Kicsit felelevenítettem az emlékeket, megnéztem a BL győzelmeinkről szóló filmeket (En el corazón...)
Így utólag sok mindenre választ kap az ember, mi miért történt, hogyan épült fel ez az egész sikertörténet. Nyáron elveszítettük a csapat motorját és szívét, e kettő nélkül félkarú óriás vagyunk csak. Ugyanakkor egyszer minden véget ér, és a hamuból új élet kezdődik. Így lesz ez a Real Madriddal is.
Summa summarum, nem az Ajax fog minket letaszítani a trónról. Az élet ennél rafináltabb. Abban sem vagyok biztos, hogy nem érünk oda a bl döntőbe, elvégre ki sem kell mozdulni Madridból, az ellenfél házhoz jöhet. Kicsit előre rohantam, de miért ne jöhetne össze újra? Egy ideális sorsolással, szerencsével, jó formaidőzítéssel, megfelelő villanásokkal a megfelelő játékosoktól, bármi megtörténhet. A csapat képes rá. Kroos is megmondta 2017-ben: ezzel a csapattal bármi lehetséges. Nincsenek határok.
Bízom a csapatban, teljesen mindegy mi történik, egy a lényeg: mi egy nagy család vagyunk, és a végsőkig kitartunk! Hala Madrid!