p.csabi1 írta:Big joke.Vini: az utóbbi 2 meccsen az arcoskodás jeleit kezdtem felfedezni nála, szóval nem baj, ha picit lehütjük a kedélyeket
Nem muszáj szeretni a másikat de elismerni azért el kellene.
Nem azt mondtam, hogy nem szeretem, és azt sem, hogy nem ismerem el. Feldobta a játékunkat, és Benznek is jót tett a jelenléte.
Annyit mondtam, hogy túl sokat lett szerintem hiretelen nyomatva és ennek a hátulütöit látom. A múltkor a pofázás az ellennek, most ez a finom kis taposás.
Azt, hogy mennyire lesz jó focista azt meg nem az én tisztem eldönteni, de itt nem is arról volt szó. De ha már ilyen szépen belekezdtem leírom mit látok rajta szakmaila (szigorúan mint foteledzö

Tetszik a lendülete, az akarás és, hogy felvállalja az 1v1-eket, emellett valahogy nagyon érzik egymást Benzemával. Tetszik a kicsit szertelen mozgása, segít neki vártlant húzni.
Nem tetszik, hogy sokszor rossz döntést hoz, vagy 1-2 ütemmel tovább cipeli mint kellene. Emellett a lövései gyakran erötlenek (mármint fizikailag nincs bennük kakaó) és nincsenek is jól helyezve - elöbbi a passznál is elöfordul. Emellett gyakran elpattan töle a labda.
Nem tudom, hogy ezek közül melyik fejleszthetö, melyiket növi ki automatikusan, vagy esetleg kis erösítéssel, és melyik van a lámpaláz miatt.