Nem tudom. Nekem nem lenne ilyen egyértelmű. Alap feltevés volt, hogy Vini szintet lép. Dobjunk el megint 2 tehetséget (akikre amúgy 100 milliót költöttünk), akik közül az egyik bizonyított és megállta a helyét a kezdőben folyamatos fejlődés mellett? Jobb oldal, csatár kérdés? Gyökkettő Asensiókkal hagyjatokRealista24 írta:Szerintem van, az egyik legfőbb indokom az, hogy egy olyan játékosról beszélünk, akinek a vágya a Real Madrid, aki jó, és aki címeket akar nyerni. Növeli a versenyszellemet.kiserik írta:Költői kérdés, okfejtés:
Ha Vini az elkövetkező fél évben folyamatosan tudna fejlődni és esetleg szintet lépni, mellé nyáron jön Rodrygo, akit néhányan jobbnak tartanak, nem merülhet fel a kérdés, hogy van e szüksége a csapatnak egy újabb balszélsőre? Mire is van inkább szüksége a keretnek? Jobb oldal? Csatár? Biztos, hogy egy 29 éves balszélső legyen a nyári sztárigazolás?Érdekes fél év elé nézünk...
Hazard balszélső. Ha jön, akkor kb 3 évig végigjátssza az évet, valószínűleg folyamatosan romló tempóval ( + sztárgázsi + magas átigazolási összeg).