió + a fiatal Barkley az Evertonból, a védelem is jól összeállt szerintem plusz a kapuba Mignolet.GT37 írta:PL: katasztrófa, folyamatos pechszéria pár hete, már fel is adtam.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 1., kedd 18:34
GT37 írta: Miért dobtad ki a szemetesládába a Mikulást?![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 1., kedd 18:03
Mekkorát röhögnék, ha őt is kiállítanák.Remy írta:van egy VV a kapuban
Miért dobtad ki a szemetesládába a Mikulást?Remy írta:Weindenfeller ment a kukába a piros apja után
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 1., kedd 15:46
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem