Az lenne?BBeno írta:
zz is miatta ment ez is nyílt titok.
Tudtommal nem akart belerohanni CR nélkül egy generációváltásba. Vagyis nekem ez tűnik a legvalószínübbnek.
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. január 13., vasárnap 20:25
Az lenne?BBeno írta:
zz is miatta ment ez is nyílt titok.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. január 13., vasárnap 20:21
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 13., vasárnap 20:12
ezt írtam pár hete hónapja. "mi" itt szépen válogatjuk az edzőket mintha mindnek ez lenne az álma hogy ide jöjjön. min. hárman mutatták a fukkot pereznek a nyártól számítva, mind képben van hogy perezzel nem álommeló dolgozni. zz is miatta ment ez is nyílt titok.De miért jönne akármelyik is
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. január 13., vasárnap 19:32
HozzászólásSzerző: flori » 2019. január 13., vasárnap 19:03
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 13., vasárnap 19:00
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. január 13., vasárnap 18:34
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. január 13., vasárnap 18:31
https://www.transfermarkt.co.uk/tottenh ... verein/148wxyz írta:Csak 120 milliót a múlt szezonban.
Csalóka a dolog, mert jó néhány igazolásuk akkora bukó lett, hogy már távoztak valahova. Például Janssen, Nkodou.
Az idei nem költekezésük kifogásnak tökéletes.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 13., vasárnap 18:28
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. január 13., vasárnap 18:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 13., vasárnap 18:10
Az a minden évben vettek több 30-40 milliós játékost igazából csak tavaly történt meg. két 25 milliós meg 1 40 milliós Sanchez. Amúgy 20 millió alatt budge igazolások, akik mára többet érnek. Mindezt úgy, hogy az angliai felsőházi trendek 60 milliónál kezdődtek kb.wxyz írta:De honnan szeditek azt, hogy a Tottenham nem költi a pénzt?
Most nyáron nem költekeztek csak, előtte minden évben vettek több 30-40 milliós játékost.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 13., vasárnap 17:56
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. január 13., vasárnap 17:49
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. január 13., vasárnap 17:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 13., vasárnap 17:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 13., vasárnap 17:33
Jó, de a jelenlegi helyzetben mi pont a kis pénz nagy foci vonalra törünk. Szerintem meg pont a fiatalos lendület kell neki. Értem én, hogy ti Allegrinek adnátok lehetőséget, de ő meg tipikusan a Capello féle ember lenne itt. Lehet jönne pár eredmény, de azzal senki sem lenne elégedett, amit látunk a pályán. A Juvenál is a szervezettség a legfőbb erőssége és nem az ellenállhatatlan játék. Na itt egy Marcelonak nála kb. reszelnének is, ami még nem is akkora baj lenne, ha lenne más balhátvédünk, mivel Marcelo is megy kifelé ez egyértelmű.Realista24 írta:Pochettino sztem tipikus Pellegrini lenne itt. Tipikus kis pénz, nagy foci. Legalábbis én nem látom benne azt, hogy tudna egy egókkal teletűzdelt öltözőt irányítani. Allegriben inkább.sonic írta:En Pochettino es Allegri kozul az elobbit favoritalnam. Egyreszt Madridi erzelmu, masreszt ahogyan a spursnel felepitett, osszehangolt es menedzsel egy fiatalokkal teletuzdelt csapatot keves eroforrasvol az jelenleg nalunk is hasznara valna a kulbnak. Szerintem taktikailag is megfelelo valasztas mert nem egy befasult oskovulet, es tud valtoztatni illetve alkalmazkodni szituaciokhoz. Ha Allegri jo sem fogok bankodni mert ot is jo opcionak tartom. Nem lesz konnyu megszerezni oket. Szerintem Klopp eselytelen es nem is latnam szivesen, ahogy Low-otsem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 13., vasárnap 17:02
Pochettino sztem tipikus Pellegrini lenne itt. Tipikus kis pénz, nagy foci. Legalábbis én nem látom benne azt, hogy tudna egy egókkal teletűzdelt öltözőt irányítani. Allegriben inkább.sonic írta:En Pochettino es Allegri kozul az elobbit favoritalnam. Egyreszt Madridi erzelmu, masreszt ahogyan a spursnel felepitett, osszehangolt es menedzsel egy fiatalokkal teletuzdelt csapatot keves eroforrasvol az jelenleg nalunk is hasznara valna a kulbnak. Szerintem taktikailag is megfelelo valasztas mert nem egy befasult oskovulet, es tud valtoztatni illetve alkalmazkodni szituaciokhoz. Ha Allegri jo sem fogok bankodni mert ot is jo opcionak tartom. Nem lesz konnyu megszerezni oket. Szerintem Klopp eselytelen es nem is latnam szivesen, ahogy Low-otsem.
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. január 13., vasárnap 14:45
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 13., vasárnap 13:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 13., vasárnap 12:07
Ha tökéletes akkor mindent mi nyerünk. Ő sem volt tökéletes, sztem. De remekül kompenzált.ateeemadrid írta:Zidane.Realista24 írta:És ki a tökéletes?
Van olyan?
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem