Azert az nem semmi hogy Lopival a szezon elejen egy tiki-taka szeru millio pasz es labdatarto taktikatol eljutottunk egy Mou sotet korazakara jellemzo bunker+kontra komboig

HozzászólásSzerző: Professore » 2019. január 14., hétfő 9:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 14., hétfő 9:11
Karimnak ez kell, hogy mellette legyen két gyors, kaput támadó játékos. Asensioékkal meg csak elpasszolgat.___Samy___ írta:Egyébként az, hogy a második félidőben összeomlott a támadójátékunk, az nagyrészt köszönhető annak is, hogy Karim már nem jött ki. Nagyot ment a francia, jól tette vette. Viniciussal egész jó párost alkottak.
Ez a Christo gyerek nem tudom honnan jött, de sztem két labdaerintese nem volt. Értem én, hogy utálja Iscót, de azért elég nagy luxus volt most ez, hogy nem dobta be.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. január 14., hétfő 8:59
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 14., hétfő 8:39
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. január 14., hétfő 8:23
Süti írta:Realista24 írta:Ez a Christo cserével durván megalázta Iscot. A gyerek azt sem tudta hogy hol van.
Én nem tudom, hogy erre mi szükség volt. Ha tudja, hogy a masszőrt előbb pályára küldi, akkor hagyja ki a keretből fegyelmezési célokkal, senki nem kérdőjelezné meg. De így megalázni? Gyanítom hogy jót tesz a csapatnak/kapcsolatuknak/öltözőnek.
Ott volt Ceballos is, aki később nyerő ember lett, de ott is jöhetett volna Isco, egyébként ezzel a Cristo gyerekkel nem posztra cserélt, hanem emberhátrányba kerültünk. És neki pontosan tudnia kellene mire képes a gyerek (a jelek szerint csere szintre sem elég), ráadásul nem egy parázs meccsen dobom be.Csatár helyett csatár, posztra cserélt, nem látok ebben megalázót. Semmi ertelme nem lett volna behozni támadónak egy lassú, más poszton játszó játékost.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 14., hétfő 8:16
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. január 14., hétfő 8:10
Realista24 írta:Ez a Christo cserével durván megalázta Iscot. A gyerek azt sem tudta hogy hol van.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. január 14., hétfő 7:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 14., hétfő 6:30
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2019. január 14., hétfő 1:00
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. január 13., vasárnap 23:24
HozzászólásSzerző: hala real » 2019. január 13., vasárnap 23:17
egyszer csak eszhez ternek.Kerlon írta:Hany ilyen szar meccs itan gondoltuk ezt mar iden.![]()
![]()
Roppant szanalmas volt ez, de legalabb nyertunk es egyre kozelebb a szezon vege.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 13., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 13., vasárnap 22:52
dehogy a 4. helynek örültek. eszükben sincs ilyenkor hanyadikok. itt a győzelem a fontos. ki-ki meccsen végre összejött nekünk a lépés a meccs végén és nem mi nyaljuk be végre. 2 meccse nem nyertünk a ligában. persze hogy örülnek.Úgy örült a kispad a 4. Helynek mintha meglett volna az újabb bl
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. január 13., vasárnap 22:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 13., vasárnap 22:52
Hany ilyen szar meccs itan gondoltuk ezt mar iden.hala real írta:ez a gyozelem remelem kicsit rendbe teszi a fejeket. a liganak mar annyi, de a kupa meg ott van, es a bl-ben is legalabb az ajaxon tul kell jutni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. január 13., vasárnap 22:51
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. január 13., vasárnap 22:50
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. január 13., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: hala real » 2019. január 13., vasárnap 22:45
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem