HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 2., szerda 8:15
Amikor kiderült hogy Ancelotti lesz az edző,akkor kis kivétellel mindenki bizakodó volt.Ahogyan az új igazolások terén is is.A legtöbben azt írták,hogy a Mou éra után lesz egy új koncepcio,fiatal játékosokkal,akik meghatározzák majd a következő évek Real Madridját...
Mindenki azt mondta,hogy nem várnak egetrengető sikereket,idén biztos nem,de ha jövőre összeáll a csapat,akkor végigverhetjük europat...
Aztán,Balet szerette volna mindenki,itt is van,erre játszik néhány percet,aztán azt olvasom hogy az év bukása...holott én eléggé ellene voltam,nem a tudása,hanem a játékstílusa miatt,mert akkor azt mondtam,nem biztos hogy passzol majd a csapathoz...de ilyet most még dőreség lenne kijelenteni...
Aztán jött az előszezon,Isco robbantott,öröm volt nézni,Casemiro pozitiv meglepetés...jött a bajnokság,jól kezdtük,Illarramendi is úgylátszik beáll a sorba,Benzema megtalálta a góllövő cipőt,stb....aztán egy X,jöttek a negatív visszhangok,majd az elche ellen egy nyögvenyelős győzelem,a visszhangok erősödnek,visszakövetelik Özilt,mintha elfelejtették volna a kritikán aluli hozzáállását......Az atma utánni fiaskó után meg katasztrófa hangulat..
Ugyan azoknál mondhatni,akik a szezon elején azt mondták,nem gond hogy ha nem nyerünk semmit,mert össze kell állnia a csapatnak....
Ezek az emberek már zavarnák Benzemat,aki nemtom mikor kezdett ilyen jó szezont utoljára,mégha az utóbbi meccseken gyenge is volt,hoznák harapós Lajost,vagy Falcaot...
Zavarnák Ancelottit,aki épp hogy elkezdre a tulajdonképpeni munkát,akire úgy egyébként csettintettek az előszezonban,temetik a bajnokságot,ami még azért nagyon hosszu,és még a galata elleni meccsre is fanyalognak,mondván az ellenfél "összezuhant",azért ez a különbség....hár valamitől össze kellett zuhanni,az meg a Real Madrid volt...
De tudom,ha zsinórba hozunk mittomén 3 jó meccset,akkor megint hangos lesz a fórum,hogy na azért ez az Ancelotti csak tud valamit...Ha nem,akkor meg edzőcsere hangulat,meg adjuk el Ronaldot...hát ilyen a szurker...
Amit én Ancelotti hibájának vélek felfedezni,Khedira mindenekfelett való játszatása-mert vele sem stabilabb a ko,mondhat bárki bármit-még az sem igaz hogy nincs alternativa mikor egy Casemiro ül a padon,valamint az,hogy Modric a padon kezdte a derbyt,valamint a cserékkel való sáfárkodása...
Hogy ez alaphiba e nála,vagy még így az elején próbálja keresni a megfelelő rendszert,arra térjünk vissza tavasszal...addig meg szurkoljunk a csapatnak,ne savazzuk őket.Persze nem azt mondom hogy logikus,kulturált kritikát ne fogalmazzunk meg,de a demagog közhelyeket mellőzzük...